Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
szukałęm jej troszeczke...ale nie mam
[ Dodano: Nie 23 Paź, 2005 ]
przeczytałem full o bugach... są nawet takie żeby na eponie używać wszystkich przedmiotów Jest ich mnustwo...wszystkie przeczytałem. To na 100 procent nie jest bug! To ma być tajemnica związana z grą, czyli musi mieć choć malutkie nawiązanie do fabuły. Mówie wam to nie Bug!!!
[ Dodano: Nie 23 Paź, 2005 ]
przeczytałem full o bugach... są nawet takie żeby na eponie używać wszystkich przedmiotów Jest ich mnustwo...wszystkie przeczytałem. To na 100 procent nie jest bug! To ma być tajemnica związana z grą, czyli musi mieć choć malutkie nawiązanie do fabuły. Mówie wam to nie Bug!!!
Co do tego screna pablo to wiem gdzie go zrobiłeś Temat o bugach powinien być osobny. A pozatym: Na emulatorze project w cheatach jest taka opcja "Enter the beta quest world" ale dokładnie nie wiem jak to używać może tam znajdziemy podpowiedz? Ja w światyni czasu nic nie znalazłem a próbowałem wszystko. Nawet przedzierałem się przez ściany na Levitacie... Jednka najbardziej prawdopodobna wersja wedłum mnie tego sekretu to ta z Triforc....
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”