Oo fajnie.
Gra sie linkiem podobnie ja w Smb mele.?
Seria Soul Calibur
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Squall pisze:Oo fajnie.
Gra sie linkiem podobnie ja w Smb mele.?
Tak, ale tylko w wersji Soul Calibur 2 na NGC.
Na PS2 jest [shadow=blue]Heihachi[/shadow], a na Xbox [shadow=black]Spawn[/shadow]
[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 ]
Ja gram:
Cervantes
Ivy
Mitsurugi
Zasalamel
Link (NGC)
Ostatnio zmieniony 11 października 07, 20:23 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Chyba moja ulubiona seria bijatyk. Pamiętam jak kilka lat temu godzinami zagrywałem się nad jeziorem w Soul Edge'a na PS1. Potem w domu pojawiła się następna konsola, jaką jest Dreamcast, a wraz z nią Soul Calibur. Świetna gra, wspaniała grafika oraz muzyka. Teraz grywam czasem w Soul Calibur 2 na GaCku, choć mam też wersję na Xboxa.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Właśnie sprawiłam sobie tą grę, więc jak już dostanę ją i pogram, to troszkę rozkręce ten temat Powiem tyle: postać Linka jest napewno miłym dodatkiem
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haaa~ Wreszcie doszła do mnie. Boska gra, o niebo lepsza od Melee- coś wspaniałego. Postacie są przeurocze, cała gra ocieka (nowoczesnym) japońskim stylem...i No i świetnie sie gra. Jak narazie przesłodka Xinghuan ma u mnie najwięcej plusów, ale to może sie zmienić xD
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haaa~ Wreszcie doszła do mnie. Boska gra, o niebo lepsza od Melee- coś wspaniałego. Postacie są przeurocze, cała gra ocieka (nowoczesnym) japońskim stylem...i No i świetnie sie gra. Jak narazie przesłodka Xinghuan ma u mnie najwięcej plusów, ale to może sie zmienić xD
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jako że premiera Soul Calibur 4 (na PS3, X360) zbliża się wielkimi krokami proponuję odświeżyć temat.
Na początek kilka(naście) screenów z gry:
http://media.xbox360.gamespy.com/media/ ... mgs_1.html
Już sobie wyobrażam jak to wszystko wyglądać będzie w ruchu.
Szykuje się kolejny must-have na konsole PS3/X360. I nie obchodzą mnie opinie fanchłopców z GO na temat niektórych postaci. Dla mnie są git.
PS: Mam nadzieję, że ten temat nie skończy się na moim poście(?)
Na początek kilka(naście) screenów z gry:
http://media.xbox360.gamespy.com/media/ ... mgs_1.html
Już sobie wyobrażam jak to wszystko wyglądać będzie w ruchu.
Szykuje się kolejny must-have na konsole PS3/X360. I nie obchodzą mnie opinie fanchłopców z GO na temat niektórych postaci. Dla mnie są git.
PS: Mam nadzieję, że ten temat nie skończy się na moim poście(?)
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No może czasami Chara Designerzy trochę przesadzają, ale gra zapowiada na bdb.
Szkoda, że Wii utraciło ten tytuł na rzecz bebechów. Bo gdyby było mocniejsze to na pewno wydano by ten tytuł również na Wii. No ale przynajmniej na Wii wydano Soul Calibur Legends, który podobno jest... kiepski.
Szkoda, że Wii utraciło ten tytuł na rzecz bebechów. Bo gdyby było mocniejsze to na pewno wydano by ten tytuł również na Wii. No ale przynajmniej na Wii wydano Soul Calibur Legends, który podobno jest... kiepski.