Zelda Ocarina of Time Survivor!(ZELDA)
Moderator: Moderatorzy
Zanim cokolwiek powiem... Podoba mi się twoje zdanie lakitu.
Jakoś Impa tylko mnie wkurza.... pojawia się raz tu to tam.... za tajemnicza... i nie podoba mi się to ze w oraclach jest taka gruba
Ganondorf jest powiedzmy moim zdaniem perfekcjonistą i jest dobry w tym co robi... ma twarda piesć i czesto sie usmiecha.... co ja tu nawypisywałem
Strzał do Impy
Jakoś Impa tylko mnie wkurza.... pojawia się raz tu to tam.... za tajemnicza... i nie podoba mi się to ze w oraclach jest taka gruba
Ganondorf jest powiedzmy moim zdaniem perfekcjonistą i jest dobry w tym co robi... ma twarda piesć i czesto sie usmiecha.... co ja tu nawypisywałem
Strzał do Impy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Nie ma sensu nawet podliczać głosów-Impa to wielka przegrana, Ganondorf przechodzi dalej Szczerze mówiąc, spodziewałam się, że tak będzie..kogo sie nie da, przegra z Ganonem(chyba, że to Link).
Runda czwarta- Kaepora Gaebora vs Navi
W tej rundzie zmierzą się ze sobą dwie maskotki Linka, które często wkurzały graczy. Nic dodać, nic ująć Runda będzie trwać do czwartku pietnastej.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Strzelam do K.G, lubię Navi. Ma przesłodki głosik...ale nawet, jak ktoś jej nie lubi-bez niej Z-Targeting byłby niemożliwy, a przecież "real Zelda players use Z-Targeting"
No i mocne było zakończenie jej przygody z Linkiem oraz to, że nigdy już nie wróciła.Ma "dziewczyna" siłę...
Runda czwarta- Kaepora Gaebora vs Navi
W tej rundzie zmierzą się ze sobą dwie maskotki Linka, które często wkurzały graczy. Nic dodać, nic ująć Runda będzie trwać do czwartku pietnastej.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Strzelam do K.G, lubię Navi. Ma przesłodki głosik...ale nawet, jak ktoś jej nie lubi-bez niej Z-Targeting byłby niemożliwy, a przecież "real Zelda players use Z-Targeting"
No i mocne było zakończenie jej przygody z Linkiem oraz to, że nigdy już nie wróciła.Ma "dziewczyna" siłę...
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 08, 17:01 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 1 raz.
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Zora
Strzal do K. G. ponieważ navi to duszek który należy do kogos kto nie jest kokiri (do Linka oczywiscie ) a przeciez (chyba) tylko kokiri posiadaja wlasne takie duszki. a poza tym zawsze lubilem pobawic sie z navi w gonito (biegalem a ona za mna xD) a
to prawie nei znam wiec... a co bede duzo pisal po prostu pafff do
Wondercrow pisze:sowy
to prawie nei znam wiec... a co bede duzo pisal po prostu pafff do
Wondercrow pisze:sowy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Strzał do Kaepory Gaebory, ponieważ Navi lubię bardziej. Dwa powody dla których lubię Navi to, że mówi fajnym głosem np. "listen" itp. oraz, że pomaga Linkowi w jego przygodzie.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Cóż... Co tu dużo mówić, przyłączam się strzelającego tłumu.
Navi potrafi być irytująca, ale mimo wszystko to całkiem sympatyczna towarzyszka podróży. Oddaję strzał w stronę K.G. (K.G. = kej dżi = Kage, ksywa Kyle'a Gassa z Tenacious D )
Navi potrafi być irytująca, ale mimo wszystko to całkiem sympatyczna towarzyszka podróży. Oddaję strzał w stronę K.G. (K.G. = kej dżi = Kage, ksywa Kyle'a Gassa z Tenacious D )
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”