pomoc... ;(

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 10 sierpnia 09, 22:13

Gerudo to te które cię ścigają i które uwięziły stolarzy. Obejrzyj video.

Hugos1993 pisze:hmm na tym filmiku zwuazylem ze koles beirze i gasi siwatlo tzn robi noc to jest konieczne?

Nie, to nie jest konieczne.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Hugos1993
Kokiri
Kokiri

Postautor: Hugos1993 » 10 sierpnia 09, 22:43

yhy ok jutro sie odeze czy cos zdzilam z tym miejscem co mi sie wydaje ze tam nei bbylem.. ;)

Awatar użytkownika
pablo_jar
Goron
Goron

Postautor: pablo_jar » 11 sierpnia 09, 00:31

Hugos1993 pisze:
pablo_jar pisze:Z Solucją?
z solucja tzn? oco chodzi?

Chodziło mi o pomoc w postaci opisu przejścia gry napisanego przez kogoś.
Obrazek

Hugos1993
Kokiri
Kokiri

Postautor: Hugos1993 » 11 sierpnia 09, 17:17

aha ok juz wszysto mam i memership card itp xd bylo tam gdize zauwazylem na filmiku xD trzea bylo zeskoczyc na dol tam gdzie nei da rady z dolu dojsc no i doszedlem tylko teraz psozedlem sobie za 10 rupii do jakeigos pomeiszczenia z dziwami bez klucza i nie wiem ococ chodzi no ale suzkam caly czas rozwiazania... :/ ma ktos mzoe to gdizes na necie?

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 11 sierpnia 09, 19:01

Sory za offtop ale strasznie razi mnie jak piszesz. Haotycznie z błędami i literówka za literówką. Ja wiem że ci pad on N64 stygnie ale bez przesady. Szkoda że ja nie mogę ale dostał byś upomnienie odemnie
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 11 sierpnia 09, 20:30

ojej no nie przesadzaj. Gościu zdesperowany jest... :wink: (btw: "CHaotycznie" :lol: )
aha, Hugos1993, ta jaskinia, do której wszedłeś to taki mini-dungeon, gdzie, jak zbierzesz wystarczającą ilość kluczy, możesz dostać lodowe strzały (dokładniej jest napisane w solucji na głównej stronie). właściwie na tym etapie gry nie warto się tam pchać, a jak chcesz iść przez pustynię (za bramą) to musisz mieć buty pegaza i lupę prawdy :roll:

Hugos1993
Kokiri
Kokiri

Postautor: Hugos1993 » 11 sierpnia 09, 22:49

nokash pisze:...
sory ale nie umiem sszybko pisac i prawidlowo chyba ze jest to cos waznego a to jest poprostu forum.... takie zycie... :/

nom mam lupe i latajace buciki tylko ze wogole nie wiem gdzie w ty m mini dungeon jest
pierwszy klucz :s :/ nie mgoe go znalezc tzn tam ma byc podobno jakwas wlaka jak tu mi nic wie wyapda jaksi koels na walke a wlasnie jak ide do tej glowy lwa to ta mucha zielona xD cos na ziemie pokazuje i nei wiem co to jest oco tam chodzi? :P

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 12 sierpnia 09, 15:01

Jaka Głowa lwa jaka mucha jaki wlaka jaki koels...Chłopie pisz starannie i powoli jak to powiedzial nokash bo nie da się ciebie zrozumieć a w tedy nikt ci nie pomoże.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Hugos1993
Kokiri
Kokiri

Postautor: Hugos1993 » 12 sierpnia 09, 15:33

juz wszystko mam xD teraz tylko zamek gorona xD ej wlasnie gdzie sie wymienia czy cos dostaje za te 6 medalionow? Bo tak jak wczesniej dostalem miecz to za to sie cos dostaje czy to bylo tylko po to aby zbudowac most do zamku? ;/ :P

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 12 sierpnia 09, 15:56

Hugos1993 pisze:zamek ganona

Hugos1993 pisze:Bo tak jak wczesniej dostalem miecz to za to sie cos dostaje czy to bylo tylko po to aby zbudowac most do zamku? ;/

Tylko? Właśnie PO TO zbierałeś medaliony - żeby się tam dostać. Zamek Ganona to ostatni dungeon w grze.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Hugos1993
Kokiri
Kokiri

Postautor: Hugos1993 » 12 sierpnia 09, 23:04

yhy wiem xD kurcze i koneicnzie jest potrzebny jednak ten meicz goronow nielamiacy sie? bo wlasnie mi sie zlamal i nie wiem gdzie go moge naprawic bo nie chce mi sie robic calego nowergo meicza nielamiacego sie xD hmm...??

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 13 sierpnia 09, 10:30

w ogólnej rozgrywce nie jest on Ci potrzebny (tak jak np. nie musisz mieć wszystkich serc aby ukończyć grę). Naprawić go można u tego byczego gorona w mieście goronów (za tyle samo za ile go kupiłeś). W walce z ostatnim bossem jednak może się przydać, ale i tak trzeba go wykończyć mieczem mistrza (zobaczysz o co mi chodzi jak do niej dojdzie :) )

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 13 sierpnia 09, 12:32

Ostatnio znowu zacząłem grać w OoT.I powiem ci Hugos1993 że w tym Mini Dungeonie dostaniesz Ice Aroow które są do niczego potrzebne.Na serio.Jeśli ich nie zdobędziesz nic się nie stanie.J też ich nie zdobyłem bo w złe miejsca klucze powkładałem. :P
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 13 sierpnia 09, 14:10

Jeśli chce przejść OoT na 100% to musi je zdobyć.
Obrazek

Hugos1993
Kokiri
Kokiri

Postautor: Hugos1993 » 14 sierpnia 09, 21:06

haha xD wlasnie pszeszedlem gra xD tylko glupio ze nie da rady zapisac i isc sobie chodzic dalej gdzies bo wiosce... tylko zaczynaja leciec napisy i pisze the end i ani w ta ani w ta... i za kazdym razem co wlacze gre to musze walczyc z ganondorfem pozneij 3 minuty na escape i pozniej walka z ganonem ikoniec z now... :( a zapisalem sobie po walce z ganonem i dalej nic dalej od nowa musze isc.. jest na to jakis sposob? A biggoron sworda zrobilem sobei i wlasnie chce przejsc zelde na full xD :P

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”