O?wiecanie

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Czy chcesz tu wej?ć?

TAK (mam pare niejasno?ci)
5
63%
NIE (nie jestem taki ciemny)
3
38%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 27 października 05, 17:33

a ja mam niejasnośc ja teras akurat jeste wewnątrz jabujabu i jak mam jusz to mksienzniczke to sie potem dochodzi do takiego pomiszczenia gdzie jest bumreng i ja jom zostawiam na przycisku i ide a jak wracam to jej niema i sie troche fkurzyłem czemu tak jest :x :x

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 28 października 05, 19:48

Nie będe odpowiadać bo już to przeszedłeś :P

[ Dodano: Sob 29 Paź, 2005 ]
Ja mam taką maleńką niejasność: czy można pomóc złapać kurczaka tej dziewczynie na rynku?(ta co lata za kurą)

Ciekawostka: Na cmentarzu nie potrzeba magicznej fasoli żeby zdobyć część serca :mrgreen:
Niejasność: Goroni mówią o gorońskim specjalnym cięciu. Ale jak je robić? :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 29 października 05, 12:27

z tym kurczakiem to sam nieweim prubowałem wiele razy chyba sie nieda....ale co ja tam wiem...... :lol: :lol:

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 29 października 05, 15:29

No to (chyba) ci sie dobrze wydawało :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 29 października 05, 17:32

no to mam jeszcze jedną niejasność dlaczego niewszystkie no jakby to powiedziec.............hhhmmmmmmmm moze jakiś przykład.

np. w OoT jak sie zasadzi roślinke jako mału link to ak sie jest duzym linkiem to już jest wyrośnięta a np jak jest ten koleś co kręci wiatrakiem czy cos w kopkiri village to on wyzywa młodego linka w przyszłości chociaż w pperzeszłości nic mu (jeszcze) niezrobiłem

to samo w oracle of ages gdy sie przeniesie nasionko rośliny pod sciane(daje same przykłady z roślinami bo innych cos niepamiętam) to w przyszłości będzie można wejść po niej a jak jej niedam pod sciane w przeszłości to niebęde mógł się wspiąć tam gdzie chciałem zato jest jednaświątyniaktóra w przyzłości jest otworzona a w przeszłości zamnknięta więc ja sie zastanawiam dlaczego jest otworzona (w przyszłości) skoro ja jej w przeszłości nawet niedotykałem a wszyscy (na wyspie na której jest świątynia) mówią że kiedyś przybył tu jakiś chłopiec i otworzył swiątynie a ja jej wogóle nieotwirałem :? :?

tak więc dlaczego niektóre wydażenia z przeszłości mają znaczenie w przyszłości a czasami nietrzeba nic robić a itak jest dobrze :?: :?:

mam nadzieje że powiedziałem wszystko jasno bo dość łatwo się w tym pogubić więc jeśli ktoś wie oco mi chodzi to może pogłówkuje ze mną dlaczego tak jest :lol: :D :D

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 29 października 05, 21:43

Ja też mam pewną niejasność mianowicie :

Ganondorf gdy zaatakował ponownie hyrule zabił wszystkie sagi i w wind wakerze sagą ziemi - a wlasciwie jej duchem jest ta zora z harfą która została zabita przez ganondorfa w świątyni ziemi. Jakim cudem kolejna saga ziemi jest :23 Medli ? Skoro nie jest Zora

->

->

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 29 października 05, 21:57

Ja ci nie pomoge...chyba, że eX-plodion :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 29 października 05, 22:08

zora uczy cię poprostu melodiiktóra otwiera wejście do świątyni a ty jak zagrasz tą melodię to wtedy medli ma wizje z zorą i se uświadamia że jest sagą ziemi tak poprostu jest.

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 7 listopada 05, 09:50

Ja mam niejasność: W zaułku jakiś starzec (mędrzec:P) mówi o jakiejś fontannie. Wiecie o co mu chodzi? :?: :?: Bo ja nie :( .

[ Dodano: Pon 07 Lis, 2005 ]
Jak otworzyć te drzwi? :?: :?:

[ Dodano: Nie 13 Lis, 2005 ]
Dlaczego W każdej zeldzie (prawie :wink: ) Link jest dzieckiem :?: ??? Przecież królewny ratują rycerze :!: ! (a w podzięce zwalają im doniczkę na głowe bo nie wzięli Orbitu :lol: :lol: )
Obrazek

Wróć do „OFF Topic”