To chyba najdłuższy tekst z Zeldy jaki tłumaczyłem. Dotyczy oczywiście Projektu Zelda 3D.
Więcej tutaj: http://zelda.com.pl/articles.php?article_id=201
Projekt Zelda 3D
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Projekt Zelda 3D
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Też mam nadzieję, że Nintendo zrealizuje przynajmniej część z tych pomysłów w nadchodzącym remaku + doda coś nowego.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Świetny artykuł. Dobrze się czyta i w ogóle.Wydaje mi się że Zelda 64 będzie w jakiś sposób powiązana ze Skyward Sword.
PS:Skoro Ocarina of Time jest uznawana za najlepszą grę wszechczasów to aż boje się pomyśleć jaka byłą by Zelda 64 skoro OoT jest tylko jej obciętą wersją.
PS:Skoro Ocarina of Time jest uznawana za najlepszą grę wszechczasów to aż boje się pomyśleć jaka byłą by Zelda 64 skoro OoT jest tylko jej obciętą wersją.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”