Może ja wtrące sie 3 grosze

... (nareszcie mam slima, to opiszę to co udało mi się zdobyć

)
Jeśli chodzi o rpg to ja kołuje sobie
Dragon Quest VIII. Ale jak ktoś ma, mógłby mi to jeszcze dokładniej troszke opisać (mam recenzje w gazecie ale chcę zobaczyć opinie innych).
Ratchet and Clank 2
Bardzo fajniusia prościutka giereczka, bardzo lubie takie (styl Crasha, Raymana), ale ja nigdy nie nazwałbym jej strzelanką, mimo tych wszystkich bazook

. Gra na prawdę godna polecenia.
Rayman 2 Revolution
MasterLink tak zachwalałeś to, że naprawdę spodziewałem się rewolucji

... No i jakieś tam są. Jest dubbing (o zgrozo!), grafika ładna, ale nie wydaje mi się, żeby była lepsza niż na kompa, muzyka jest też inna, wygląd rund nieco zmieniony. Jednak spodziewałem się czegoś więcej. Są zmiany - to dobrze (bo jak zobaczyłem Raymana DS to krew mnie zalała, normalnie żadnych zmian

) ale mogłyby być większe, bo w sumie rundy przechodzi się jednak tak samo. Chciałbym zmian, że trzeba by trochę pomyśleć, coś o wiele trudniejszego Np. Rayman 2 na PS1. Kumpel do mnie kiedyś mówi, że ma na plejaka Raymana 2 i się zaciął to ja mówie, dawaj, zaraz ci całą grę przejde, a sam sie zaciąłem na 2 rundzie z pływaniem

. Ta gra dla mnie była cholernie trudna, chciałbym żeby właśnie coś takiego było.
Crash Twin... coś tam
Bardzo fajne, pograłem tylko z 5-10 minut, ale bardzo mi się podoba, niezłe jaja na początku zrobili

.
Tekken 5
Tak jak to tekken. Ładna rombanka, dużo kombosów, których ni cholery nie potrafie zrobić.
NFS ProStreet
Czy mi się wydaje, czy tam nie ma multiplayera
Hitman 2
Jestem za głupi na tą grę, nie mam pojęcia co mam tam robić już na samym początku

.
GTA San Andreas
Jak rozjaśnić ekran? W opcjach jest rozjaśnione na maxa, ale jest strasznie ciemno

.
GT-R-400
Chce ktoś kupić?
Gier DBZ nie będę opisywał bo i tak tu nikogo to nie obchodzi.
Ma ktoś jeszcze coś do polecenia?