Legend of Zelda: Spirit Tracks
Moderator: Moderatorzy
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Legend of Zelda: Spirit Tracks
[center]Legend of Zelda: Spirit Tracks [/center]
-nowa Zelda na DS/DSL/DSi (?)
-powstala na silniku z HP
-mowic bedzie o Linku, ktory jezdzil kolejka LOL
-na zdjeciach widac zamek Hyrule wiec nie dotyczyc bedzie WW czy HP
-pierwszy item to cos w stylu wietrznego pistoletu ala wiatrowka
-pierwszy boss to gigantyczny chszaszcz
-czesc wrogow taka sama jak w HP np duzy kappa z mieczem
-bedzie mozna sterowac Phantomami! [Czyli powrot Ocean King Temple?]
-prawdopodobnie bedzie najpierw wydana w Ameryce
-w tytule moze chodzic o tory kolejowe (Tracks) [moje przypuszczenie].
-prawdopodobna data wydania to 1.12.2009
FOTY
TRAILER
Słaba jakość http://www.youtube.com/watch?v=65uKGGbOwTg
Dobra jakość http://www.zelda.com/universe/game/spir ... /index.jsp
Żarcik już się nawet pojawił
Ostatnio zmieniony 31 marca 09, 00:28 przez Mada12, łącznie zmieniany 6 razy.
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
amadis pisze:czyli co? gry z DS(i) nie są kompatybilne z DS`em?
No wlasnie nie wiadomo. Pisalem to po przeczytaniu newsa na NintendoGo, gdzie pisali o DSi, ale trailer z oficjalnej strony zeldy nie posiada "i" wiec raczej wszystkie DS beda mogly.
Zreszta sam nie wiem, czy gry na DSi bedzie mozna uruchomic na wczesniejszych DSach...
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No żarcik rozjechany (i to dosłownie) xD
Jeżeli gry to raczej tylko te do ściągnięcia z DSiWare nie będą kompatybilne ze zwykłym DS'em.
Szykuje się kolejny killer na NDS'a - ta gra będzie przystawką przed daniem głównym jakim będzie nowa Zelda na Wii
amadis pisze:czyli co? gry z DS(i) nie są kompatybilne z DS`em?
Jeżeli gry to raczej tylko te do ściągnięcia z DSiWare nie będą kompatybilne ze zwykłym DS'em.
Szykuje się kolejny killer na NDS'a - ta gra będzie przystawką przed daniem głównym jakim będzie nowa Zelda na Wii
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Jak ma być tylko na dsi to fatalnie, ale na razie nic na to nie wskazuje, bo nie pokazano użycia kamerki i raczej nie pokażą. To jest właśnie najgorsze, że jak wchodzi nowy model konsoli to według twórców wszyscy powinni go kupić, jeśli mają starszy. Ogólnie to istnie PH, które miło wspominam, a mój DS nie odmówiłby sobie nowej Zeldy(żeby nie było, to mam oryginały).
Until I'll die.
Sawassas pisze:I widocznie wszystkie Zeldy na DSa będą takie w graficznym stylu Windwakerowym.
To tak jak obydwie Zeldy na N64 - były w takim samym stylu. I nikt nie narzekał
A ciuchcia i Hyrule poprzecinane torami może oznaczać, że technologia w zeldowym świecie posunęło się znacznie do przodu. Jak dla mnie pomysł conajmniej ciekawy.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Na 100% jestem pewny, że gra będzie działała na zwykłym DS'ie Inaczej panowie z Nintendo strzeliliby sobie niezłego samobója
Myślę, że nowa Zelda mogłaby mieć co najwyżej jakiś bonus dla posiadaczy DSi, jakaś minigierka czy coś, albo dodatki z internetu (ozdoby lokomotywy czy inne pierdoły - Japończycy wszystko kupią )
Myślę, że nowa Zelda mogłaby mieć co najwyżej jakiś bonus dla posiadaczy DSi, jakaś minigierka czy coś, albo dodatki z internetu (ozdoby lokomotywy czy inne pierdoły - Japończycy wszystko kupią )
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lepsze to niż nic. W końcu i tak prędzej czy później 2 Zelda na NDS'a musiała powstać. Gra na pewno będzie lepsza od PH.
I jeszcze jedno z cyklu "Inspiracje Miyamoto"
http://img301.imageshack.us/img301/5797/78766855.jpg
I jeszcze jedno z cyklu "Inspiracje Miyamoto"
http://img301.imageshack.us/img301/5797/78766855.jpg
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Gosh! Zamiast skombinować prawdziwą Zelde na konsole Wii której ten sprzęt ewidentnie potrzebuje, oni wolą puścić gierke "ala" Przygody Kuby Guzika. Mało tego raczą nas tą samą oprawą graficzną z Phantom H. oraz Wind Waker. Jadą na tym samym silniku i pewnie sporo tekstur będzie identycznych. Co to oznacza? Oznacza to lenistwo developerów, którzy najwidoczniej produkt stworzą dla zatwardziałych fanów serii wyposażonych w przenośne ustrojsta. albo dla młodych graczy lubiących szarpać za kieszeń rodziców. Klimat Linka w lokomotywie chyba spowoduje ulotnienie się klimatu gry z poprzednich części nawet tymi z Cel-shadem. Czyżby Link będzie maglowany w ten sam sposób co Mario? Wkrótce zagra mecza z pozostałymi postaciami albo weźmie udział w olimpiadzie. Kto wie? Pozostaje wierzyć że grywalność nowego produktu będzie na dobrym poziomie jak to bywało z innymi częściami serii.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
MasterLink pisze:Lepsze to niż nic.
W tym przypadku lepsze nic
MasterLink pisze:Gosh! Zamiast skombinować prawdziwą Zelde na konsole Wii której ten sprzęt ewidentnie potrzebuje, oni wolą puścić gierke "ala" Przygody Kuby Guzika.
lub maria - pewnie dlatego ganon to tak wychwala
Storms pisze:Klimat Linka w lokomotywie chyba spowoduje ulotnienie się klimatu gry z poprzednich części nawet tymi z Cel-shadem.
100% spowoduje :/ Jesli to nie prima aprilisowy żart to będzie tą cześć trzeba jakoś przełknąć :/
Wróć do „Legend of Zelda: Spirit Tracks”