Heh heh... Ja i moje problemy konsolowe....
ahem, ahem.
Jak już mówiłam w shoutboxie, kot rozprawił mi się z GameCubem. Zna ktoś jakiś dobry serwis, gdzie mi go naprawią (konsole, nie kota, btw...)? Użyłabym Googli, ale problem w tym, że nie chcę pierwszego lepszego serwisu, ponieważ okazuje się potem, że jest gdzieś na drugim końcu Polski, a ja nie chcę wysyłać konsoli pocztą bo jeszcze wróci w gorszym stanie (...i w ogóle to do poczty nie mam cierpliwości...) xD Mieszkam w Żorach. Dobrze by było gdyby ktoś znał serwis gdzieś w tych okolicach (może w Rybniku? no chyba, że ktoś wie czy w Żorach jakiś jest [w co wątpie]).
(Tak, użyłam Googli, ale się nie doszukałam. Tak to chyba jest jak się nie szuka zbyt często...)
Serwis
Moderator: Moderatorzy
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja bym spróbował w robson.pl facet zna się na rzeczy, sklep/serwis jest w Warszawie i ma już swoją renomę.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
-
- Zora
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jeżeli chodzi o serwis w robson.pl możesz mu zaufać, oczywiście wcześniej dogadaj się telefonicznie w czym jest problem i upewnij się czy mogą to zrobić. Nie musisz się martwić, że Ci zniszczą konsolę, to porządna firma.
Z drugiej jednak strony, chyba łatwiej by było kupić kolejnego GameCuba na allegro, gdyż kosztują one teraz grosze i pewnie wyjdzie Ci nie wiele drożej, albo nawet na to samo.
Z drugiej jednak strony, chyba łatwiej by było kupić kolejnego GameCuba na allegro, gdyż kosztują one teraz grosze i pewnie wyjdzie Ci nie wiele drożej, albo nawet na to samo.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
-
- Zora
No więc popieram admina lepiej kupic new a jak cie nie stać na new to nie bedzie stać cię na naprawę, ale jednak polece serwis któremu możesz zaufać tak samo jak robsonowi. Kolesie znają sie na rzeczy przerabiają naprawiają co tylko chcesz a żeby było mało to specjalizują się w konsolach nindo. Wiem pocztą słać nie chcesz .... ale musisz się na to zdecycować skoro chcesz naprawić konsolę. Jak chcesz napisz a ja podam ci namiary. Sprawdzony serwis z Wałbrzycha.
-
- Zora
-
- Zora
Wondi
XD
Hmh. Tata postanowił mi kupić GC na Allegro. I sam za niego zapłaci (z mojej kieszeni ciężko by było zapłacić, bo się raczej zmienić 20zł w 100 nie da...). Z leksza mnie zatkało jak to powiedział. Pewnie trochę się wkurzył, jak się okazało, że sam nie może konsoli rozkręcić *hehee*.
Tak więc serwis jest mi już nie potrzebny. Co najwyżej kupiec na uszkodzonego GC kiedy postanowimy go sprzedać, lol ;D