¤ Oceń avek poprzednika
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Deedlith_Anthy, 8/10 - pewnie Tifa z FF?
ganon, 8/10
ganon, 8/10
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Kruppol-6/10, szkoda że mały, bo mógłby być ciekawy.
Tifa? W życiu Nie bardzo ją lubie, choć w AC bardzo podobała mi sie jej "matczyna" strona w stosunku do Marlene i Denzela. Tifa w filmie-tak, w grze-w życiu!
Uwielbiam Aeris, ale obecnie na avku jest jej "paralela"-Lucrecia Crescent z Dirge of Cerberus.Lubie ją i może troche sie utożsamiam..*ale bez przesady*
Lucrecia troche posiedzi na moim avku, do czasu aż nie znajde czegoś równie dobrego z Aeris. Może mi to zająć sporo czasu Heh, opłaca zapisywać sie każdy ładny obrazek na dysku XD
Tifa? W życiu Nie bardzo ją lubie, choć w AC bardzo podobała mi sie jej "matczyna" strona w stosunku do Marlene i Denzela. Tifa w filmie-tak, w grze-w życiu!
Uwielbiam Aeris, ale obecnie na avku jest jej "paralela"-Lucrecia Crescent z Dirge of Cerberus.Lubie ją i może troche sie utożsamiam..*ale bez przesady*
Lucrecia troche posiedzi na moim avku, do czasu aż nie znajde czegoś równie dobrego z Aeris. Może mi to zająć sporo czasu Heh, opłaca zapisywać sie każdy ładny obrazek na dysku XD
She's got everything I need, pharmacy keys
GAMMEL123 pisze:1)Mam zamiar zmienić
2)sam nie masz avatarka (A miałeś fajnego)
3)Zawsze niby najmądrzejszy
4)Nie krytykuj
Tyle mam do powiedzenia
1) I bardzo dobrze
2) Jakoś mi na avku nie zależy ... jak nie mam to nie oceniaj..
3)Co ty odemnie chcesz ? Staram się ci pomóc żebyś sie przystosował do regulaminu i pożył na tym forum... a wogóle .. halo halo nie miałeś czasem odejść?
4)Life is brutal...
PS.Przestań gadać do mnie "Przestań sie wymądrzać","Nie pouczaj mnie"itp..i popatrz sam na siebie bo non stopa niepotrzebnie odświeżasz tematy i łamiesz reguamin ....Piszesz durne tematy i off topujesz ... Przystosuj sie do moich rad bo długo tu nie pożyjesz albo idź już odrazu ...
Przepraszam za ale musiałem..
Edit:Nowy Avek
FALCON PAWNCH!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie: