Ulubiony boss w TP?

Moderator: Moderatorzy

Ulubiony boss?

Twilit Parasite - Diababa
0
Brak głosów
Twilit Igniter - Fyrus
1
6%
Twilit Aquatic - Morpheel
0
Brak głosów
Twilit Fossil - Stallord
2
13%
Twilit Ice Mass - Blizzetta
0
Brak głosów
Twilit Arachnid - Armogohma
1
6%
Twilit Dragon - Argorok
5
31%
Usurper King - Zant
3
19%
Ganon's Puppet - Zelda
1
6%
Dark Lord - Ganondorf
3
19%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Ulubiony boss w TP?

Postautor: MasterLink » 9 czerwca 07, 21:42

Jaki jest wasz ulubiony boss w TP?
Moim ulubionym oczywiście jest Ganondorf jak zawsze :wink:
ale lubię też Argoroka, Zanta i Blizzette

:9
hehehe!
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 07, 22:17 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 9 czerwca 07, 22:03

Zdecydowanie Argorok. Ta walka w przestworzach doprawiona wprost idealnymi do tej sytuacji warunkami pogodowymi zrobiła swoje.

Ogólnie podobała mi się jeszcze walka z Armogochmą za sprawą humorystycznego zakończenia, ze Stallordem i oczywiście z Ganondorfem bo to przecież zwieńczenie.

Najgorszy boss według mnie to Morpheel. Jego poziom jest po prostu śmieszny nie mówiąc już o tym, że bossowie w TP są w ogóle za łatwi.

Awatar użytkownika
Link.
Goron
Goron

Postautor: Link. » 9 czerwca 07, 22:16

A gdzie Ganon ?
Zostanę kiedy? największym Hokage, kumalski!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 9 czerwca 07, 22:22

Gdyby Ganon i Ganondorf nie byli tą samą osobą to dałbym ich oddzielnie. :wink:
Chodzi o ogół - nie rozdrabniajmy się zbytnio.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 07, 16:30 przez MasterLink, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Link.
Goron
Goron

Postautor: Link. » 9 czerwca 07, 22:24

ok tera wiem a i najbardziej lubię Ganondorfa, ale bardzo też lubię pojedynek z Zeldą, bo te odbijanie kul i odskoki od trójkątów i w dodatku fajna muzyka w czasie walki :)
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 07, 08:39 przez Link., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 10 czerwca 07, 00:13

Zdecydowanie Zant. Nigdy tego nie zapomnę... Link i Midna wkraczają do komnaty Zanta. W myślach powtarzam sobie "niech on ściągnie maskę..." Zant ściąga maskę. LOL! Zdaje mi się, że coś podobnego widziałem gdzieś w Star Wars... albo gdzieś tam. Tak czy inaczej, zaraz po tym uzurpator rozwiał wszystkie moje wyobrażenia na jego temat. To kompletny świr! Żałosny idiota, który dał się omamić Ganondorfowi. No dobra, zaczynamy pojedynek... Oooo, zmiana scenerii, fajnie! Lubię takie walki w różnych grach. Kiedy wreszcie dobiłem do scenerii sprzed Zamku Hyrule, pojawił się prawdziwy miodek (pozdro dla profesora!). Ostatnie stadium walki z Zantem to było coś w grze, co zaskoczyło mnie najbardziej. Chłop nie miał kompletnie żadnej techniki, ciachał powietrze na oślep, a jego "spin attack" :P był naprawdę niezły. No i na podsumowanie - Gdy Midna go wykończyła, szczęka mi opadła i otworzyłem oczy szeroko. Mama, która akurat była w pokoju, mruknęła coś w stylu "jak można się zachwycać czymś takim..." :D
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 10 czerwca 07, 07:26

Wybieram trzech:
1.ZANT!
2.GANONDORF!
3.ARGOROK!

Według takiej kolejności ;)

Awatar użytkownika
lukaszSA
Goron
Goron

Postautor: lukaszSA » 19 czerwca 07, 18:40

Oczywiście, że Argorok. Czemu? Poprostu lubie smoki, a jak dodać do tego scenerie w której z nim walczyliśmy to po prostu miód! :D

Podobał mi sie też Fyrus ale tylko dlatego, że wydawał sie taki potężny
Obrazek

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 22 czerwca 07, 17:50

Zant- motyw ze zmianą scenerii również bardzo mi się podobał, choć moim zdaniem spaprali charakter tego bossa, gdyż początkowo z potężnego i opanowanego antagonisty, zrobili jakiegoś obłąkanego klauna ^^'

Awatar użytkownika
Ziom_UCHIHA
Kokiri
Kokiri

Postautor: Ziom_UCHIHA » 19 października 07, 20:36

Argorok fajny smoczek :)

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 19 października 07, 21:22

lukaszSA pisze:Podobał mi sie też Fyrus ale tylko dlatego, że wydawał sie taki potężny

Oł yes.

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 19 października 07, 21:50

Hmmmmmh.... Tu musze sie bardzo dlugo zastanowic. Poniewarz mini-bossowie byli lepsi od samych bossow <__<'
*zastanawia sie*
Coz... Chyba najbardziej podobala mi sie walka z Zantem. Hmh, tak. Rozna sceneria, fajne muzyczki (mam je posciagane i se na komorce slucham >XD), i w ogole... Takie lekko schizowy byl xC Szczegolnie pod woda... No... i powiedzmy, ze ma troche dziwny styl plywania, ale ja sie nie odzywam bo plywac w ogole nie potrafie XD

To kompletny świr! Żałosny idiota, który dał się omamić Ganondorfowi. No dobra, zaczynamy pojedynek... Oooo, zmiana scenerii, fajnie! Lubię takie walki w różnych grach. Kiedy wreszcie dobiłem do scenerii sprzed Zamku Hyrule, pojawił się prawdziwy miodek (pozdro dla profesora!). Ostatnie stadium walki z Zantem to było coś w grze, co zaskoczyło mnie najbardziej. Chłop nie miał kompletnie żadnej techniki, ciachał powietrze na oślep, a jego "spin attack" :P był naprawdę niezły.

Na ZeldaWiki czytalam artykul o Zancie i tam napisali, ze jego ruchy podobne sa do tych, jakie wykonuja ludzie opanowani przez demony w czasie egzorcyzmow o___O||' Wlasnie tak se mysle, ze on by taki nie byl, gdyby nie Ganondorf.
("A juz mialam nadzieje, ze to bedzie taki przystojny, opanowany facet, jak ujawnik czesc swojej twarzy przy Lanayru..." ehhh... zdanie o Zancie jakie najczesciej slysze od dziewczat grajacych w TP... coz, w koncu, sama tak myslalam xC)

No, wybor wsrod bossow jest naprawde trudny, trzeba przyznac... Bo wszyscy jacys niemrawi mi sie wydawali... Np. moglabym zaglosowac na Armogohme, ale mam arachnofobie i przez cala walke sie darlam (kto mnie zwatchowal na deviantarcie badz widzial jeden krotki komiks, ten wie jak to wygladalo...). Argarok... Argorok... jakkolwiek mu tam bylo... Hmmh... Z leksza mnie wkurzyl. W zbroi wygladal jak Volvagia xC (co najsmieszniejsze w czasie walki mu ta zbroje zdejmujemy, ale jak umiera to zbroje ma. Chyba, ze mam jakis wybrakowany dysk z gra XD). A o Ganondorfie nie wspomne... Szczegolnie o walce na koniu... Pol godziny zajelo mi domyslanie sie, w jaki sposob z nim walczyc ~~'

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 20 października 07, 08:09

Dla mnie Ganondorft, podoba mi się walka z nim sam na sam :)
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 3 listopada 07, 19:13

Ja lubię fyrusa bo jest bardzo duży
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”