Warto kupić?
Moderator: Moderatorzy
Noo.Trochę zeszliśmy z tematu.A co do Ocariny i Majory to Majory narazie nie ma niestety na allegro.A jeśli chodzi o Ocarine to najbardziej sie opłaca kupić z tej aukcji.Masz jeszcze boxa a to rzadkość.Najtańsza na allegro to 30 zł a ta tylko 10 złotych droższa.
>>>KLIK<<<
Polecam kupić bo warto.
>>>KLIK<<<
Polecam kupić bo warto.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Mi się wydaje że to nie z przyzwyczajenia tylko ci którzy sprzedają na allegro po prostu się na tym nie znają i poprostu nazywają kartridż płytą.
Ja bym ci radził kupić zawczasu z tej aukcji bo jak dojdzie konsola to już ktoś może kupić.
Ja bym ci radził kupić zawczasu z tej aukcji bo jak dojdzie konsola to już ktoś może kupić.
Shigeru Miyamoto
Jak by ktoś chciał wiedzieć, to przedwczoraj konsola przyszła (dopiero, bo dość długo nie podali mi numeru konta) ale wszystko działa w porządku, więc to na pewno oryginał.
Ocarina of Time przyjdzie raczej jutro, więc na razie zostało granie w ściganki.
Spodziewałem się, że będą większe problemy z trzymaniem pada, ale jest nawet wygodnie(jeśli wie się jak trzymać) Po prostu konsola fajna, warto było kupić, dzięki za rady.
Ocarina of Time przyjdzie raczej jutro, więc na razie zostało granie w ściganki.
Spodziewałem się, że będą większe problemy z trzymaniem pada, ale jest nawet wygodnie(jeśli wie się jak trzymać) Po prostu konsola fajna, warto było kupić, dzięki za rady.
Emulować to sobie można NESa na Androidzie a taką relikwię jak OoT to trzeba zagrać na konsoli nintendo masz parę opcji
-jak posiadasz wii to kup sobie ją na Virtual Console wg. mnie najlepszy wybór dla przeciętnego gracza
-jeśli posiadasz hojnych rodziców to poczekaj na 3DSa
-jeśli jesteś kimś więcej niż graczem i kolekcjonujesz konsole i gry (jak np ja) znajdź na Allegro za parę złociszy N64 i kartridż z OoT
(niech to będą wskazówki dla następnych którym przyjdzie do głowy profanacja OoT lub każdej innej gry Nintendo)
-jak posiadasz wii to kup sobie ją na Virtual Console wg. mnie najlepszy wybór dla przeciętnego gracza
-jeśli jesteś kimś więcej niż graczem i kolekcjonujesz konsole i gry (jak np ja) znajdź na Allegro za parę złociszy N64 i kartridż z OoT
(niech to będą wskazówki dla następnych którym przyjdzie do głowy profanacja OoT lub każdej innej gry Nintendo)
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
piotrek94 pisze:Emulować to sobie można NESa na Androidzie a taką relikwię jak OoT to trzeba zagrać na konsoli nintendo masz parę opcji
Potwierdzam .
To właśnie dobrze że dopiero teraz ci przyszło po właśnie się ferie w Wielkopolsce zaczęły(Piłę i Wronki dzieli 60km) .Życzę ci udanego grania bo moim zdaniem Okaryna Czasu to najlepsza gra wszech czasów.Teraz ci polecę dobre gry na N64.Będe pisał też gatunki.
-The Legend of Zelda Majora Mask-RPG,logiczna
-Mario Kart 64-wyścigówka
-Super Mario 64-platformówka
-Banjo-Kazooie-platformówka
-Banjo-Tooie-platformówka
-GoldenEye007-strzelanka
-Perfect Dark-strzelanka
-Mario Party,Mario Party2 i Mario Party 3-imprezowa
-Donkey Kong 64-platformówka
-Super Smash Bros-bijatyka,platformówka
Życzę udanych ferii.W najbliższym czasie(jeszcze dzisiaj)dam ci linki z tanimi aukcjami z tymi grami.
-The Legend of Zelda Majora Mask-RPG,logiczna
-Mario Kart 64-wyścigówka
-Super Mario 64-platformówka
-Banjo-Kazooie-platformówka
-Banjo-Tooie-platformówka
-GoldenEye007-strzelanka
-Perfect Dark-strzelanka
-Mario Party,Mario Party2 i Mario Party 3-imprezowa
-Donkey Kong 64-platformówka
-Super Smash Bros-bijatyka,platformówka
Życzę udanych ferii.W najbliższym czasie(jeszcze dzisiaj)dam ci linki z tanimi aukcjami z tymi grami.
Shigeru Miyamoto
Dzięki, na razie i tak nie kupię więc nie musisz szukać
Akurat te tytuły miałem na oku, jeszcze mam zamiar wziąść resident evil 2, doom64, starfox 64, paper mario i jeszcze inne ale nie pamiętam jakie.
Na razie mam właśnie OoT, mario kart 64, lego racers i F1 world grand prix.
Tylko będę się wahał co do mario party i super smash bros, bo najlepiej się gra z kolegami, a akurat mieszkam na osiedlu, gdzie prawie nikogo nie ma(same dzieciaki)
Jest też blast corps które może być dobre.
I NIGDY nie kupię superman 64.
Akurat te tytuły miałem na oku, jeszcze mam zamiar wziąść resident evil 2, doom64, starfox 64, paper mario i jeszcze inne ale nie pamiętam jakie.
Na razie mam właśnie OoT, mario kart 64, lego racers i F1 world grand prix.
Tylko będę się wahał co do mario party i super smash bros, bo najlepiej się gra z kolegami, a akurat mieszkam na osiedlu, gdzie prawie nikogo nie ma(same dzieciaki)
Jest też blast corps które może być dobre.
I NIGDY nie kupię superman 64.
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”