Wasze Fotosy!!!!

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 23 listopada 07, 13:41

Ostatnie zdjęcie rox :P DO twarzy ci w "stereotypowym stroju Anglika" :P Mi to przypomina Amish'a :P
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 23 listopada 07, 14:03

Taaa... Najlepsze jest to, że ten melonik powstał z damskiego kapelusza, po odpruciu wszystkich falbanek etc :P
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 23 listopada 07, 14:17

lol :P Nie domyśliłbym się ;D
A tak nawiasem, na to przebranie się poszedłeś dobrowolnie/zgłosiłeś się ? ;>
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 23 listopada 07, 14:21

Mówiąc szczerze to pół na pół... Jak facet od angielskiego zapytał się, czy ktoś nie chciałby brać udziału w takiej akademii, wszyscy od razu wskazali bo mnie, albowiem jestem najlepszy w klasie z tego przedmiotu, nie chwaląc się ;P Niech im będzie, pomyślałem, i się zgodziłem. Myślałem, że będę mówił po angielsku. A gdy się okazało, że tekst jednak jest w całości po polsku, było już za późno na odwrót xD

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 23 listopada 07, 16:46

buahah :P No, ale masz przynajmniej pamiątkę... ];->
[center]Obrazek

ko1n87
Goron
Goron

Postautor: ko1n87 » 23 listopada 07, 22:15

bosh..wy jacys przewrazliwieni..ja to tylko powiedzialem w kontekscie zartu "rozumiecie? slowo zart?" omg !! mialo to jedynie nawiaz do tego ze ladnie wyszla na tym zdjeciu :p
poza tym dobrze wiem jak to jest majac 13 lat..taki stary jeszcze nie jestem..umialem sie dobrze zabawic i nikt nie strzelal mi z dupy za komplement w w innym wydaniu..napewno zadna by tego nie nazwala prostackim:P lol

sry za :off: ..niedlugo zalacze swoje zdjecia

(*na golasa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) hahaha
---
Zbanowany
---

[Mr.M]

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 23 listopada 07, 22:41

Jeśli to był żart, to raczej bardzo obleśny i wcale nie śmieszny żart. Naprawdę przegiąłeś kolego i lepiej już nie wracaj do tego tematu, bo w końcu Mr.M-owi lub innemu modowi puszczą nerwy i dostaniesz bana za robienie burdelu... Wogóle coś mi się nie podobasz, najpierw chwalisz się plakatem nagiej zeldy, potem robisz "żart", po którym można cię uznać za zboczeńca. Jak dalej będziesz tak robić, to raczej nie licz na ogólną sympatię forumowiczów.

Sorry że się przyłączam do offtopa, ale musiałem coś powiedzieć w tej kwestii.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 24 listopada 07, 08:55

Żadna by nie nazwała tego prostackim? Wiesz co...? Współczuję tym dziewczynom. Widać były tak zdesperowane i tak zakompleksione, że z każdego wyrazu zainteresowania się cieszyły....Chyba że to były takie co też się lubiły "dobrze zabawić" jak Ty. Dobrze, ze nie zostaly nastoletnimi matkami...(delikatnie mowiac).
Wiesz...Ja jestem dziewczyną<3 13 lat nie mam, tylko prawie 16. I wiesz co? To była prostacka odzywka, godna jakiegoś wygłodzonego pana z budowy(bez obrazy dla normalnych i miłych robotników-gdzie jestescie? Czemu was nie spotkalam jeszcze?).Moja szkoła kiedyś była koło budowy i strach było przechodzić tamtędy...albo gapili się jak krokodyl na kawał mięsa,albo podobne teksty rzucali....albo można było znaleźć na drodze strony ich świerszczyków ;/
To, ze miales kolezanki, ktore akceptowaly i lubily takie zachowanie-nie licz, ze wszystkie dziewczyny takie sa. Uwazaj sobie, bo niektore z dziewczyn moga nie chciec sluchac Twoich tlumaczen-tylko od razu uderza i pojda. Z takim podejsciem...co sie dziwic ;/ radze uwazac(i to nie jest zadna grozba-po prostu pewna uniwersalna prawda...).
Sorki za offtop, ale to w slusznej sprawie.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 24 listopada 07, 15:32

Ja jakoś wątpię, że on ma 20 lat...
Choć po tych wszystkich 20-28 latkach, o których mówi się w telewizji wydaje mi się, że po prostu są palantami za przeproszeniem...nie mówię tu o swoim najstarszym bracie :P.

A co do tematu;
da ktoś może jakieś zdjęcie?
Bo powoli zaczynam myśleć, że ten temat to zwyczajny śmietnik...

ko1n87
Goron
Goron

Postautor: ko1n87 » 24 listopada 07, 16:12

zal mi was..szkoda z wami dyskutowac..WonderCrow nie sadze zeby poczula sie obrazona albo speszona skoro dalej odpowiada normalnie w moich tematach wiec

SHUTTA FUCK UP !!!
---
Zbanowany
---

[Mr.M]

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 24 listopada 07, 16:31

Tez odpowiadam w Twoim temacie, bo interesuje mnie temat :wink: ale nie oznacza to, że mi się Twoje wypowiedzi podobają.Acha, i znasz takie przysłowie, które mówi(mniej więcej) "Jeżeli 10 osób mówi Ci,że masz ogon, to nawet jeśli go nie masz, obejrzyj się"?
BTW, nie mówiłam o WonderCrow, tylko o przypadku Malonki.Mi żal z Tobą dyskutować, wiec racja. "Kończ waść, wstydu oszczędź". Powiem tylko, że przeraża mnie Twoje podejście do dziewczyn i kobiet. Zapewniam, że kiedyś sie na tym przejedziesz :wink:
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 24 listopada 07, 17:00

SHUTTA FUCK UP !!!- fuck to przekleństwo...

a kobieta/dziewczyna też człowiek. A kobiety powinno się szanować. A jeżeli jak mówisz z chęcią byś ją ,,przeleciał''(sorry za wyrażenie) to idź na ulicę, jeżeli naprawdę masz 20 lat to poszukaj sobie żony, choć wątpię, że ją znajdziesz, a nie do 14-latki...oO

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 24 listopada 07, 21:19

Ok, kończymy offtopic, a ko1n87 wiedział, co go czeka przy następnym wyskoku :)

Do [nie]zobaczenia :)

Mr.M
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 24 listopada 07, 23:14

Ostro panie M... :wink: ale słusznie :D .
Wertyp pisze:Myślałem, że będę mówił po angielsku. A gdy się okazało, że tekst jednak jest w całości po polsku, było już za późno na odwrót xD

Jaka różnica po polsku czy angielsku? Podziwiam Cię! Ja nigdy (no prawie...) nie brałem udziału w żadnym "przedstawieniu" ani podobnym apelu w którym trzeba wystąpić przed publiką :P.

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 24 listopada 07, 23:29

Lakitu pisze:Jaka różnica po polsku czy angielsku? Podziwiam Cię!

Ekhm... jakby to rzec.... Ja po prostu w języku angielskim potrafię czytać na głos wyjątkowo płynnie i bez zająknięć, nawet lepiej, niż po polsku :P Oczywiście w języku ojczystym też nie mam problemów, ale jakoś tak wyszło xD Dobra, moje zdjęcia stały się powodem dyskusji o akademii szkolnej, lepiej skończmy ten lekki :off:

Wróć do „OFF Topic”