I wszystko jasne.
Piszemy tutaj swoje żale na temat tego oto artykułu i budzimy to forum z letargu
Moja opinia zawarta została w opisie tematu...Oraz poniżej. Zapisane tutaj z shoutboxu dla potomnych.
[Dzisiaj 18:32] Deedlith_Anthy: UWAGA ! WYPOWIEDŹ GROŹNA DLA ZDROWIA I ŻYCIA FANATYKÓW NINTENDO(ja nie jestem fanatyczką, a i tak mi przykro)! w najnowszym przekroju został umieszczony artykuł na temat popularności japońskich gier, mang, anime etc na świecie. Jest tam rameczka-słownik z hasłem...Game Boy. Oto co napisali...A zresztą, daje cały skan strony: http://img514.imageshack....zebrak06fc8.jpg
[Dzisiaj 18:33] Deedlith_Anthy: Skan nie jest mój. sEbeQ13-ciekawa historia i sympatyczny rysunek
[Dzisiaj 18:50] Wondercrow: Ej, ej, a co ma PSP do GameBoya? o__O' Juz bardziej NDS powinien sie o to martwic, nie GB... ~~'
[Dzisiaj 18:54] Deedlith_Anthy: Właśnie. Ktoś sie nie zna...;/ DS jest konsolką konkurencyjną dla PSP, nie Micro-który jest tylko gadżetem dla fanatyków. No i mi się zdaje, że DSów na świecie się więcej sprzedało niż PSP ;/
[Dzisiaj 18:59] Wondercrow: Moze beda chcieli jeszcze porownac N64 i XBoxa 360, eh? XD
[Dzisiaj 19:09] MasterLink: takiego niedoinformowanego to powinni wywalić z roboty, PSP wcale nie rządzi NDS sprzedaje się o wiele lepiej, rany on jest dopiero na etapie GB Micro...
[Dzisiaj 19:14] Wondercrow: Szczerze mowiac, to ja nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego jak GameBoy Micro... ... ... ... o__O'
[Dzisiaj 19:16] Deedlith_Anthy: GB Micro to taka reedycja gameboya pierwszego-jest podłużna i oczywiście mniejsza
[Dzisiaj 19:16] Wondercrow: aha xO
[Dzisiaj 19:17] Deedlith_Anthy: Wyszukaj sobie w google zdjęć^^ a tu cały artykuł, gdyby kogoś interesowało: http://uploaded.to/?id=8ftcns
[Dzisiaj 19:23] sEbeQ13: Jakie PSP do cholery?! NDS rządzi a nie PSP!! Niech ja tylko dorwę tego kto to napisał...
[Dzisiaj 19:27] Deedlith_Anthy: ...Założyć temat o tym artykule, abyśmy mogli nabijać sobie posty na wściekaniu się?;]
[Dzisiaj 19:29] mate: że co??? GBM w 150 mln sztuk??? Chyba ktoś se jaja robił bo chyba nawet NDS tego nie przekroczył. Może chodziło im o GBA z wszystkimi seriami.
[Dzisiaj 19:30] MasterLink: Si!