Zalety i Wady nowej Zeldy TP
Moderator: Moderatorzy
Zalety i Wady nowej Zeldy TP
No cuz jezel;i chodzi o zalety to jest ich zapewne cala masa,skupmy sie lepeij na wadach jakie zauwazyliscie w Zeldzie TP.Ja zauwazylem juz jednom z nich za dosc wazna a wiec gdy Link wykonuje atak wirowy(tak to nazwalem)jarzycie o co biega.Zaczyna strasznie rwac widac to podczas trailerow jak wykonuje ten atak.Co jak co ale wedlug mnie to dosc powazna wada co moze podczas pozniejszej gry dobijac
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Przeeszlem MGS Snake Eater dwa razy i powiem ,jak dla mnie to ta gra zasługuje na ocene 9+ ma swoje zalety jak i wady ktorych jest praktycznie bardzo niewiele.Ogoolem gra prezentuje sie swietnie i polecam kazdemu kto lubi wartkom akcje dla mnie gra jest gites.Nie zmienia to jednak faktu,ze Zelda i tak jest i bedzie moim numerem jeden.Nowa Zelda zapewne bedzie przełomem i licze ze bedzie solidna 10-tka 

Lol prawda,prawda Zelda TP bedzie przełomem :mrgreen: Jezeli chcesz se zagrac w ZeldeWW to tylko na NGC lub na emulatorku z GC i scignąc se Zelde WW,ale do tego potrzebowałbys poteznego sprzetu.Mozesz se jedynie z tej stronki scignąc Zelde Minish Cap badz Four Swords.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”