Ankieta

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Jaka nazwa Lepsza??

Nintedno Revolution
9
36%
Nintendo Wii
16
64%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 4 października 07, 22:06

Wszystko o weeeeeee:
http://en.wikipedia.org/wiki/Wee :wink:

PS: Wii nazwano tak ponieważ jest małe - dlatego ta nazwa pasuje do tej konsoli jak ulał.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
wodorost2
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: wodorost2 » 4 października 07, 22:27

johnyu, wee to też sikać widać jaki orzeł z angielskiego z ciebie, a co do tego MasterLink, że Wii to dobra nazwa, to wyobraź sobie sytuację kiedy dziecko mówi do mamy, czy może zagrać na Wii "Mummy can I play with my Wii?", wg. mnie brzmi to co najmniej dwu znacznie xD
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 4 października 07, 22:43

Przynajmniej zabawne. :D
Kuchar's mentor :)

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 4 października 07, 22:49

No nazwa brzmi co najmniej dwuznacznie, ale i tak każdy będzie się kierował raczej w stronę np:
"Mamo czy mogę zagrać na moim Wii?" niż "Mamo czy mogę zagrać na moim moczu?". :P
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wróć do „Konsole”