Doj?cie do snowhead temple!!!
Moderator: Moderatorzy
Dojście do snowhead temple!!!
Wygrałem Wodfall temple i chcę dojśc do snowhead temple a w jednym miejscu w solucji na stronie piszą że przed królem deku mam opróżnic butelke jak ja nic nie mam w butelce, powienieniem miec coś i wylac to przednim czy to pomyłka chodzi mi oczywiście o tą małpę co jest uwiędziona.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
ganon ale zasuwasz. Ja gram w Majora's Mask od kilku dni i jeszcze nie wszedłem do Woodfall Temple. Staram się obejrzeć wszystko dokładnie i zdobyć wszystko bez opisu. Narazie nie mam żadnego problemu z przejściem ale... nie pamiętam gdzie się zdobywało Breamen Mask (czy jakoś tak...)
. Może ktoś przypomni gdzie lub od kogo się ją zdobywało (ale nie jak!)? Nie chce zaglądać do solucji
.

-
- Zora
Hah, pamietam jak ja MM na solucji chcialam przechodzic, bo myslalam, ze sama sobie nie dam rady XD Ale to zajelo mi sporo czasu, chyba nawet wiecej niz przechodzenie samemu (gra, czytanie solucji, gra, czytanie solucji... wyczerpujace...). I doszlam tylko do Woodfall XDD
Anyway,
Na Romani Ranch u goscia w kurniku bodajze.
Ale ten temat mial byc chyba o Snowhead. Moze zmienimy nazwe na jakies MMowe Help Center?
Anyway,
nie pamiętam gdzie się zdobywało Breamen Mask (czy jakoś tak...). Może ktoś przypomni gdzie lub od kogo się ją zdobywało (ale nie jak!)? Nie chce zaglądać do solucji
Na Romani Ranch u goscia w kurniku bodajze.
Ale ten temat mial byc chyba o Snowhead. Moze zmienimy nazwe na jakies MMowe Help Center?
Wondercrow pisze:Ale ten temat mial byc chyba o Snowhead. Moze zmienimy nazwe na jakies MMowe Help Center?
Tak, ale po co mam zakładać oddzielny temat żeby spytać się o jedną rzecz

Wondercrow pisze:Na Romani Ranch u goscia w kurniku bodajze.
No właśnie tam mi jest ona potrzebna

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”