swiatn
Moderator: Moderatorzy
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
swiatn
Co sie stalo ze www.swiatn.pl ? Od laadnych paru tygodni zniknol i niewiem czemu... Bana mi chba nie dali ><
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
O ile wiem to coś namieszał z serwerem/domeną Axon (chyba dobrze nick pamiętam) i wszystko poszło się j***ć. Ale to nie są potwierdzone informację, jedno jest jednak pewne, nie liczyłbym na "zmartwychwstanie" ŚwiataN :/
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
Nie chce dawać złudnej nadziei, ale jakieś pół roku temu czytałem na jakimś forum posty ludzi z redakcji światn. Pisali że firma u której axonn wykupił serwer utraciła dane światn i powstanie nowa strona jednak domena została przez kogoś zajęta i mili wykupić inna lub na jakiejś gratisowej postawić. Do dzisiaj nic niema, kiedyś zapisałem numer gg axonna i nawet ostatnio na niego napisałem jednak nikt mi nikt nie odpowiedział. Reszta byłej redakcji też się ulotniła (na żadnym forum nie mogę znaleźć ludzi o takich samych nickach).
PS. Jeśli ktoś z redakcji byłego serwisu ŚwiatN przeczyta ten temat niech napisze w nim co się stało że serwis zaprzestał działalność i nie chce się reanimować?
PS. Jeśli ktoś z redakcji byłego serwisu ŚwiatN przeczyta ten temat niech napisze w nim co się stało że serwis zaprzestał działalność i nie chce się reanimować?
Z tego co ja wiem, jako człowiek z redakcji oraz codzienny towarzysz rozmów GG Axonna, to Piotr Babieno czyli założyciel strony, pod nickiem Admin (na forum) po prostu uznał, że nie chce mu się dalej kontynuować portalu, zjawił sie po długiej przerwie i zdjął całość z sieci, pozbawiając reszty redakcji możliwości na jakiekolwiek odzyskanie danych.
Zresztą to nawet nie były same rozmowy o ile pamietam w dziale dla redakcji, ukrytej na forum, sam "Admin" pisał, że jeśli beczka z pomysłami została wyczerpana to czas otworzyć nową, po czym zamknął portal obiecując otwarcie nowego, miał to być portal zajmujący się WiiWare + DSware, czyli tymi mniejszymi produkcjami do ściągania na konsole ninki Portal stał jakies 2 miesiace i zostal skasowany.
Razem z Piousem czuliśmy się dosyć oszukani bo ledwo dochodził rok pisania na stronie, włozyliśmy sporo serca i pracy wtedy w to, aby odreanimować dosyć zdechłą jak na te czasy strone (tak, SwiatN zaliczył kompletne opustoszenie bo nie było już komu pisać w redakcji, wtedy akurat znalazłem się ja z Piousem i strona znów zaczeła mieć dodawane przynajmniej 4 newsy na dzien, oraz regularnie pisane recenzje/artykuły) niestety... :/
Zresztą to nawet nie były same rozmowy o ile pamietam w dziale dla redakcji, ukrytej na forum, sam "Admin" pisał, że jeśli beczka z pomysłami została wyczerpana to czas otworzyć nową, po czym zamknął portal obiecując otwarcie nowego, miał to być portal zajmujący się WiiWare + DSware, czyli tymi mniejszymi produkcjami do ściągania na konsole ninki Portal stał jakies 2 miesiace i zostal skasowany.
Razem z Piousem czuliśmy się dosyć oszukani bo ledwo dochodził rok pisania na stronie, włozyliśmy sporo serca i pracy wtedy w to, aby odreanimować dosyć zdechłą jak na te czasy strone (tak, SwiatN zaliczył kompletne opustoszenie bo nie było już komu pisać w redakcji, wtedy akurat znalazłem się ja z Piousem i strona znów zaczeła mieć dodawane przynajmniej 4 newsy na dzien, oraz regularnie pisane recenzje/artykuły) niestety... :/