Zelda Ocarina of Time Survivor!(ZELDA)
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ok, kolejna runda zakończona!
Strzały do Navi: eviltwin1
Do Kaepory: cała reszta....
Przechodzi NAVI.
Runda piąta-Mido konra Darunia
Rozkapryszony Piotruś Pan z krainy Kokiri kontra Goronowy prawdziwy mężczyzna. Cóż, ten pojedynek "oddzieli mężczyzn od chłopców"
Będzie trwać do niedzieli 15.
----------------------------------------
Strzelam do Mido, mimo fajnej sceny, kiedy przeprasza Linka. Biedny, wyrzuty sumienia mu żyć pewnie nie dają ;/ Ale że pewnie nieraz Linkowi odechciewało się żyć przez niego-nie wybaczam.
Strzały do Navi: eviltwin1
Do Kaepory: cała reszta....
Przechodzi NAVI.
Runda piąta-Mido konra Darunia
Rozkapryszony Piotruś Pan z krainy Kokiri kontra Goronowy prawdziwy mężczyzna. Cóż, ten pojedynek "oddzieli mężczyzn od chłopców"
Będzie trwać do niedzieli 15.
----------------------------------------
Strzelam do Mido, mimo fajnej sceny, kiedy przeprasza Linka. Biedny, wyrzuty sumienia mu żyć pewnie nie dają ;/ Ale że pewnie nieraz Linkowi odechciewało się żyć przez niego-nie wybaczam.
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Strzelam do Mido. - nie lubię go. Darunia jest o wiele fajniejszy. A poza tym lubię bardziej rasę Goronów niż rasę Kikori. Rasa Kikori stoi u mnie na ostatnim miejscu.
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 08, 17:07 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
Cóż... Mido to taka postać, której na początku się nie lubi, ale później nieco czujemy do niego żal. Świetnie zostało to przedstawione w mandze OoT - gdy Link uciekał z lasu, Mido krzyczał za nim "Nie wracaj tu więcej, głupku!!", a podczas wizyty dorosłego Linka z powrotem w lesie, ze łzami w oczach wrzeszczał "Dlaczego on nie wrócił? To wszystko jego wina!" - wyglądał wtedy naprawdę żałośnie, ta scena wzbudzała współczucie...
Jednak strzelam do niego. Dlaczego? Bo Darunia to najbardziej charyzmatyczny Goron w całej serii Zelda
Darmani z MM czy Gor Coron i Darbus z TP nie dorastają mu do pięt. I nie potrafią tańczyć xD
Jednak strzelam do niego. Dlaczego? Bo Darunia to najbardziej charyzmatyczny Goron w całej serii Zelda
Darmani z MM czy Gor Coron i Darbus z TP nie dorastają mu do pięt. I nie potrafią tańczyć xD
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
Strzał do Darunii ... Od razu gdy go zobaczyłam pomyślałam "mhymp ... co to za kupa ... aaaa to ten Goron o_O) ... więc szczał w Gorona, gdyż nie podoba mi się jego wygląd, rewelacyjnie to coś dla mnie nie tańczy ( same odskoki ... hopsasa xD dla mnie to nie taniec ) , a w ogóle jest za bardzo lubiany xD Trzeba dać szansę słabszym ( w tym przypadku Mido )
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Runda piąta zakończona
Mido:Deedlith_Anthy, MasterLink,Wertyp, Lakitu, Boryn, Sys, Kruppol,nokash, Blizzard,Hipo
Darunia:Wondercrow,Malonka
Darunia przechodzi dalej.
Runda szósta- Link kontra Wściekł(y/e) Kurak(i)
Buahahaha. To przeciwnik Linkowi się trafił Już nieraz kuraki, które zjednoczyły siłę "totally pwned" naszego bohatera.
Runda trwa do wtorki 15
----------------------------------------------------------------------------------------------
Strzelam do Linka, kurczak zasługuje na miano mojego absolutnego idola. I tak Link ma przewagę, niech mu nie będzie za łatwo
Mido:Deedlith_Anthy, MasterLink,Wertyp, Lakitu, Boryn, Sys, Kruppol,nokash, Blizzard,Hipo
Darunia:Wondercrow,Malonka
Darunia przechodzi dalej.
Runda szósta- Link kontra Wściekł(y/e) Kurak(i)
Buahahaha. To przeciwnik Linkowi się trafił Już nieraz kuraki, które zjednoczyły siłę "totally pwned" naszego bohatera.
Runda trwa do wtorki 15
----------------------------------------------------------------------------------------------
Strzelam do Linka, kurczak zasługuje na miano mojego absolutnego idola. I tak Link ma przewagę, niech mu nie będzie za łatwo
She's got everything I need, pharmacy keys
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”