Góra Śmierci - Jaskinia Dodonga

Moderator: Moderatorzy

Syrek
Kokiri
Kokiri

Góra Śmierci - Jaskinia Dodonga

Postautor: Syrek » 3 października 07, 14:29

Mam problem. Zapaliłem trzy pochodnie, nacisnąłem przycisk i poszedłem do tych drzwi które mi się otworzyły, rozwaliłem je bombą, zabrałem kompas, rozwaliłem Armosa by wyjść... no i nie wiem co mam zrobić. Nie ma nic opisanego w Solucji, bo tam jest tylko napisane: "Bierzemy bombę rzucamy w posagi gdy jedne z nich na nas biegnie uciekamy mu tka aby był jak najdalej skrzyni wtedy szybko biegniemy otwieramy skrzynie, ciągle bierzemy tarcza jeśli zaś mamy tarcze Hylian nic nam nie grozi. Szukamy posągu za którym jest drabinka przesuwamy go do tyłu, wchodzimy po drabince, stajemy na przycisku i uciekamy przez drzwi"

I teraz wiadomość z ostatniej chwili: W tym pomieszczeniu nie ma żadnej drabinki obok którejś z figur. Poprzesuwałem je, ale nic. No i nie wiem co teraz mam zrobić...

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 3 października 07, 15:17

Nie ma, bo pewnie to nie te pomieszczenie. Jakbyś mógł zarzucić screena to byłoby łatwiej pomóc.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kuchar
Goron
Goron

Postautor: Kuchar » 3 października 07, 16:48

jeju. czy ty sluchasz Navi??!! nie?? to jej sluchaj!!!!!!! ona pyta czy da sie jakos wysadzic te "bomb flowers" naraz. Wez bombe ktora jest przy wejsciu pomieszczenia w ktorym jest kompas i postaw ja przed tymi kamiennymi blokami tak aby wybuchly bomby po obu stronach. Masz juz odp.

Syrek
Kokiri
Kokiri

Postautor: Syrek » 3 października 07, 19:55

Ok, dzięki Kuchar. Po prostu nie widziałem, że ona coś chcę powiedzieć, bo tak za bardzo do tych bomb nie podchodziłem :P Temat można zamknąć.

Awatar użytkownika
Kuchar
Goron
Goron

Postautor: Kuchar » 4 października 07, 20:50

spoko, jak cos jeszcze z OoT to pisz na PW

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”