Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
wolałbym jakby pokazali coś miesiąc przed wydaniem bo jak teraz pokazują to wszystko to irytuje mnie to jakby Aonuma mówił "ja już mam zeldę a ty dostaniesz ją dopiero w kwietniu frajerze" jak na E3 pokazywali Bonda, Mickiego, DK, Kirbiego, Just Dance 2 to wszyscy byli mocno podnieceni że to już tą jesienią przed świętami, a z SS to patrzymy na byle przecieki i narzekamy, wolałbym strzelać w Goldeneye, lub tańczyć przed ekranem wiedząc że Zelda nadejdzie i będzie super jak każda z resztą
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
piotrek94 pisze:wolałbym jakby pokazali coś miesiąc przed wydaniem bo jak teraz pokazują to wszystko to irytuje mnie to jakby Aonuma mówił "ja już mam zeldę a ty dostaniesz ją dopiero w kwietniu frajerze"
Hmm... Można się z tym zgodzić i to w momencie kiedy na Wii powinna już wychodzić 2 Zelda, a oni nie mogą się wyrobić z tą 1-wszą. (Port TP to tylko port). Dodatkowo brak Pikmina 3. Już nawet Duke wyjdzie wcześniej.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Mnie to wkurza że ile już wyszło Marianów na Wii?A Zelda teraz po 5 latach od premiery konsoli wyjdzie 1(nie liczę portu TP).Pamiętacie po jakim czasie od wydania konsoli wyszedł Wind Waker?Mi się wydaje że chyba nie cały rok i świat mógł się cieszyć tą wspaniałą grą a my na Zelde musimy czekać usr**e 5 lat.Moim zdaniem to jest absolutne chamstwo!!!!!!
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
ganon pisze:Mnie to wkurza że ile już wyszło Marianów na Wii?
Właściwie to tylko... Trzy. Jedna świetna (SMG 2) jedna trochę gorsza (SMG) i taka sobie, dobra w multiplayera(NSMB. Wii) Reszta to takie se party Game (Mario&Sonic itp.) Wydaje mi się że TP było jedną ale b. porządną Zeldą na Wii. Nie powinniśmy narzekać. Gdyby Zelda wychodziła co 0.5 roku nie była by tak fajna jak jest teraz. Była by wtórna. Chciałbyś żeby było np: Zelda Party z super uśmiechniętym linkiem przecinającym kable ogromnymi nożycami? Nie? No chyba nikt nie chcę.Więc wolę co 2 lata kupić b. porządną Zeldę niż co pół roku gniota na pare dni...
Właściwie to tylko... Trzy. Jedna świetna (SMG 2) jedna trochę gorsza (SMG) i taka sobie, dobra w multiplayera(NSMB. Wii) Reszta to takie se party Game (Mario&Sonic itp.) Wydaje mi się że TP było jedną ale b. porządną Zeldą na Wii. Nie powinniśmy narzekać. Gdyby Zelda wychodziła co 0.5 roku nie była by tak fajna jak jest teraz. Była by wtórna. Chciałbyś żeby było np: Zelda Party z super uśmiechniętym linkiem przecinającym kable ogromnymi nożycami? Nie? No chyba nikt nie chcę.Więc wolę co 2 lata kupić b. porządną Zeldę niż co pół roku gniota na pare dni...
W sumie masz rację Toon ale wkurza mnie to że przez 4 lata trzeba było czekać.Inne Zeldy wychodziły w mniejszych odstępach czasowych a SS dopiero po 4 latach.Ale cóż.Mówi się trudno i żyje się dalej.Ale jestem jednym zadowolony a mianowicie tym że zrobili Cel-Shading.Podoba mi się też muzyczka w trailerze.A wiecie może kiedy są jakieś targi na których można by coś pokazać???
Shigeru Miyamoto
Masz rację że za bardzo tego nie odczułem bo raczej Wii było dla mnie ważniejsze niż DS chociaż obie Zeldy na DSa przeszedłem.Nie było one jednak takim wyzwaniem jakie było np:TP czy najtrudniejsza moim zdaniem Majora Mask.Mam nadzieje że w Skyward Swordzie będzie coś takiego jak np:w TP można było się zmieniać w Wilka, w Majorze były zarąbiste maski a w Ocarinie możliwość przechodzenia w czasie dzięki Master Sword.Zauważ również na stronie głównej np:na świątynie które ja opisałem w PH a np:na świątynie w MM.To jest milowa różnica.
Shigeru Miyamoto
piotrek94 pisze:sony może wypuścić 2 tytuły z serii god of war w jednym roku
No i potem te God of Wary są takie krótkie np:mój kuzyn przeszedłem wczoraj God of War Chains of Olympus na PSP w 4 godziny i 20 minut a drugi kuzyn przeszedł God of Wara III w niecałe 9 godzin.Co to w ogóle jest za czas jak na grę na PS3.Mają Blu-Raya ale nie umieją go wykorzystać?
Shigeru Miyamoto
Niestety, ale Zeldę na Wii też można przejść w 9-10 godzin. Ja osobiście PH przeszedłem w 4 godz? Może 5... Więc akurat to nie jest coś co się wyróżnia. Chociaż ja właściwie wolałbym dostać Zeldę którą mogę przejść w pare godz i bardzo mi się w nią przyjemnie gra niż 50 iluś godzinną która będzie tak nudna że nie przejdziesz nawet połowy. Oczywiście nie mówię że wszystkie gry 50 h są nudne ale wiem że mogą być i to baaardzo...
"Post "skucha" +1"
Fail - Powiedzieć coś, tak oczywistego, ale i tak źle, lub zrobić coś ośmieszającego, lub kiedy myślisz że robisz cos zajebistego, i wtedy masz wpadke to też jest failem. Rodzaji jest wiele, wejdź sobie na Fail bloga, to zrozumiesz.
Przykład -
Fail - Powiedzieć coś, tak oczywistego, ale i tak źle, lub zrobić coś ośmieszającego, lub kiedy myślisz że robisz cos zajebistego, i wtedy masz wpadke to też jest failem. Rodzaji jest wiele, wejdź sobie na Fail bloga, to zrozumiesz.
Przykład -
Mają Blu-Raya ale nie umieją go wykorzystać?
FALCON PAWNCH!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
sEbeQ13 pisze:Tak czytam czytam i w sumie nie wiem już o co chodzi
To dlatego że dawno nie moderowałem forum i nie oczyszczałem go ze zbędnych postów. A nikt inny się nie kwapi.
ganon pisze:chciałbym aby nowa Zelda nie była taka krótka.
A będzie? Zajmie pewnie ze 20+ h za pierwszym podejściem. I tak wybije się ponad 8-10 h normę.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”