Survivor Linków.
Moderator: Moderatorzy
Survivor Linków.
Zaczynamy Surva Linków.Wiem że długo się za to brałem ale lepiej późno nić wcale.
http://img194.imageshack.us/i/seasons.jpg/
Wiem.Dziwnie to wygląda ale już wszystko tłumacze.W ostatniej rudzie na samym dole z prawej i lewej strony Link który wygra przechodzi od razu do półfinału i walczy z Linkiem który wygra w poprzedniej rundzie czyli np:Link z WW będzie grał z Linkiem z OOT i ten z WW wygra a z drugiej strony Link z TP będzie grać z Linkiem z Cartoona.I potem w Finale zagra Link z WW kontra Link z TP.I żeby było jeszcze więcej rund to jeszcze będzie walka o 3 miejsce czyli ci któży przegrali w półfinale czyli Link z OOT i Link z Cartoona.Zrobiłem tak bo brakowało mi Linków.
PIERWSZA RUNDA:Link z TLOZ vs Link z ALTTP.
Strzelam do Linka z TLOZ.Krótko.
KONIEC RUNDY W CZWARTEK O 15:00
http://img194.imageshack.us/i/seasons.jpg/
Wiem.Dziwnie to wygląda ale już wszystko tłumacze.W ostatniej rudzie na samym dole z prawej i lewej strony Link który wygra przechodzi od razu do półfinału i walczy z Linkiem który wygra w poprzedniej rundzie czyli np:Link z WW będzie grał z Linkiem z OOT i ten z WW wygra a z drugiej strony Link z TP będzie grać z Linkiem z Cartoona.I potem w Finale zagra Link z WW kontra Link z TP.I żeby było jeszcze więcej rund to jeszcze będzie walka o 3 miejsce czyli ci któży przegrali w półfinale czyli Link z OOT i Link z Cartoona.Zrobiłem tak bo brakowało mi Linków.
PIERWSZA RUNDA:Link z TLOZ vs Link z ALTTP.
Strzelam do Linka z TLOZ.Krótko.
KONIEC RUNDY W CZWARTEK O 15:00
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Temat miał być chyba w OFF Topik'u.
Strzał do Linka z LoZ
Strzał do Linka z LoZ
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Podsumowanie pierwszej rundy.
Wiemy już kto wygrał a kto przegrał.
Wygrany:Link z ALttp strzelił do niego tylko Amadis.
Przegrany:Link z TLoZ strzelali do niego:Pablo_jar,Hipo,Kruppol,MasterLink,toon link,Karn i ganon.
Podsumowanie:fioletowo włosy link z ALttp przechodzi do następnej rundy,a pikselowaty z TLoZ odpada z gry.
Druga runda:Link z WW vs. Link z Oot.
Strzelam do linka z Oot.
Koniec rundy w niedziele o 15:00.
Wygrany:Link z ALttp strzelił do niego tylko Amadis.
Przegrany:Link z TLoZ strzelali do niego:Pablo_jar,Hipo,Kruppol,MasterLink,toon link,Karn i ganon.
Podsumowanie:fioletowo włosy link z ALttp przechodzi do następnej rundy,a pikselowaty z TLoZ odpada z gry.
Druga runda:Link z WW vs. Link z Oot.
Strzelam do linka z Oot.
Koniec rundy w niedziele o 15:00.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
To w końcu kto prowadzi ten temat
Do kogoś trzeba strzelić więc strzał do Young Linka z OoT/MM
Do kogoś trzeba strzelić więc strzał do Young Linka z OoT/MM
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟