Kochani. kupiłam już Majore Mask.. teraz szukam Expansion paka.. bo ja jako mądra dziewczyna nie dowiedziałam się od razu że trzeba go mieć.... hm hm hm
jeśli ktoś zna jakiś sklep.. tylko nie R2Pol bo tam nie ma dostawy od dawna.. proszę pisać na GG : 5473316 , nawet gdy będę niedostępna .. bardzo was proszę. Obiecałam siorce że będę grała już chyba z 2 miechy temu.. a tu dalej nic!! proszę o szybką pomoc!
Z góry dzięx
Fasia
Gdzie kupić expansion pack?
Moderator: Moderatorzy
Gdzie kupić expansion pack?
Ostatnio zmieniony 20 lipca 08, 06:37 przez Fasia, łącznie zmieniany 1 raz.
F@$!@
Fasia pisze:nie nie nie tylko nie eBay.. TYLKO NIE eBay
Czemu nie?? ja tam wole nawet kupowac na ebay-polska niz na allegro, i przeciez tam jest wiecej przedmiotow itp bo obejmuje caly swiat a na allegro masz... no wlasnie nic nie masz, jak szukalem to znalazlem jeszcze tylko na amazon.com
Kod: Zaznacz cały
http://www.amazon.com/Expansion-Pak-For-Nintendo-64/dp/B00000INR2
P. S. Ja bym ci radzil na ebay a przeciez ten link co ci dalem to on jest w anglii to bedzie tania przesylka bo blisko i to jeszcze cos tam bylo napisane o przesylce
prosze bardzo
Ja rok temu kupiłem od jakiegoś (jakby to ująć) frajera za 80 zł nówkę expasion packa jak ze sklepu (a sprzęt ma swoje lata) z banjo kazooie gratis no i oczywiście też nie ruszne folia z pełnym opapierowaniem ale koniec tej dygresji ja bym też radził na ebayu jak nie chcesz zakładać konta to znajdz jakiegoś znajomego kto ma (mi wujas z Niemiec kupuje rzadkie gry ne ebay) Chociaż najlepszym rozwiązaniem było by (jeśli masz Wii) kupienie gry na VC za 1000 ptk sam tak mam nie musisz męczyć się ze zmianą kartridża a ergonomia i jakość gałki pada od gamecuba jest nieporównywalnie lepsza od tego pada z N64. to wszystko wybór należy do ciebie.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
btw Majora's Mask
Patrz na daty postów
btw
kiedy nintendo wyda "idealną" wersję tej gry na konsole?
btw
kiedy nintendo wyda "idealną" wersję tej gry na konsole?
MasterLink pisze:N64:
+/- wibracje (ale wymagany Rumble Pak)
- jakość grafiki na nowszych TV nie jest najlepsza
- bez ex packa gra nie ruszy
GCN:
+ ostra grafika
+/- wibracje (z którymi jest większe prawdopodobieństwo że gra się zawiesi),
- spadek ilości klatek w niektórych miejscach
VC:
+ ostra grafa
- brak wibracji
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”