ZLOT 2009
Moderator: Moderatorzy
ZLOT 2009
Kiedyś dawno temu bo 2007 w sierpniu MasterLink napisał że ten zlot powinien się odbyć w 2009.W tedy oczywiście napisał to dla żartów.I czytając tę wypowiedź pierwszy raz wpadł mi do głowy pomysł.Aby zrobić ZLOT.Z Alkoholem dla ludzi powyżej lat 18 bo chyba nie dla mnie.I dla mnie powinien odbyć się w Poznaniu.A to dla tego że zawsze tam będzie bliżej niż do Wrocka i w ogóle nasz kochany Administrator mógł by się zjawić bo w końcu do Poznania bliżej dla niego niż do Wrocławia.Jeszcze można by iść do Multikina załatwić bilet.I Gites.Mój Tata ma znajomości więc była by Git Gitara.Teraz jeszcze tylko Nocleg.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
No wiesz... To, że akurat tobie pasuje do Poznania to wcale nie znaczy, że wszystkim pasuje. A naprawdę myślisz, że obyłoby się bez alkoholu? Wg mnie niektórzy by na pewno pili, a zmuszać to przecież nikt cie nie bedzie .
W sumie nie wpadłeś na zły pomysł (a raczej odnowiłeś kogoś innego), ale jeśli chodzi o organizację, to pozostaw to lepiej komuś innemu, starszemu .
W sumie nie wpadłeś na zły pomysł (a raczej odnowiłeś kogoś innego), ale jeśli chodzi o organizację, to pozostaw to lepiej komuś innemu, starszemu .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Były już 2 zloty - i co? Nie każdemu będą pasowały te miejsca. Chyba że zamienisz wszystkich w super hiper saiyajiny i przylecimy. Zobacz na tym forum wypowiada się 8 uzerów - zlot?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
ganon pisze:To może niech SebastanL92 zorganizuje ten ZLOT.
A to dobre.
MasterLink pisze:Zobacz na tym forum wypowiada się 8 uzerów - zlot?
Dokładnie tak samo pomyślałem. Jest po prostu za mało osób. Myślisz, że ktoś będzie jechał (ilekolwiek by to nie było) ileś tam kilometrów żeby spotkać się z 3 osobami?
amadis pisze:Ewentualnie można we wrześniu na konwent anime ( B.A.K.A. ) pojechać .
I to może być dobre. Trzeba pojechać na jakiś większy konwent i na nim się umówić.
ganon pisze:Temat zbędny.
.
W sumie już można zacząć o tym rozmawiać .
http://baka.swat.pl/bakaforum?fid=16 tu macie link na forum konwentu, który w pażdzierniku odbędzie się we Wrocku. W zeszłym roku Boryn na nim był, więc fajnie by było jakby się wypowiedział na ten temat .
http://baka.swat.pl/bakaforum?fid=16 tu macie link na forum konwentu, który w pażdzierniku odbędzie się we Wrocku. W zeszłym roku Boryn na nim był, więc fajnie by było jakby się wypowiedział na ten temat .