Survivor Zeld.
Moderator: Moderatorzy
Survivor Zeld.
Kolejny już mojego i Toon Linka autorstwa Survivor.Zasady takie jak poprzednio.
Survivor Zeld
Wiem.Mapka wygląda jak by ktoś ją z d**y wyciągnął ale nic nie poradzę.Ważne że wiadomo o co loto.
RUNDA I
MŁODA ZELDA Z OOT vs ZELDA Z TP.
Strzał do Zeldy z OOT.
Survivor Zeld
Wiem.Mapka wygląda jak by ktoś ją z d**y wyciągnął ale nic nie poradzę.Ważne że wiadomo o co loto.
RUNDA I
MŁODA ZELDA Z OOT vs ZELDA Z TP.
Strzał do Zeldy z OOT.

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:

Małe ale - Jest tam Zelda z Spirit Tracks - gra jeszcze nawet nie wyszła, więc umieszczanie postaci mija się z celem bo o grze jeszcze nie wiele wiadomo. Proponuję zmienić na Zelde z Four Swords Adventures. I trochę dziwne że nie ma Zeldy z ALTTP...
EDIT: Lepiej zmień właśnie na Zelde z ALTTP.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:Proponuję zmienić na Zelde z Four Swords Adventures. I trochę dziwne że nie ma Zeldy z ALTTP...
Ja proponuję zmienić cały "rozstaw" bo tak to wygląda jak pół dupy zza krzaka. Okienka z zeldami powinny być na dole i zwycięzcy powinni przesuwać się do góry. Wszystko byłoby czytelne no i lepsze, teraz to ja nie mam pojęcia jak będą wyglądały następne etapy.
O takim czymś mówię, screen z dawno już robionego przeze mnie i eX-plodiona/Kaczorra turnieju "Starcia Tytanów"
http://starciatytanow.w.interia.pl/tournament2.jpg

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
sEbeQ13 pisze:http://starciatytanow.w.interia.pl/tournament2.jpg
Taki wygląd byłby najlepszy.
Do tego wstawić Zelde z ATTP zamiast Zeldy z Spirit Tracks i wywalić Sheika (po co 3 postacie z tej samej części?). Za Sheika wstawić Zelde z FSA. Survivor do poprawy. Jak ma być robiony na szybko to może lepiej w ogóle go nie robić.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟