Sprawa jest prosta. Po przejrzeniu bloga http://lupa-i-siekiera.blogspot.com , którego autor znęca się nad najgorszymi fanfikami i innymi opowiadaniami jakie można wygrzebać z czeluści internetu, a ostatnio nawet nad własną twórczością z przeszłości, naszła mnie refleksja - czy napisaliście kiedyś jakieś opowiadanie/fanfik, którego dzisiaj się wstydzicie? Albo niekoniecznie wstydzicie, może chcecie poddać go ocenie innych? Oto temat dla was
Czy jest to okropny, pełen błędów fanfik, z którego śmiejecie się czytając go po latach, czy też opowiadanie z którego jesteście całkiem dumni, a chcielibyście poznać opinię innych na jego temat, zapraszam serdecznie!
Ja zacznę: oto początek opowiadania, które zacząłem pisać mając, hm, 14 lat? Jakoś tak. A może mniej. Myślę że nie jest jakieś tragiczne, szczerze mówiąc jest go trochę za mało na konkretną ocenę, ale cóż, nie zaszkodzi go tu umieścić Znęcajcie się nad nim do woli. Enjoy:
"Wąż"
http://pokazywarka.pl/ok4zz6-2/
(Ciut mniej) radosna twórczość
Moderator: Moderatorzy
(Ciut mniej) radosna twórczość
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Może kiedyś coś tam pisałem, ale wątpię żebym to znalazł : )
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
OMG, ja miałam kiedyś z przyjaciółką soniczego bloga (ona była fanką, ja pisałam dla jaj ^^).
Moje opowiadania były kompletnie odpałowe i bezsensowne, ale o to chodziło xD
No bo jak można poważnie potraktować romanse między maskotkami Segi?
Blog może jeszcze istnieje, aż strach O__O
Niemniej założyłyśmy go pod wpływem fazy i bylo fajnie
Jakbym pozmieniala lekko postacie i zaniosła do wydawnictwa jakiegoś, to może bym zarobiła kupę kasy jak autorka Zmierzchu XDDD aczkolwiek moje "dzieło" i tak było lepsze niż jej.
................
Tak w ogóle, to szczerze nienawidzę swoich prac każdego typu sprzed roku wzwyż.
Moje opowiadania były kompletnie odpałowe i bezsensowne, ale o to chodziło xD
No bo jak można poważnie potraktować romanse między maskotkami Segi?
Blog może jeszcze istnieje, aż strach O__O
Niemniej założyłyśmy go pod wpływem fazy i bylo fajnie
Jakbym pozmieniala lekko postacie i zaniosła do wydawnictwa jakiegoś, to może bym zarobiła kupę kasy jak autorka Zmierzchu XDDD aczkolwiek moje "dzieło" i tak było lepsze niż jej.
................
Tak w ogóle, to szczerze nienawidzę swoich prac każdego typu sprzed roku wzwyż.
She's got everything I need, pharmacy keys
Deedlith_Anthy pisze:Jakbym pozmieniala lekko postacie i zaniosła do wydawnictwa jakiegoś, to może bym zarobiła kupę kasy jak autorka Zmierzchu
Tylko pamiętaj żeby bez przerwy używać słów "adonisowe ciało" i "młody bóg", i światowy bestseller masz jak w banku.
No i przede wszystkim witaj ponownie, dawno Cię nie było
~Burn the land and boil the sea
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin