Ocarina of Time vs Twilight Princess
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
Mam pytanie czemu nikt teraz nie głosuje!!!
A czemu Ty spamujesz takimi postami? Jak im sie zechce, to zaglosuja. proste?
(ah, wybaczcie, ze tak 'wyskakuje', ale po prostu troche mnie to juz wkurzylo...)
Ja juz zaglosowalam.
Hmh, tak w ogole, to TP traci w moich oczach przez Twili. Hah, kolejny glupi powod do nielubienia gry... ale coz, 'rzuca' sie w oczy... Kto widzial na DeviantArcie ten wie.
W skrocie: jedyne co robia Twili to tylko jek... grr... ~~'
Ja nie wiem czemu wy tak lubicie te OOT mój kuzyn nie widzi w niej nic nadzwyczajnego i ja się z nim zgadzam dla mnie to TP jest dużo LEPSZE!!!
"JA nie wiem czemu ty tak lubisz TP mój kuzyn nie widzi w niej nic nadzwyczajnego i ja się z nim zgadzam dla mnie to OoT jest dużo LEPSZE!!!"
Omfg, Ganon wiesz co to są gusta?
Ps. zacznij stosować interpunkyjne znaki >.>
-
- Zora
TP jest fajną grą- lecz nei chce mi się jej od nowa przechodzić...
Przeszlam raz, a teraz przechodze to tylko po to, by wyszukac jakis ciekawych rzeczy (albo dlatego, ze aktualnie nie mam innych gier? oO' ). Ale to jest tak, ze przechodze po raz drugi tak od dwuch miesiecy i dopiero co przeszlam Arbiter's Ground xD'
A w OoT jedyne co mnie odrzucalo to Water Temple. Jak sie dowiedzialam, ze musze ta swiatynie od nowa przechodzic, to porzucilam ta gre (glupia ja... ale to jest spowodowane tym, ze jestem po prosty zbyt leniwa.. to samo sie tyczy TP - czytaj wyrzej)
A poza tym w OoT sa... GERUDO!!!! xD
W TP jest Gerudo Mesa, ale gdzie sa same Gerudo? xC
Z reszta, nie. To nie ma sensu. Bo Ty i tak powiesz, ze TP jest lepsze. To, ze lubisz TP nie znaczy, ze wszyscy musza podzielac Twoje zdanie. O gustach sie nie dyskutuje.
Edit Boryn: Mały porządek tu zrobiłem...
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 07, 18:51 przez Wondercrow, łącznie zmieniany 2 razy.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Powiem tak, zupełnie porządnie:
Coś OoT ma, że jest nonstop pierwsza od kilkunastu lat na gamerankings.com. Być może to tylko docenią Ci, co grali w nią, kidy była nowością i wiedzą, jaka to była nowatorska gra. Ty jesteś młodszy chyba, więc Tobie sie pewnie grafika bardzo liczy...Która w TP jest lepsza niż w OoT. Jednak...Ta w TP jest uznawana za średnią, jeżeli chodzi o czas wydania, natomiast ta w OoT na swoje czasy jest i była genialna. Popatrz choćby na słynne Final Fantasy VII z tego samego roku, ma ono paskudną wprost grafikę. OoT była nowatorska, TP z tego co wiem, powtarza to, co już było i "zżyna" od OoT.
Coś OoT ma, że jest nonstop pierwsza od kilkunastu lat na gamerankings.com. Być może to tylko docenią Ci, co grali w nią, kidy była nowością i wiedzą, jaka to była nowatorska gra. Ty jesteś młodszy chyba, więc Tobie sie pewnie grafika bardzo liczy...Która w TP jest lepsza niż w OoT. Jednak...Ta w TP jest uznawana za średnią, jeżeli chodzi o czas wydania, natomiast ta w OoT na swoje czasy jest i była genialna. Popatrz choćby na słynne Final Fantasy VII z tego samego roku, ma ono paskudną wprost grafikę. OoT była nowatorska, TP z tego co wiem, powtarza to, co już było i "zżyna" od OoT.
She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ja TP pewno też bardzo polubię....ale to OoT jest dla mnie ważna, ona mnie w Zeldę wciągnęła....więc byle TP jej nie zastąpi xD No i postać Zeldy była bardziej w OoT rozwinięta niż w TP...więc już za to wolę OoT xD Jest jeszcze masa powodów, ale nie chce mi się pisać....*ziewa*
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Dobra, po długim namyśle doszedłem do wniosku, że ten temat jest powodem kłótni i nabijaczką postów - bo np. takie stwierdzenia jak "OoT jest lepsza od TP bo jest trudniejsza" - (jeżeli trudność miałaby być wyznacznikiem to The Adventure of Link byłaby najlepszą z serii... - poza tym OoT nie jest w cale takie trudne jak to się każdemu wydaje) czy "TP jest lepsza bo tam Epona szybciej biega niż w OoT" - (!), czy "Nie grałem w TP ale OoT jest lepsze" - (proponuję najpierw przejść obydwie gry a nie tylko w nie zagrać - i potem stwierdzić która lepsza) są bez sensu...
PS: Poza tym już był podobny temat "Która Zelda jest najlepsza" - ale tam uwzględniono prawie wszystkie części (a nie tylko dwie).
PS: Poza tym już był podobny temat "Która Zelda jest najlepsza" - ale tam uwzględniono prawie wszystkie części (a nie tylko dwie).
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟