Zelda Ocarina of Time Survivor!(ZELDA)
Moderator: Moderatorzy
Strzał do Daruni. Tak poprostu .
EDIT: Kur... Co jest z tym forum . Nie wyświetliło mi 10 strony. Głos się nie liczy bo jest za późno.
W tamtej rundzie już głosowałem. Edycja posta byłaby trochę bezsensu w tym przypadku, pozatym po co mnie poprawiasz skoro nic tym nie osiągniesz, a twój post stał się również "spamem" ? Nie odpisuj tu jeśli chcesz odpowiedzieć.
EDIT: Kur... Co jest z tym forum . Nie wyświetliło mi 10 strony. Głos się nie liczy bo jest za późno.
Blizzard pisze:zal czlowieku zedytowalbys tamtego posta, albo chociaz w tym dal jakis glos a nie spamujesz...
W tamtej rundzie już głosowałem. Edycja posta byłaby trochę bezsensu w tym przypadku, pozatym po co mnie poprawiasz skoro nic tym nie osiągniesz, a twój post stał się również "spamem" ? Nie odpisuj tu jeśli chcesz odpowiedzieć.
Lakitu pisze:Strzał do Daruni. Tak poprostu .
EDIT: Kur... Co jest z tym forum . Nie wyświetliło mi 10 strony. Głos się nie liczy bo jest za późno.Blizzard pisze:zal czlowieku zedytowalbys tamtego posta, albo chociaz w tym dal jakis glos a nie spamujesz...
Brawo lakitu. Tak trzymaj koniec offtopic
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Znowu spoznione zakonczenie Surva (gomenasai....).Oto wyniki:
Darunia:Wondercrow, MasterLink,ganon, nokash,Hipo, Blizzard,Malonka
Link:Deedlith_Anthy,Wertyp, Boryn,amadis, Kruppol,
Przechodzi...Link. O dziwo jednak wcale nie miał gigantycznej przewagi
Runda 12- Chicken Lady(Anju) vs Princess Zelda
Obu postaci przedstawiać nie trzeba, runda do poniedziałku 20 ^^
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lubię Anju, ale Zelde wolę od każdej innej postaci uniwersum Zeldy, więc....
Strzał do Anju.
Darunia:Wondercrow, MasterLink,ganon, nokash,Hipo, Blizzard,Malonka
Link:Deedlith_Anthy,Wertyp, Boryn,amadis, Kruppol,
Przechodzi...Link. O dziwo jednak wcale nie miał gigantycznej przewagi
Runda 12- Chicken Lady(Anju) vs Princess Zelda
Obu postaci przedstawiać nie trzeba, runda do poniedziałku 20 ^^
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lubię Anju, ale Zelde wolę od każdej innej postaci uniwersum Zeldy, więc....
Strzał do Anju.
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
-
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”