Zlot 2007
Moderator: Moderatorzy
Blizzard pisze:Trzeba byc optimista do bulu zeby uwierzyc w ten zlot co nie znaczy ze "wali mnie on"
Jak na ferie to bardzo marny pomysl ale latem pod namiotami to nawet pochwala za ta idee dla Bl@ster'a. Tylko co bedzie z tymi co namiotow nie maja? :/ no niestety ja cos tam chyba mam ale nie wiem jak inni.
No fakt
A co wy na to żeby spać po 2 osoby ?
XD
Ech... ale dyskusja się wywiązała. Jak dla mnie jedyną racjonalną porą na zlot jest lato. A do niego jeszcze trochę czasu. Co do spania pod namiotami - nie mam nic przeciwko. Lubię być blisko natury Ale tylko pod warunkiem, że każdy ma swój namiot
Jak ktoś nie ma, to niech sobie wybuduje szałas z drzewa xD
Jak ktoś nie ma, to niech sobie wybuduje szałas z drzewa xD
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
ta jasne skad te konsole?? ale w ssb chetnie bym se pogral ale na padzie nie umiem za bardzo bo ja gram wylacznie na emulatorach bo zadnej konsoli nie mam :/
jesli chodzi o ssb to jeszcze nikt ze mna nie wygral (na klawie, z kumpli i rodziny)
moze ktos by zalatwol agregator skoro mamy namiotowac albo jakis akumulator tylko nie byle jaki
jesli chodzi o ssb to jeszcze nikt ze mna nie wygral (na klawie, z kumpli i rodziny)
moze ktos by zalatwol agregator skoro mamy namiotowac albo jakis akumulator tylko nie byle jaki
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jeśli chodzi o wyżej wymienione rzeczy to na mnie nie patrzcie.
Namioty? Po co, to ma być zlot fanów, a nie obóz przetrwania...
Namioty? Po co, to ma być zlot fanów, a nie obóz przetrwania...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Bl@ster pisze:Wątpię czy jakaś panienka chciała by spać pod gołym niebem
ja jestem za...nawet robale zniose
Wertyp pisze:Mieszka ktoś gdzieś w centrum Polski i ma fajny telewizor?? xD
42 cale ci starczą...aco do mieszkanka to sądze ze3 na ponad 700m kwadratowych to my sie zmieścimy
laptopa moge przynieść..jeśli chodzi o mhnie, nie wiem jak starzyBlizzard pisze:moze laptopa??
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!