Zelda Ocarina of Time Survivor!(ZELDA)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 5 czerwca 08, 06:15

Nie wiem co wybrać... strzał do Navi ^^.
Dlaczego? Mimo tego, że wolę Navi, to duszek nie potrafi tak przekręcać głowy jak sowa ^^.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 5 czerwca 08, 17:00

Ok, kolejna runda zakończona!
Strzały do Navi: eviltwin1
Do Kaepory: cała reszta....
Przechodzi NAVI.
Runda piąta-Mido konra Darunia
Rozkapryszony Piotruś Pan z krainy Kokiri kontra Goronowy prawdziwy mężczyzna. Cóż, ten pojedynek "oddzieli mężczyzn od chłopców" :wink:
Będzie trwać do niedzieli 15.
----------------------------------------
Strzelam do Mido, mimo fajnej sceny, kiedy przeprasza Linka. Biedny, wyrzuty sumienia mu żyć pewnie nie dają ;/ Ale że pewnie nieraz Linkowi odechciewało się żyć przez niego-nie wybaczam.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 5 czerwca 08, 17:03

Strzelam do Mido. - nie lubię go. Darunia jest o wiele fajniejszy. A poza tym lubię bardziej rasę Goronów niż rasę Kikori. :) Rasa Kikori stoi u mnie na ostatnim miejscu.
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 08, 17:07 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 5 czerwca 08, 17:07

Ugh... strzelam do Darunii (damn, jego imię się chyba odmienia jak kobiece, nie? lolz xD). No, hmmmmmh... Mam tendencję do lubienia postaci, których nikt nie lubi. A i w ogóle, taniec tego Gorona mnie przeraził o__o'

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 5 czerwca 08, 18:08

Cóż... Mido to taka postać, której na początku się nie lubi, ale później nieco czujemy do niego żal. Świetnie zostało to przedstawione w mandze OoT - gdy Link uciekał z lasu, Mido krzyczał za nim "Nie wracaj tu więcej, głupku!!", a podczas wizyty dorosłego Linka z powrotem w lesie, ze łzami w oczach wrzeszczał "Dlaczego on nie wrócił? To wszystko jego wina!" - wyglądał wtedy naprawdę żałośnie, ta scena wzbudzała współczucie...
Jednak strzelam do niego. Dlaczego? Bo Darunia to najbardziej charyzmatyczny Goron w całej serii Zelda :)
Darmani z MM czy Gor Coron i Darbus z TP nie dorastają mu do pięt. I nie potrafią tańczyć xD
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 5 czerwca 08, 19:15

Strzał do Mido. A był on jakąś ważną postacią wogóle xD? Nawet go nie zauważyłem :shock: . A Darunia... jak goron. Wygrałby "Taniec z gwiazdami" i te inne śmieciowate programy :) .

Awatar użytkownika
Malonka
Zora
Zora

Postautor: Malonka » 5 czerwca 08, 19:27

Strzał do Darunii ... Od razu gdy go zobaczyłam pomyślałam "mhymp ... co to za kupa ... aaaa to ten Goron o_O) ... więc szczał w Gorona, gdyż nie podoba mi się jego wygląd, rewelacyjnie to coś dla mnie nie tańczy ( same odskoki ... hopsasa xD dla mnie to nie taniec :P ) , a w ogóle jest za bardzo lubiany xD Trzeba dać szansę słabszym ( w tym przypadku Mido :P)

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 5 czerwca 08, 21:19

Strzał do Mido, bardzo lubię rasę goronów, u Daruni bardzo mi się podoba jak Link wyszedł z Dodongo's Cavern i Darunia go bił go po głowie, jak dla mnie jedna z najlepszych scen w grze...
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Sys
Goron
Goron

Postautor: Sys » 6 czerwca 08, 09:14

Strzał do Mido. Nie lubię go, nie lubię za bardzo Kokiri. Małe zielone ludziki... to kosmici!!! Darunia bardzo fajnie "tańczy".
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 6 czerwca 08, 11:37

Strzał do Mido...Wkużał mnie czasem swoimi gadkami i przechwalaniem(Co za dzieciak:P) .A Darunia cos pomagał i nieźle tanczył(joke).
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 6 czerwca 08, 13:56

Nie lubie Mido ani Daruni.... ale z dwojga złego wybieram Darunie bo Przynajmniej miał większy epizod w zeldzie i w ogóle bardziej wole goronów niż kokiri....
strzał do Mido.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 6 czerwca 08, 15:26

Strzal do mido!
Powod? lubie goronow te ich miasteczko w gorze i ich "gorace rytmy" xD szczegolnie ta solowka darunii i na dodatego to jego (a moze jej xD) imie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Hipo
Goron
Goron

Postautor: Hipo » 6 czerwca 08, 22:12

Strzał do Mido. Wkurzał mnie ten zarozumiały głupi karzeł ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 8 czerwca 08, 14:04

Runda piąta zakończona ;)
Mido:Deedlith_Anthy, MasterLink,Wertyp, Lakitu, Boryn, Sys, Kruppol,nokash, Blizzard,Hipo
Darunia:Wondercrow,Malonka
Darunia przechodzi dalej.
Runda szósta- Link kontra Wściekł(y/e) Kurak(i)
Buahahaha. To przeciwnik Linkowi się trafił ;) Już nieraz kuraki, które zjednoczyły siłę "totally pwned" naszego bohatera.
Runda trwa do wtorki 15 ;)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Strzelam do Linka, kurczak zasługuje na miano mojego absolutnego idola. I tak Link ma przewagę, niech mu nie będzie za łatwo ;)
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Sys
Goron
Goron

Postautor: Sys » 8 czerwca 08, 14:11

Strzelam do kuraków(będzie rosołek). Link to bohater każdej gry z serii Legend of Zelda, bez niego nie byłoby gry. Link jest extra. Kurak to tylko małe, białe stworzonko. Link za to jest szlachetnym wieśniakiem, który pomaga ludziom.
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”