W ile czasu przeszliście oot
Moderator: Moderatorzy
tak a ja przeszedłem pierwszy raz w miesiąc jak mialem 5 lat, bo widziałem jak w to mój wujek gra i sie nauczyłem i przeszedłem bez ani jednego Hearts'a .
Edit Boryn: Uważaj na błędy ortograficzne i interpunkcyjne, bo warn będzie na następny raz - pisz powoli i staraj się popełniać mniej błędów.
Edit Boryn: Uważaj na błędy ortograficzne i interpunkcyjne, bo warn będzie na następny raz - pisz powoli i staraj się popełniać mniej błędów.
Ostatnio zmieniony 4 sierpnia 08, 10:05 przez Gerudo, łącznie zmieniany 1 raz.
no to ciekawe jak dał sobie rade z ganonem, bo jak mi kiedyś przypier....to mi 3 serduszka naraz zeszły, ale ok.
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
Ja pamiętam jak patrzyłem jak mój tata gra w zelde OoT (mialem z 5 lat, dokladnie nie pamietam), strasznie się bałem i jeździłem tylko na eponie (bo było bezpieczne) dopiero zaczałem przechodzic w wieku 10 lat. Dlatego sadzę gerudo że to niemożliwe. Gra jest od 12 lat (chodzi o umiejetnosci).
Wracając do tematu OoT przeszedłem w okolo tydzien, oczywiście pomagala mi solucja
Wracając do tematu OoT przeszedłem w okolo tydzien, oczywiście pomagala mi solucja
Ja to przechodziłam z połową mojej w chyba 3 lata z przerwami.. zadna z nas nie wiedziała co robić dalej.. a zatrzymałyśmy się na tym kiedy trzebabyło kurą obudzić Talona śpiącego przy Hyrule Castle <załamka>.. a wszystko przez to że jak grałyśmy to nie czytałyśmy co ludzie do nas mówią tylko tak o sobie łaziłyśmy.. no wstyd..
a teraz tak strasznie żałuję że przeszłam grę z Solucją że aż się płakać chce.. zajęło mi to 4 godziny z solucją.. straszny żal..
gram w MM.. i jakoś mi tęskno do OoT.. ( kiedy sobie pomyślę o niektórych postaciach, miejscach i piosenkach to aż płakać się chce.. aprzechodzić po raz kolejny.. kiedy jużsię wszystko wie to nie jest fajne.. lepiej sięmęczyć 8 lat ale grać uważnie, a nie wydrukować sobie całą solucję i strasznie udawać że się gra..ale tak mnie ta gra wciągnęla.. była taka piękna ze nie mogłam się oprzeć...
Nie popełniajcie błędu Solucji.. lepiej samodzielnie.. solucja to fajny pomysł tylko wtedy kiedy zerka się w naprawdę koniecznym przypadku.. a nie przechodzi całą grę z nosem zaczytanym jak grać.. zamiast samemu się zastanowić.
Pozdrawiam
a teraz tak strasznie żałuję że przeszłam grę z Solucją że aż się płakać chce.. zajęło mi to 4 godziny z solucją.. straszny żal..
gram w MM.. i jakoś mi tęskno do OoT.. ( kiedy sobie pomyślę o niektórych postaciach, miejscach i piosenkach to aż płakać się chce.. aprzechodzić po raz kolejny.. kiedy jużsię wszystko wie to nie jest fajne.. lepiej sięmęczyć 8 lat ale grać uważnie, a nie wydrukować sobie całą solucję i strasznie udawać że się gra..ale tak mnie ta gra wciągnęla.. była taka piękna ze nie mogłam się oprzeć...
Nie popełniajcie błędu Solucji.. lepiej samodzielnie.. solucja to fajny pomysł tylko wtedy kiedy zerka się w naprawdę koniecznym przypadku.. a nie przechodzi całą grę z nosem zaczytanym jak grać.. zamiast samemu się zastanowić.
Pozdrawiam
F@$!@
Hem...jakoś mnie dziwni, że większość komentuje poziom trudności OoT. Ale czy to ma sens? No bo w końcu OoT wcale niebyła jakos specjalnie wymagającą grą a dajmy na to 7 letnie dziecko, potrafiące obsługowac sie padem mogłoby ją przejśc. a nawiązując do wypowiedzi Fasii...to przyznając się bez bicia, ja tez na poczatklu olewałm to co mówiły mi inne postacie, a i tak dałam rade przejść ja (choc troche mi to zajęło).
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
LOL BUHAHAHAHA!!! Te wypowiedzi mnie rozbawiły
Nie rozśmieszajcie mnie i darujcie sobie takie farmazony i tego typu podobne. Bo aż się żal robi. Wystarczy spojrzeć na wyniki najszybszych speedrun'ów, żeby udowodnić, że przewalacie..
http://speedrunwiki.com/The_Legend_of_Z ... na_of_Time
Dziwne, że jeszcze nie ma tam waszych nicków
osraniecidebil pisze:ja oot przeszedłem w 4h30min bez cheatów, a wy?
stylo pisze:ja w 5h
Nie rozśmieszajcie mnie i darujcie sobie takie farmazony i tego typu podobne. Bo aż się żal robi. Wystarczy spojrzeć na wyniki najszybszych speedrun'ów, żeby udowodnić, że przewalacie..
http://speedrunwiki.com/The_Legend_of_Z ... na_of_Time
Dziwne, że jeszcze nie ma tam waszych nicków
OoT wcale nie była taka trudna. Nie wiem skąd się wzięło to powiedzenie. OoT ma jakiś stereotyp najtrudniejszej gry czy co? LOL. Jeśli mówić o trudności OoT to dopiero MQ "coś" zaprezentował.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Jeśli mówić o trudności OoT to dopiero MQ "coś" zaprezentował.
Heh... Ja grałem TYLKO w Master Quest, chyba 6 razy, i za każdym razem miałem ochotę rzucać wszelkimi pobliskimi rzeczami, przemierzając Water Temple i Temple of Spirit. W tej drugiej szukałem jednego klucza przez półtorej godziny... Master Quest to zuo! Najtrudniejsza Zelda evah! xD
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
Oj tak.. w MQ było czasami nad czym pogłówkowac i zo bardziej przypadał mi do gustu, niz standardowa ooT.
No ale to tez nie ma specjalnego znaczenia i według mnie zasłanianie się napisem na pudełku nie ma w tym momencie wiekszego, czy mniejszego sensu.anmarolka pisze:Gra jest od 12 lat
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”