Nintendo Wii - Temat ogólny
Moderator: Moderatorzy
Masiwy są wakacje może się zapisz na jakiś szybki kursik anglika czy coś takiego
a właściwie nie uczysz się go w szkole.
Póki co używaj solucji jeśli nie przeszkadza to Tobie i czujesz taką samą przyjemność z gry. Ja przechodzę niektóre zeldy pierwszy raz z solką bo chce mieć wszystko dobrze na 100% i mam taką samą radoche:P
Niestety tu jest problem z nintendo, że olewa Polskę więc nie ma co się spodziewać przetłumaczenia gier na polski ale mi to tak bardzo nie przeszkadza. Nawet lubię jak gry są po angielsku, póki nie ma strasznie trudnych pojęć których nie zrozumiem

Póki co używaj solucji jeśli nie przeszkadza to Tobie i czujesz taką samą przyjemność z gry. Ja przechodzę niektóre zeldy pierwszy raz z solką bo chce mieć wszystko dobrze na 100% i mam taką samą radoche:P
Niestety tu jest problem z nintendo, że olewa Polskę więc nie ma co się spodziewać przetłumaczenia gier na polski ale mi to tak bardzo nie przeszkadza. Nawet lubię jak gry są po angielsku, póki nie ma strasznie trudnych pojęć których nie zrozumiem

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
anmarolka pisze:Niestety tu jest problem z nintendo, że olewa Polskę
A może Polska powinna wykazać trochę inicjatywy żeby nintendo do niej przyszło?
Masiwy pisze:P.S Opis przejścia gry:
- Dojście do Forest Temple
- Forest Temple
Dungeony:
- Goron Mines
- Lakebed Temple
- Arbiter's Grounds
Tylko tyle ??
Aż tyle, sam wszystkiego nie napiszę. Trochę by to trwało.. Powinno być więcej osób do opisu.
"Dojście do Forest Temple" jest amadisa
Ale przechodzenie z solką to już nie to samo.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Cóż, trudno przejść bez solki jak nic nie kumasz... Nawet jak kumasz to aż takie łatwe to nie jest.
Nie zauważyłeś, że Polska też nie wie co to nintendo? Wiedzą to tylko ci, którzy interesują sie konsolami, a ci którzy mają te wszystkie plejaki są im tylko po to żeby grać w fify.
No dobra, ale fajny offtop sie zrobił
...
MasterLink pisze:A może Polska powinna wykazać trochę inicjatywy żeby nintendo do niej przyszło?

Nie zauważyłeś, że Polska też nie wie co to nintendo? Wiedzą to tylko ci, którzy interesują sie konsolami, a ci którzy mają te wszystkie plejaki są im tylko po to żeby grać w fify.
No dobra, ale fajny offtop sie zrobił

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
sEbeQ13 pisze:Nie zauważyłeś, że Polska też nie wie co to nintendo?
Raczej nie trudno tego nie zauważyć. I kto tu kogo olewa

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
ganon pisze:Moim zdaniem opis przejścia świątyni jest nie potrzebny bo są łatwe.
http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=1433
...