W jakie gry obecnie gracie?

W końcu nie samą Zeldą człowiek żyje ;)
PC, GC, PS2, Xbox, PSX, N64, GBA... i co tam jeszcze macie na sumieniu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 13 marca 11, 19:23

Hipo pisze:Metro 2033

Kocham ten tytuł, mimo jego liniowości <33.

Aktualnie Aion, ale przymierzam się do serii Bioshock.

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 14 marca 11, 19:24

Do matury się przymierzaj lepiej xd
Ja na wakacje spróbuję się zabrać do Bioshocka 2. Jedynka fabułę i klimat miały zajebiste, ale sam gameplay zawodził trochę imo
8=============D

Awatar użytkownika
Masiwy
Zora
Zora

Postautor: Masiwy » 15 marca 11, 15:18

ahhh metro 2033 mam orginalke :)) bardzo dobra graa ;p klimat zachowany :D wszystko pięknie, podobno robią metro 2034 (grę)

Awatar użytkownika
Hipo
Goron
Goron

Postautor: Hipo » 15 marca 11, 16:40

Final Fantasy XIII zamówione :) Będzie to mój pierwszy kontakt z serią od VI części z Snes'a.
Też mam oryginalne Metro 2033, zresztą jak wszystkie gry na 360tke z czego większość ściągnięte bezpośrednio na dysk konsoli za pośrednictwem Xbox Marketplace (między innymi Metro 2033).
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 15 marca 11, 20:00

Szpilam w TF2, TF2 beta, Monster hunter tri i Pokemon Crystal Version. Kto by pomyślał że walczenie z piećdziesiątym hoot hootem z rzędu, i oczekiwana ewolucja może być taka... ciekawa oO.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Hipo
Goron
Goron

Postautor: Hipo » 17 marca 11, 15:18

Pograłem właśnie chwile w FF XIII, zapowiada się ciekawie :) wezmę się za ten tytuł jak Metro skończe.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 26 marca 11, 16:56

Parę nowych gier:

Assassin's Creed: Brotherhood,
Shogun 2: Total War,
Homefront,
Crysis 2,
Pokemon Gold...

Ciekawe, kiedy ja mam chodzić na instancje w Aionie i uczyć się do matury >.>

/edit: homefront to shit, nie polecam nikomu :<

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 30 marca 11, 16:31

"Wtorkowy wieczór. Za parę chwil matura, więc przydałoby się zaliczyć, z czym się jeszcze zalega, żeby mieć spokój z gównianymi przedmiotami" pomyślałem sobie nanosząc w głowie kawałki zdań na nieistniejący jeszcze szkielet referatu z historii. Otwieram Worda, ustawiam powiększone marginesy i czcionkę na 12,5, coby praca wydawała się dłuższa, po czym zabieram się do pracy... Pierwsze zdanie gotowe! Najgorsze już za mną - zacząłem już coś pisać, więc reszta przyjdzie sama. Wstałem około 14, więc nic mi się nie stanie jeśli zarwę nockę - uczyłem się już trochę z fizyki, a człowiek nie może się przepracowywać, więc chyba na dobre mi wyjdzie, jeśli zaczerpnę chwili relaksu. No właśnie, chwili... Brat od dawna strasznie zachwalał Arkham Asylum, ale jakoś nie miałem chęci, czy czasu, by zweryfikować jego opinię. Postanowiłem sprawdzić, czy next-genowy Batman jest naprawdę tak dobry, jak mówił. Po przydługim intrze zaczęła się właściwa gra - pobij kilku oprychów spamując w kwadrat w drodze z punktu A do B, z B do C, etc. Pierwsza godzina gry naprawdę przynudzała, ale wytrwałem w nadziei, że może z czasem się rozkręci... Rozkręciło się. I to jak. Eksploracja po pierwszej rozmowie z Riddlerem nabrała drugiego dna, w postaci poszukiwania poukrywanych wszędzie pierdółek, czy odnajdywaniu przedmiotów/miejsc na podstawie zagadek ów jegomościa. Walka z czasem również nabrała więcej polotu, wraz z postępem w grze dostajemy coraz więcej gadżetów, których możemy użyć w walce, ulepszamy już posiadane i uczymy się nowych ruchów. W całej grze chyba najbardziej przypadły mi do gustu elementy skradankowe, będąc w jednym pomieszczeniu z kilkoma uzbrojonymi bandziorami nie mamy szans w bezpośredniej walce, tutaj kluczem do wygrania jest atakowanie pojedynczych, nieświadomych zagrożenia przeciwników. Możemy np. załatwić samotnie patrolującego gościa, a gdy zjawią się jego koledzy, zająć się biegnącym na samym końcu, czy zawczasu zastawić pułapkę przy ciele znokautowanego przeciwnika. Od strony audio-wizualnej raczej nie ma się do czego przyczepić, choć nie przypadł mi do gustu głos Batmana(ale np. Riddler i Joker są świetni imo), a Joker powtarzał swoje żarty po kilkanaście razy, gdy przeczesywałem wyspę w poszukiwaniu secretsów. Moim zdaniem jest to najlepiej wykorzystana licencja w historii gier video. Miałem pograć chwilkę, żeby sprawdzić, co i jak - pada odłożyłem około 8 rano. Polecam z czystym sumieniem każdemu, nawet przeciwnikom przygód Nietoperza.
8=============D

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 30 marca 11, 19:49

Szkoda, że mnie tak Arkham Asylum nie przekonuje :(. Szkoda, bo pozytywnych opinii jest wiele, a ja nic zajebistego dostrzec nie mogę, prawdopodobnie więc omija mnie całkiem fajna gra...
Akutalnie pogrywam sobie w Dissidię 012 na PSP oraz 999 na NDS. Tak naprzemiennie. Oczywiście tak w międzyczasie Dragon Quest IX. I Picross. I Golden Sun 3.
Obrazek

Awatar użytkownika
Alexa
Kokiri
Kokiri

Postautor: Alexa » 1 kwietnia 11, 20:10

Oprócz zeld jakie posiadam, gram w final fantazy VIII, Final fantasy IX, World of warcraft, oraz wygrzebałam swojego starego gameboya i grę Golden Sun.

Awatar użytkownika
Fisior
Kokiri
Kokiri

Postautor: Fisior » 24 listopada 11, 19:14

Obecnie liczy się u mnie tylko Skyward Sword. Wcześniej przeszedłem Saints Row The Third, porąbaną i całkiem fajną podróbkę GTA.

iga.14
Kokiri
Kokiri

Postautor: iga.14 » 24 listopada 11, 19:37

Ja męczę się z Legend of Zelda Four Swords Anniversary Edition na DSi. Nie mogę przejść środkowych drzwi w Realm of Memories...

drunkenmaster12
Kokiri
Kokiri

gry

Postautor: drunkenmaster12 » 5 grudnia 11, 16:36

ja to gram w:
- Jade Empire
- Dragonball Budokai Tenkaichi 2 wii
- Sengoku Basara Samurai Heroes wii
- The legend of Zelda Twilight Princess wii
- Super Smash Bros Brawl wii

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 8 września 14, 19:42

Ja gram w Spirit Tracks chyba już dziesiąty raz nudzę się trochę ale też próbuję przejść Master Questa. Ostatnio mam ochotę pograć ( chyba dziesiąty raz :lol: ) w Phantom Hourglass ale ktoś bardzo brzydki ktoś mi ją zgubił i jak mi się nie znajdzie nie będzie miło :} .Obrazek
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
blob
Goron
Goron

Postautor: blob » 15 września 14, 15:30

Ja gram w Pokemon Diamond, w Okarynę i czasem w Mario czy coś.
I see u liek Mudkipz!

Wróć do „Gry”