Czy opłaca się?
Moderator: Moderatorzy
Czy opłaca się?
Mam pytanie do was wszystkich którzy mają DSy.Czy opłaca mi się kupić nowego DS Lite i sprzedać używanego DS.Wiadomo że będę musiał trochę dorzucić ale u mnie z funduszami nie jest słabo.Więc.Opłaca się?
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Re: Czy opłaca się?
ganon pisze:Mam pytanie do was wszystkich którzy mają DSy.Czy opłaca mi się kupić nowego DS Lite i sprzedać używanego DS.Wiadomo że będę musiał trochę dorzucić ale u mnie z funduszami nie jest słabo.Więc.Opłaca się?
Bardziej opłaca ci się sprzedać tego dsa i kupić dsi tu masz link
http://WwW.UlTiMa.pL/NiNtEnDo_dSi_bIaLa/i6848/
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Opłaca się.
Ale jeśli nie przeszkadza ci brak slotu na gry GBA, to teraz lepiej zainwestować w DSi.
Ale jeśli nie przeszkadza ci brak slotu na gry GBA, to teraz lepiej zainwestować w DSi.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nie wiem.Myślę nad tym DSi ale chyba jednak kupię Lite .Ponieważ jest tańszy.Kurcze.Nadal się zastanawiam i się nie mogę zdecydować.Napiszcie dlaczego polecacie mi DSi a nie Lite.Bo jak bym sprzedał DS używanie to bym musiał dorzucić jakieś 400 zł lub więcej.
Shigeru Miyamoto
Ja nie mam i nie miałem jakiejkolwiek wersji DS'a, ale (gdybym nie miał problemów z kasą) sprzedałbym DS i kupiłbym DSi, teraz lub jeszcze trochę poczekałbym. Osobiście gdybym kupował DS'a teraz to chyba DS Lite...
DSi:
http://www.allegro.pl/item608182581_naj ... aniej.html
DSi:
http://www.allegro.pl/item608182581_naj ... aniej.html
akurat między DS zwykłym i Lite różnice są bardziej kosmetyczne: stopnie podświetlenia, bardziej ergonomiczne wymiary, mniejsza waga, a poza tym dłuższa żywotność baterii i trochę inny kontroler Wi-fi...
Jeśli masz zamiar wymienić zwykłego na Lite'a to dużo nie zyskasz...
Bardziej pewnie opłaca się trochę poczekać i zainwestować w DSi (idąc za głosem poprzedników )
Jeśli masz zamiar wymienić zwykłego na Lite'a to dużo nie zyskasz...
Bardziej pewnie opłaca się trochę poczekać i zainwestować w DSi (idąc za głosem poprzedników )
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Na dsi będą wychodzić gry "only DSi" (i nie chodzi mi tu o DSiWare) - to jest powód do zakupu tej konsoli.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Mam GBA SP więc brak slotu w DSi mi nie przeszkadza.pablo_jar znalazł bardzo tanią tę konsolkę DSi i jeśli okaże się że "NEW ZELDA" będzie tylko na DSi to na pewno tak zrobię i kupię DSi.Ale mam jeszcze jedno pytanko.Czy jak bym się jednak skusił na tego DSi to za ile bym sprzedał tego DS.Nie jest on brzydki i na górnym ekranie jest naklejona naklejka ochronna.I jak bym sprzedał to razem z grą Pokemon Dash i pokrowcem.Więc za ile bym go sprzedał?
Shigeru Miyamoto
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
ganon pisze:Czy jak bym się jednak skusił na tego DSi to za ile bym sprzedał tego DS.Nie jest on brzydki i na górnym ekranie jest naklejona naklejka ochronna.I jak bym sprzedał to razem z grą Pokemon Dash i pokrowcem.Więc za ile bym go sprzedał?
300-400 zł. Proponuję 320 + przesyłka .
A co do kupna: jeśli masz kupić nową konsolę to DSi z podanych przez poprzedników powodów .