Co robimy najlepiej w OoT
Moderator: Moderatorzy
ja nauczyłem się robic spin atak bez ładowania i wygrywam walki bez tracenia serduszek tylko
jak mi np. blue tekitte wyskoczy z tyłu albo stalfos knight bprzebije się przez tarcze, a do bossów i mini bossów zawsze mam 2-3 butelki pełne mleka więc wrazie czego moge się uzdrowic, a z dark linkiem to zmarnowałem 2 butelki mleka zanim sie skapnołem jak z nim walczyc (nie używałem din's fire bo nie miałem many) tylko po prostu nie robiłem już ataków z wyskoku bo on wtedy ci je robi i do przodu bo wtedy zablokowywujesz sie tam to nawalałem się ( jeszcze nie nauczyłem się szybkiego spin ataku) i go trafiałem a potem tarczą i w momencie gdy zaatakował to ja go wtedy do przodu, zablokowałem sie ale on się schował ale miał też mało życia to go ciachnąłem. PS mleko biore od takiej krowy która jest w dziuże jak się jest przy tej trasie gdzie spadają kamienie przy death mountain to tam na początu jak się wchodzi trzeba wysadzic kamien i już
Teraz mam krowe w domu
A gdzie są fairy?
jak mi np. blue tekitte wyskoczy z tyłu albo stalfos knight bprzebije się przez tarcze, a do bossów i mini bossów zawsze mam 2-3 butelki pełne mleka więc wrazie czego moge się uzdrowic, a z dark linkiem to zmarnowałem 2 butelki mleka zanim sie skapnołem jak z nim walczyc (nie używałem din's fire bo nie miałem many) tylko po prostu nie robiłem już ataków z wyskoku bo on wtedy ci je robi i do przodu bo wtedy zablokowywujesz sie tam to nawalałem się ( jeszcze nie nauczyłem się szybkiego spin ataku) i go trafiałem a potem tarczą i w momencie gdy zaatakował to ja go wtedy do przodu, zablokowałem sie ale on się schował ale miał też mało życia to go ciachnąłem. PS mleko biore od takiej krowy która jest w dziuże jak się jest przy tej trasie gdzie spadają kamienie przy death mountain to tam na początu jak się wchodzi trzeba wysadzic kamien i już
Teraz mam krowe w domu
A gdzie są fairy?
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 07, 11:35 przez Waser, łącznie zmieniany 2 razy.
- don_daniello
- Goron
- link of zelda
- Kokiri
Mi najlepiej wychodzi granie piosenek na ocarinie
Szybko je zapamietuje
[ Dodano: Sro 31 Paź, 2007 ]
Fairy sa kolo castle hyrule i w dziurze sacred forest meadow...
A mleko jest do dupy fairy sa najlepsze....
PS: Dark linka z mlota sie wali

[ Dodano: Sro 31 Paź, 2007 ]
Waser pisze:ja nauczyłem się robic spin atak bez ładowania i wygrywam walki bez tracenia serduszek tylko
Teraz mam krowe w domu
A gdzie są fairy?
Fairy sa kolo castle hyrule i w dziurze sacred forest meadow...
A mleko jest do dupy fairy sa najlepsze....
PS: Dark linka z mlota sie wali

Naruto 4 ever
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”