Jaki jest według was najlepszy w historii polski serial.Moim zdanie to miano należy się serialowi z 1966 roku a tym serialem jest...CZTEREJ PANCERNI I PIES
Najlepszy serial w historii Polski.
Czekam na wasze wypowiedzi.
Najlepszy w Historii Polski Serial
Moderator: Moderatorzy
Najlepszy w Historii Polski Serial
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Tego się nie spodziewałem.
Myślę, że lepiej by było przenieść temat do kinomaniak.
W sumie jest to trochę dyskusja o gustach, ale co mi tam.
Jak dla mnie najlepszy jest jak na razie... chyba Miodowe Lata, ale ta stara seria, a nie Całkiem Nowe Lata Miodowe. To było już głupie.
Tak więc moja wypowiedź to Miodowe Lata.
Myślę, że lepiej by było przenieść temat do kinomaniak.
W sumie jest to trochę dyskusja o gustach, ale co mi tam.
Jak dla mnie najlepszy jest jak na razie... chyba Miodowe Lata, ale ta stara seria, a nie Całkiem Nowe Lata Miodowe. To było już głupie.
Tak więc moja wypowiedź to Miodowe Lata.
No trochę dziwny temat... Ale cóż, można coś napisac. Ja osobiście za polskimi serialami nie przepadam - a na pewno nie za tymi, które kręcą dzisiaj. Wszystkie M jak Miłośc, Tylko Miłośc, Na dobre i na złe itp - jeden grzyb, okropna nuda i drewniane aktorstwo.
Kiedyś byłem wielkim fanem Kiepskich - na pewno nie jest to jakiś inteligenty humor, ale nieraz można było się uśmiac. Niestety mniej więcej po odejściu Bartosza Żukowskiego czyli Waldka, serial stracił formę i zaczął się staczac. Najnowszysch odcinków nie będę nawet komentował.
Lubię też Miodowe Lata, ale i ten serial wiele stracił po wprowadzeniu innej aktorki do roli Aliny. Jej okropna, drewniana gra aktorska po prostu wysysa śmiesznośc z wszystkich scen z jej udziałem. A Całkiem nowe lata miodowe to już była totalna porażka, bardziej serial obyczajowy niż komedia. Nuda, nuda, nuda. Na szczęście szybko został zdjęty.
Myślę że na mój ulubiony serial wytypuję Kryminalnych. Na pewno nie było to arcydzieło, ale można się było przy nim odprężyc. Marek Włodarczyk świetnie zagrał charyzmatyczną postac Zawady, i Magda Shejbal była niezła. Tylko drewniany Zakościelny przeszkadzał, ale dało się oglądac
Kiedyś byłem wielkim fanem Kiepskich - na pewno nie jest to jakiś inteligenty humor, ale nieraz można było się uśmiac. Niestety mniej więcej po odejściu Bartosza Żukowskiego czyli Waldka, serial stracił formę i zaczął się staczac. Najnowszysch odcinków nie będę nawet komentował.
Lubię też Miodowe Lata, ale i ten serial wiele stracił po wprowadzeniu innej aktorki do roli Aliny. Jej okropna, drewniana gra aktorska po prostu wysysa śmiesznośc z wszystkich scen z jej udziałem. A Całkiem nowe lata miodowe to już była totalna porażka, bardziej serial obyczajowy niż komedia. Nuda, nuda, nuda. Na szczęście szybko został zdjęty.
Myślę że na mój ulubiony serial wytypuję Kryminalnych. Na pewno nie było to arcydzieło, ale można się było przy nim odprężyc. Marek Włodarczyk świetnie zagrał charyzmatyczną postac Zawady, i Magda Shejbal była niezła. Tylko drewniany Zakościelny przeszkadzał, ale dało się oglądac
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No też lubię Kiepskich ale te starsze odcinki, lubię również "Daleko od Noszy" za humor.
Jeszcze Detektywi i W11.
Poza tym za polskimi serialami nie przepadam.
Chyba sobie kpisz..
PS: temat w złym dziale
Jeszcze Detektywi i W11.
Poza tym za polskimi serialami nie przepadam.
Masiwy pisze:Jak chodzi o seriale do m jak milosc ^^
Chyba sobie kpisz..
PS: temat w złym dziale
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:No też lubię Kiepskich ale te starsze odcinki, lubię również "Daleko od Noszy" za humor.
Jeszcze Detektywi i W11.
Ja też bardzo lubie oglądać takie seriale jak W11 czy Detektywi.Kiepskich oglądałem ale mis ię znudzili a Daleko od Noszy nie znam.
Proszę Admina o przeniesienie tematu do działu Kinomaniak.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:Masiwy napisał/a:
Jak chodzi o seriale do m jak milosc ^^
Chyba sobie kpisz..
To, że ty nie lubisz M jak miłość, wcale nie znaczy że on też. Niech ogląda co sobie chce.
ganon pisze:Proszę Admina o przeniesienie tematu do działu Kinomaniak.
Good one.
Wertyp pisze:Lubię też Miodowe Lata, ale i ten serial wiele stracił po wprowadzeniu innej aktorki do roli Aliny. Jej okropna, drewniana gra aktorska po prostu wysysa śmiesznośc z wszystkich scen z jej udziałem.
A tego nie zauważyłem . Może dlatego, iż ona dla mnie odgrywała jakiejś większej roli, patrzyłem tylko co zaraz wymyślą Karolek i Norek .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Toż to największy syfix jaki powstał. Na sam tytuł serialu robi się robi mdło, a co dopiero o nim dyskutować, w zasadzie nie ma o czym. Chyba nie muszę mówić do jakich odbiorców jest on skierowany.. jeszcze dodatkowo podwyższają im oglądalność.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No jak sprawia mu to przyjemność.. to niech ogląda
TVP - w momencie gdy najwięcej ludzi zasiada przed odbiornikami puszczaja "M jak Miłość", za którym nie przepadam, a naprawdę dobry film to puszczają rzadko i jak już, to późno w nocy (teraz to nie problem np. dla mnie - są wakacje, ale co z tego, jak w wakacje puszczją sam chłam).
Oglądałem "Kryminalnych", podobał mi się też "Pitbull" odcinki oparte były na wydarzeniach mających miejsce naprawdę, na sprawach, o których było głośno w Polsce (np. strzelanina w Magdalence).
Oglądałem "Kryminalnych", podobał mi się też "Pitbull" odcinki oparte były na wydarzeniach mających miejsce naprawdę, na sprawach, o których było głośno w Polsce (np. strzelanina w Magdalence).