Postanowienia noworoczne na 2008

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 8 stycznia 08, 15:50

Teraz ja :P !
amadis pisze:Więcej ćwiczyć.

Ja też. Nie tylko z chęci ale też z przymusu bo muszę wyprostować swój kręgosłup :neutral: .
Blizzard pisze:jak wciagne brzuch to mam ze 40cm w pasie xD

Witaj w klubie xD!
Zero pisze:A ja zamierzam zacząć się uczyć gry na basie

Yay... basik :D ! Ja w wakacje może sprawię sobie już elektryka :) .
A poza tym może ( :roll: ...) zacznę się wkońcu uczyć xP. Test gimnazjalny tuż, tuż...
Aha! I jeszcze jedno. Postanowiłem zacząć o siebie dbać :} . Ot tak dla lepszego wyglądu i samopoczucia :wink: .

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 8 stycznia 08, 15:59

Hmh, ja ani nie bede cwiczyc, ani nie rzuce palenia (...przeciez nie pale oO' )...
Jakos nigdy nie lubilam sobie cegos postanawiac, bo i tak wiem, ze jestem zbyt leniwa, by to zrobic.
Coz, moze do postanowien zalicza sie to, ze zechce w tym roku wydac swoj fan-komiks? No i mam nadzieje, ze zaczne sie uczyc Japonskiego (musze znalezc jakies kursy...) ~~'
Ok, chyba o czyms jeszcze myslalam, ale jak zwykle zapomnialam XD'

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 8 stycznia 08, 16:44

Możesz sobie postanowić że już nie będziesz leniwa :wink: . Mi też by się przydało ale nie będę zbyt wiele postanawiać bo wkońcu niczego nie zrobię :P .

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 8 stycznia 08, 17:35

Wondercrow pisze:No i mam nadzieje, ze zaczne sie uczyc Japonskiego (musze znalezc jakies kursy...) ~~'

Ugh... Też bym chciał. Ale jak na razie w szkole wystarczająco nauki, zwłaszcza wkurzający jest francuski, którego po prostu nie potrafię zrozumieć ;)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 8 stycznia 08, 19:49

http://www.japonka.pl/moodle/ - macie kursik on-line
Też próbuję się nauczyć(ach te Kanji ;3), ale coś mi nie wychodzi(za leniwy na to jestem).
Bijman pisze:4. Uzbierać mnóstwo kasy

Pieniądze to zuo ;o
8=============D

Awatar użytkownika
master sword
Goron
Goron

Postautor: master sword » 8 stycznia 08, 19:49

Ale Zero u nas sa niektorzy tacy nauczyciele ze daja pały za byle co np dzisiaj: usprawiedliwiam sie u kolesia z chemi ze mam 3 zadania odrobione i nie mam jednego a on do mnie brak zadania LUFA!!!!!! Przeciez to jest chore ja sie dobrze zawsze uczylem tylko teraz wszystko sie zmienilo :-?

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 8 stycznia 08, 19:51

master sword pisze:kolesia z chemi ze mam 3 zadania odrobione i nie mam jednego a on do mnie brak zadania LUFA!!!!!!

Oj, masz całe zadanie albo w ogóle ;s.

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 8 stycznia 08, 19:56

Master Sword - ja naprawdę nie chcę być złośliwy, ale czy to ma coś wspólnego z postanowieniami noworocznymi?

Ja dorzucam nowe postanowienie - Będę dorabiał ile się da - np. pomalować komuś płot, może zapisać się w lecie na jakieś zrywanie poziomek czy coś w tym stylu - albowiem kasa to ważna rzecz :P

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 9 stycznia 08, 09:00

Wertyp pisze:zapisać się w lecie na jakieś zrywanie poziomek czy coś w tym stylu

W imie ojca i syna, chyba sie musiales czyms w glowe uderzyc ja bylem na pomidorach i nie radze do takiej roboty sie rwac jechalem caly miesiac po 6-8 godzin dziennie (jak mi sie chcialo) (bez soboty i niedzieli) i mam dosyc takiego czegos do konca zycia (chociaz nie mowiac uzbieralem prawie 800zl xD ) ale co nie znaczy ze jeszcze raz pojde na pomidorki ;/
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 9 stycznia 08, 10:10

Zobaczymy - mój znajomy opisał swoją robotę na zrywaniu zupełnie inaczej ;)
Mimo wszystko zarobić można na tym sporo, a jako że na tym świecie nic nie ma za darmo, trzeba się pomęczyć xD
Ja chcę sobie kupić DS-a, a na razie nie widzę innej opcji szybkiego zarobku... ale poczekajmy do lata ;)

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 9 stycznia 08, 12:27

Nie lubię postanowień noworocznych, szczerze to nigdy ich nie miałam xD ale teraz mam jedno, może nie do końca noworoczne: poprawić swój charakter. I dalej rysować.No i przestać tyle marudzić(ale to chyba podpada pod pierwszy punkt xD).
WonderCrow, co do wydania komiksu: myśle, że masz szansę u Otaku dojinów startować :) szkoda tylko, że Zelda nie jest jakaś super popularna w Polsce...Bo jak narazie Otaku wydał dojiny do samych popularnych serii. Tylko czekać na jakiegoś do Final Fantasy VII (czemu nie? Byle clerisowy, a nie clotiowy) albo do NGE.

Wróć do „OFF Topic”