Zagadki
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Kto to:
Jest to wrzód na żywym organizmie człowieka i narodu.
[ Dodano: Wto 25 Paź, 2005 ]
Swojemu :mrgreen:
Podpowiedź: człowiek a do tego łysy :mrgreen:
Jest to wrzód na żywym organizmie człowieka i narodu.
Legion pisze:Na wystawie obrazów pewien mężczyzna przyglądał się portretowi. Ktoś go zapytał: "Czyjemu portretowi się przyglądasz?" Ów człowiek odpowiedział: "Nie mam braci, ani sióstr, ale ojciec tego człowieka na obrazie jest synem mojego ojca". Czyjemu portretowi przyglądał się ten wielbiciel obrazów?
Swojemu :mrgreen:
Podpowiedź: człowiek a do tego łysy :mrgreen:
Po środku ulicy idzie człowiek cały ubrany na czarno (nawet czarna kominiarka na głowie), na ulicach nie palą się latarnie, niebo jest zachmurzone, nie świeci księżyc, światła w domach są zgaszone. Z naprzeciwka jedzie samochód cały czarny i bez świateł. Jak kierowca zauważył pieszego i nie przejechał go?
Legion pisze:Po środku ulicy idzie człowiek cały ubrany na czarno (nawet czarna kominiarka na głowie), na ulicach nie palą się latarnie, niebo jest zachmurzone, nie świeci księżyc, światła w domach są zgaszone. Z naprzeciwka jedzie samochód cały czarny i bez świateł. Jak kierowca zauważył pieszego i nie przejechał go?
Jest dzień :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(wielka radość)Wiedziałem,że mi się uda Pozdrawiam ciocia malinke,brat........
Obciach nie z tej ziemi :mrgreen:
Bobik umie jezdzic na rowerze. Nie jest kolarzem, ale jezdzi bardzo czesto i dostaje za to wynagrodzenie. Jego praca polega na jezdzeniu w kolko. wszystko byloby dosc normale, gdyby nie fakt ze ow rower na ktorym jezdzi, ma kola o promieniu 20 cm (czyli srednicy 40 cm) co sprawia ze rowerek jest naprawde maly. Schody zaczynaja sie gdy patrzymy na wiek Bobika- mianowicie 30 lat. BOBIK JEST...... : . No wlasnie ? Nasz bohater nie jest na nic chory, uczulony, nie ma fobii, zobowiazan prawnych,nie palil w zyciu papierosow i nie jest karłem.Więc kim jest Czekam na odpowiedzi :mrgreen:
Obciach nie z tej ziemi :mrgreen:
Bobik umie jezdzic na rowerze. Nie jest kolarzem, ale jezdzi bardzo czesto i dostaje za to wynagrodzenie. Jego praca polega na jezdzeniu w kolko. wszystko byloby dosc normale, gdyby nie fakt ze ow rower na ktorym jezdzi, ma kola o promieniu 20 cm (czyli srednicy 40 cm) co sprawia ze rowerek jest naprawde maly. Schody zaczynaja sie gdy patrzymy na wiek Bobika- mianowicie 30 lat. BOBIK JEST...... : . No wlasnie ? Nasz bohater nie jest na nic chory, uczulony, nie ma fobii, zobowiazan prawnych,nie palil w zyciu papierosow i nie jest karłem.Więc kim jest Czekam na odpowiedzi :mrgreen: