HELP CENTER (PH)
Moderator: Moderatorzy
HELP CENTER (PH)
Hejka! Od niedawna gram w PH i całego jeszcze nie przeszedłem.
Dlatego otwieram ten temat dla tych którzy mają kłopoty. Ci którzy mają sporą wiedzę na ten temat proszę o pomoc dla tych którzy jej nie mają . Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!!
Aha, i sorki za to że podrobiłem temat, bo jest coś takiego w TP.
Dlatego otwieram ten temat dla tych którzy mają kłopoty. Ci którzy mają sporą wiedzę na ten temat proszę o pomoc dla tych którzy jej nie mają . Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!!
Aha, i sorki za to że podrobiłem temat, bo jest coś takiego w TP.
Ostatnio zmieniony 4 maja 10, 13:01 przez darklink, łącznie zmieniany 2 razy.
Seweryn
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nabierasz się na trick autorów - masz 5 dźwigni naciśnij/pociągnij je w kolejności
najpierw:
nr 1 - odpowiada dźwigni 2
nr 2 - odpowiada dźwigni 4
nr 3 - odpowiada dźwigni 5
nr 4 - odpowiada dźwigni 1
nr 5 - odpowiada dźwigni 3
Oto wzór:
V`V`V`V`V
4, 1, 5, 2, 3
Wiesz już o co chodzi?
najpierw:
nr 1 - odpowiada dźwigni 2
nr 2 - odpowiada dźwigni 4
nr 3 - odpowiada dźwigni 5
nr 4 - odpowiada dźwigni 1
nr 5 - odpowiada dźwigni 3
Oto wzór:
V`V`V`V`V
4, 1, 5, 2, 3
Wiesz już o co chodzi?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Musisz znaleźć się w tym pomieszczeniu (37 sekunda filmiku):
http://uk.youtube.com/watch?v=A5KudIgfW5Y
Potem strzel (w odpowiedniej kolejności) w oczy ustawione na słupach, wtedy pojawi się skrzynia,
a w niej Big Key, którym otworzysz drzwi do bossa. Wideo powinno pomóc.
http://uk.youtube.com/watch?v=A5KudIgfW5Y
Potem strzel (w odpowiedniej kolejności) w oczy ustawione na słupach, wtedy pojawi się skrzynia,
a w niej Big Key, którym otworzysz drzwi do bossa. Wideo powinno pomóc.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
A ja mam taki problem:
Jestem na wyspie Goronów. Ukończyłem już test na gorona. Na północy wyspy jest labirynt. W pewnym miejscu w tym labiryncie jest ściana z dziurą a za nia przełącznik. Nie wiem jak się do niego dostać. Dowiedziałem się jedynie że potrzebne są Bombchu (thx Nokash ) ale ja nie mam worka na te myszo-bomby i nie wiem gdzie go zdobyć . Może ktoś pomóc? Szukałem w różnych solucjach i wszędzie było napisane że w sklepie na każdej wyspie można go kupić ale problem jest w tym że w żanym sklepie go nie ma. Nawet u tego pływającego Beedle (czy jakos tak). HELP!
Jestem na wyspie Goronów. Ukończyłem już test na gorona. Na północy wyspy jest labirynt. W pewnym miejscu w tym labiryncie jest ściana z dziurą a za nia przełącznik. Nie wiem jak się do niego dostać. Dowiedziałem się jedynie że potrzebne są Bombchu (thx Nokash ) ale ja nie mam worka na te myszo-bomby i nie wiem gdzie go zdobyć . Może ktoś pomóc? Szukałem w różnych solucjach i wszędzie było napisane że w sklepie na każdej wyspie można go kupić ale problem jest w tym że w żanym sklepie go nie ma. Nawet u tego pływającego Beedle (czy jakos tak). HELP!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:Na północy wyspy jest labirynt. W pewnym miejscu w tym labiryncie jest ściana z dziurą a za nia przełącznik.
Po prostu wysadź ścianę ze zwykłej bomby żeby przejść dalej, przy ścianie powinny być plamy na ziemi - to znak że da się ją wysadzić. A Bombchu zdobywa się w świątyni do której zmierzasz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
coolasik pisze:oki jestem na B12 mam już 2 force gemy(czy jakoś tak) i nie wiem jak zdobyć 3 HELP
Coś nie jasno napisałeś... nie wiem nawet, które wcześniej zdobyłeś, a które już masz...
Żeby zdobyć 4-tą część mapy musisz przejść "całą" Temple of the Ocean King - wiadome
Cześć mam ogromny problem od dwóch dni męczę sie nad tym i nie mogę przejść mianowicie jestem na wyspie Molida i mam znaleźć tego gostka jakiegoś marynarza który jedyny może mnie przeprowadzić przez mgłę no i znalazłem jego pierwszą kryjówkę a drugiej niestety nie mogę zlokalizować proszę o odpowiedź co ja mam teraz zrobić z góry dziękuję
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”