Konwent Avangarda 6 i Nintendo
Moderator: Moderatorzy
Konwent Avangarda 6 i Nintendo
Czy ktoś kiedykolwiek słyszał lub był na konwencie Avangarda organizowanym przez Stowarzyszenie Miłośników Fantastyki Avangarda. Ja nie mieszkam w stolicy ani okolicach więc wcześniej o nim nie słyszałem. Ale zainteresował mnie ten fragment tekstu ze strony GW:
,, Dzięki firmom IQ Publishing i Nintendo na Avangardzie 6 powstanie także IQ Entertainment Center czyli sala interaktywnej rozrywki. Dostępne będą m.in. 4 stanowiska z konsolami Nintendo Wii wyposażonymi w niezwykłe akcesoria oraz 4 interaktywne maty do tańczenia. Będzie również możliwość zdobycia konsoli przenośnej Nintendo Dual Screen.''
W artykule napisane jest że Nintendo i IQ Publishing zafundowało te konsole. Przeglądając stronę IQ Publishing zobaczyłem że nie oferują oni konsol ani gier first-party. Wnioski wyciągnijcie sami. (nie chce robić nikomu nadziei ale przyznajcie że jest to interesujące)
Źródło do pełnego artykułu:
http://cjg.gazeta.pl/CJG_Warszawa/1,104 ... rda_6.html
*GW nie czytam ( no ale dla N trzeba zrobić wyjątek )
,, Dzięki firmom IQ Publishing i Nintendo na Avangardzie 6 powstanie także IQ Entertainment Center czyli sala interaktywnej rozrywki. Dostępne będą m.in. 4 stanowiska z konsolami Nintendo Wii wyposażonymi w niezwykłe akcesoria oraz 4 interaktywne maty do tańczenia. Będzie również możliwość zdobycia konsoli przenośnej Nintendo Dual Screen.''
W artykule napisane jest że Nintendo i IQ Publishing zafundowało te konsole. Przeglądając stronę IQ Publishing zobaczyłem że nie oferują oni konsol ani gier first-party. Wnioski wyciągnijcie sami. (nie chce robić nikomu nadziei ale przyznajcie że jest to interesujące)
Źródło do pełnego artykułu:
http://cjg.gazeta.pl/CJG_Warszawa/1,104 ... rda_6.html
*GW nie czytam ( no ale dla N trzeba zrobić wyjątek )
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 10, 22:44 przez piotrek94, łącznie zmieniany 1 raz.