Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 31 stycznia 08, 18:24

Seksownych panienek? Jedna Samus i Zelda to mało....Nawet, jak Peach wliczymy xD
A Krystal to ta taka kotka? Ja bym jej do seksownych nie wliczyła(antromorfizm), może sobie być xD faktycznie nie byłoby klona wtedy.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 31 stycznia 08, 18:45

Krystal ma być podobno jako Assist Trophy.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 1 lutego 08, 10:24

Deedlith_Anthy pisze:Seksownych panienek? Jedna Samus i Zelda to mało....Nawet, jak Peach wliczymy xD

Jest jeszcze Lyn z Fire Emblem jako Assist Trophy ;)
Deedlith_Anthy pisze:A Krystal to ta taka kotka? Ja bym jej do seksownych nie wliczyła(antromorfizm), może sobie być xD faktycznie nie byłoby klona wtedy.

Żebyś widziała, jak Krystal się prężyła w Star Fox Assault :P
Gdy grałem w Asssault na multiplayerze z kolegą, ten wybrał Krystal i gdy zobaczył, jak się pręży, rzucił taki tekst:
"Krystal dumnie pręży swoje największe atuty"
Padłem! xD
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 1 lutego 08, 14:06

LOL :D Nie no, jakoś dziwnie bym się czuła (jako chłopak) gdyby zwierzaka mi przedstawiali jako "Gorący towar"(czy jak to inaczej określić).

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 1 lutego 08, 15:24

Co jak co, ale postaciom ze Star Fox bliżej do ludzi niż do zwierząt ;P

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 3 lutego 08, 16:23

Antro(po?)morfizm.
Tak czy siak nadal mają ciała zwierzątek, więc...wydaje mi sie to lekko dziwne^^"

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 3 lutego 08, 21:49

Powiem jedno, szybkich laczy, bo to MP3 z SSBB :>

{A rzeczywiscie, kto zdazyl mial szczescie, a kto nie - pecha, dzieki amadis za ostrzezenie, preca naszego regulaminu trza przestrzegac :>}

Ach, jeszcze jedno, SSBB jak z jednego zrodla moga wydac w kwietniu a z drugiego, ze w czerwcu :/
Ostatnio zmieniony 3 lutego 08, 22:24 przez Mada12, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 3 lutego 08, 22:05

Lepiej usuń te linki- są niezgodne z regulaminem :P.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 lutego 08, 22:05

Dzięki, ale mam już cały OST - nie musiałeś :D *nie może przestać słuchać* :D OST'y z Mario, Zeldy czy MGS'a wymiatają!! - w ogóle cały soundtrack tej gry jest wspaniały :P
Ostatnio zmieniony 3 lutego 08, 22:34 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 3 lutego 08, 22:18

Deedlith_Anthy pisze:Antro(po?)morfizm.
Tak czy siak nadal mają ciała zwierzątek, więc...wydaje mi sie to lekko dziwne^^"

Trochę źle się wyraziłem - postaci z serii Star Fox trudno właściwie uznać zarówno za zwierzęta, jak i za ludzi. Fakt, wyglądają jak zwierzaki, jednak należy pamiętać, że pochodzą z innych planet - tak więc najodpowiedniejsza nazwa dla nich to... kosmici :P

Co do soundtracku - Bomba! ;)

Mada12 pisze:Ach, jeszcze jedno, SSBB jak z jednego zrodla moga wydac w kwietniu a z drugiego, ze w czerwcu :/

Hmmm, w kwietniu mam imieniny... Mama poniekąd obiecała mi, że kupi mi wtedy nową płytę REM-u, bo w tym miesiącu wychodzi... Może jednak, jeśli Brawl wyjdzie w kwietniu, pogadam z nią na ten temat ;) Fakt, płyta zapowiada się na niezłe cacuszko... ale SSB na jeszcze lepsze :P

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 4 lutego 08, 11:38

Mimo, że nie interesuję sie serią o Gwiezdnym Lisie, to wiem że nie są to ani ludzie konkretnie, ani zwierzęta, tylko właśnie kosmici. Niemniej....chodzi mi tu o światło, w jakim Krystal jest przedstawiona. Może być kosmitką, ale nadal wygląda jak kot xD Przedstawianie jej w takim sexy świetle wydaje mi sie być bardzo dziwne.
Zresztą wogóle zawsze mnie dziwiło doczepianie biustów róznym kotom, królikom, kozą itd. Co to ma być i do czego ma służyć? xD
Podejrzewam, że Brawl jak jest szansa, że wyjdzie w czerwcu, to na 90 procent będzie w czerwcu a nie w kwietniu(ależ ze mnie optymistka :D)

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 4 lutego 08, 12:03

Deedlith_Anthy, nie jestes optymistką, a raczej realistką. ><
A co do biustow... To nie macie innych tematow do omawiania? xD

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 4 lutego 08, 14:02

Deedlith_Anthy pisze:Zresztą wogóle zawsze mnie dziwiło doczepianie biustów róznym kotom, królikom, kozą itd. Co to ma być i do czego ma służyć? xD

Powiem szczerze - mi to (mówię o serii Star Fox, którą polecam, bo jest świetna, hehe :P Zwłaszcza Star Fox 64 i Star Fox Assault) wcale nie przeszkadza ;) Po prostu Krystal miała być piękna, tak, żeby Fox od razu poczuł do niej miętę. A to wymagało pewnych... szczegółów xD
Mada12 pisze:A co do biustow... To nie macie innych tematow do omawiania? xD

Ok, ja już przestaję ;)
Mada12 pisze:Deedlith_Anthy, nie jestes optymistką, a raczej realistką. ><

Też mi się tak wydaje. Kwiecień to raczej marzenie ściętej głowy. Jak pomyślę, że skośnoocy wyspiarze już kopią tyłki w Brawl to mam ochotę wyć z rozpaczy xD

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 4 lutego 08, 15:58

Jak na razie to data wydania w PAL jest TBA ;0

Postacie w Star Fox'ie to postacie zwierzęce "upodobnione" do ludzi więc niektóre muszą mieć doczepione to i owo, tak samo jest np. w serii Sly Racoon. ;p

A Krystal to przecież lis nie? :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
FILIP22
Goron
Goron

Postautor: FILIP22 » 4 lutego 08, 20:50

[Spojler] Tutaj macie Final Smashe wszystkich postaci http://www.youtube.com/watch?v=2HU_AJbx10Q (i tak wszyscy zobaczą xD ) [/Spojler]
LUIGI & R.O.B (no i Mr. Game xP) ROXXX xD
WARIO RULESSS
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”