Prawda czy nie?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
don_daniello
Goron
Goron

Prawda czy nie?

Postautor: don_daniello » 8 października 07, 15:47

Jeśli było to skasować.

Znalazłem troche nowych fotek dotyczących chyba tego całego "wielkiego sekretu", ale nie wiem czy sa prawdziwe.

Obrazek
Co to jest za pieśń?

Obrazek
Świątynia światła? :shock:

Obrazek
Prawda czy fake?

Obrazek

Jescze takie coś

throw a bomb before ganon's castle in the center of the lava circle to uncover a secret passage to the sky fortress, where you will uncover the sky temple, this is where you will find the three triforce peices.
-----------------------------------------------------------------------------------------
1. okay go to the middle of Hyrule field ( right in the middle ) and set two bombs.

2. after they explode go up to death mountain into the hot place near the fairy

3. go to the right as far as you can go and play the zelda song

4. leave the cave and then get the owl to take you to the village

5. jump off the house and go to the grave yard and into Dampe's house

6. read his dairy, if you have done it right it should read : gone fishin

7. go to lake Hyrule and catch two big fish, consecutivly.

8. run to town and get into the court yard. If you did this right it should be there. the real blue fairy gives it to you.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

I have some info on the Triforce. My friend(jerk) decided to show not how to do it, but where it is. actually, he didn't show me, he told me(while my arm was around his throat). It is in --THE MARKET????? I can't find it! it is The market of young Link, at twilight?? I don't know this for a fact, just what he told me. ??You have to go into the market at twilight, then the Temple of time, go to adult link, the Kill the first zombie you see. This is as far as I have been able to get. After I killed it, another jumped me. Then go to the ruins of the bazzar shop, then play the Zelda song. A hole will open, and a chest inside has the Force?????

P.S. He also said that around 47% of all Regular edition and about 0.5% Gold editions have a glitch that keeps from getting the Triforce.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 8 października 07, 16:05

To fake, kiedyś pyrałem całą grę w poszukiwaniu tego sekretu (chodzi tu o "Triforce") i nic. ><
Gdyby istniał na prawdę, na Gamefags na pewno by o tym napisali.
To taki sam fake co Waluigi w Super Mario 64 DS.

PS: Ta plotka o Triforce powstała w wyniku tego:
http://uk.youtube.com/watch?v=fmUYu7BC6ZE
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
don_daniello
Goron
Goron

Postautor: don_daniello » 8 października 07, 16:08

Może i tak, ale żeby sam Mijamoto o tym trąbił. Powiecie napewno, że chwyt marketingowy :P

Spróbuje zagrac tą pieśn jak na tym obrazku :P

Ale mnie osobiście to barzo ciekawi i spróbuje znaleźć ta całą triforce :D

Edit: Triforce :o :P

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 8 października 07, 16:32

Już jest temat o największym sekrecie i ten nie jest potrzebny.
Obrazek

Awatar użytkownika
don_daniello
Goron
Goron

Postautor: don_daniello » 8 października 07, 16:36

No jest, ale tego tam nie ma :P

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 8 października 07, 16:41

don_daniello pisze:Edit: Triforce

To jest Hack. Tego typu filmików jest mnóstwo. :P
Ostatnio zmieniony 8 października 07, 17:02 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
don_daniello
Goron
Goron

Postautor: don_daniello » 8 października 07, 16:51

Może i Hack, ale cos mi mówi, że w OoT (albo w Master Quest) można znalesć Triforce tylko trzeba dobrze poszukać, bo po co zostawiali by puste miejsca tam gdzie masz swoje osiągnięcia. Ten cały Mijamoto nie ściemniał, tylko se w **** leci :P

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 8 października 07, 17:53

Deedli będzie kląć.
(cenzura)
No kurcze, już był temat o Tri w OoT i został zamknięty. Dlaczemu? Bo nie można go zdobyć i kropka! To wszystko to faki.Ta cała potrójna plotka została wymyślona przez kogoś, kto chyba fabuły OoT nie zrozumiał...
She's got everything I need, pharmacy keys

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 8 października 07, 18:04

Bylo, bylo, bylo i jeszcze raz bylo. Pisalam nawet o tym na DeviantArcie.
Triforce sie rozpadla i tyle. A Link, czyli my, ma Triforce of Courage. Watpie, by mogl zdobyc reszte, bo w koncu bez rekawic to silny nie jest, a madry.... uh... jesli skakanie z klifow jest madre, no to moze.
Widzialam juz wiele filmikwo typu "jestem taki wielki, bo zobaczylem Trojmoc" np. w ogrodku Zeldy. Ugh... Jakby do Triforce dloby sie sdostac, to chyba nie z pomoca Action Replay, eh?

Znalazłem troche nowych fotek dotyczących chyba tego całego "wielkiego sekretu", ale nie wiem czy sa prawdziwe.

*ekhu, ekhu* Czytalam o tym na stronie w artykule, ktory powstal jeszcze przed premiera Majora's Mask... (niestety usunelo mi polowe ulubionych/zakladek i nie mam adresu ~~; )

bo po co zostawiali by puste miejsca tam gdzie masz swoje osiągnięcia.

Ta "Trojmoc" w menu mozna jakostam zdobyc, ale jest ona tylko do ozdoby.

Z reszta, nie chce mi sie juz tego rozpisywac jak duzo filmikow (glownie glitchy, jesli nie kodow) i dziwnych "solucji" przeczytalam o zdobywaniu Triforce. Powiem wam jedna metode, ktora dziala na 100% - zabijcie Zelde i Ganona. Zycze powodzenia.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 8 października 07, 21:08

Zabijcie a potem wymyślcie, jak Triforsika wyciągnąć. Bo pana G. zabiliśmy, a 3mocy nam nie przybyło.
BTW, skoro da sie całego triforce'a mieć i po to jest on przy medalionach, to czemu nie wypełnia sie nam po "zdobyciu" courage odpowiednia część?
She's got everything I need, pharmacy keys

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 9 października 07, 15:24

Zabijcie a potem wymyślcie, jak Triforsika wyciągnąć. Bo pana G. zabiliśmy, a 3mocy nam nie przybyło.

Tak naprawde, to my go nie zabijamy, bo on zostaje zamkniety w Sacred Realm i co sie tam z nim dalej dzieje nie wiemy.

Awatar użytkownika
don_daniello
Goron
Goron

Postautor: don_daniello » 9 października 07, 15:36

Dobra, jesli tak to temat do zamknięcia. Aha na jakiej stronie jest ten wywiad z tym Mijamoto.

PS. ale ta pieśń wygląda realistycznie

Zyper
Kokiri
Kokiri

Postautor: Zyper » 10 października 07, 15:13

Moim zdaniem to ściema!

Triforce można może zdobyć ale chyba podobnie jak niełamiący się miecz Goronów, wypełniając kilka zadań...

Te screeny to Hack!
A może ma ktoś Hack do OoT w którym można zdobyć Triforce...? :47
BEZ OBRAZY! Mnich Wielkiego Ciacha!

Awatar użytkownika
don_daniello
Goron
Goron

Postautor: don_daniello » 10 października 07, 17:13

Najpierw piszesz:
Moim zdaniem to ściema!

A zachwile:
Triforce można może zdobyć

Żeby później:
Te screeny to Hack!

Zdecyduj się :P

A taki Hack istnieje wogóle.

Zyper
Kokiri
Kokiri

Postautor: Zyper » 10 października 07, 20:04

Sorki, coś pokręciłem... :oops:

Triforce być może można zdobyć...

Ale te screeny że Triforce w OoT to ściema... Te screeny są z jakiegoś Hacka nie z OoT! :-?
BEZ OBRAZY! Mnich Wielkiego Ciacha!

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”