Ciekawe aukcje na allegro, ebay itd.
Moderator: Moderatorzy
Arkilius żyje chyba w innym wymiarze, sądząc, że sprzeda ten zestaw za taką cenę.
A i muszę was zmartwić, ten brelok jest już wystawiany któryś raz.
A i muszę was zmartwić, ten brelok jest już wystawiany któryś raz.
- Zelda Links
- Kokiri
>>>KLIK<<<
Całkiem ładnie wygląda ten Nunchuk czyż nie??? Jako że kupie Limitke SS a w niej jest dołączany Wii-Remote to będę miał 4 Wii-Remote i tylko 3 Nunchuki i rozglądam się po necie gdzie można tanio kupić Nunchuka. I wpadła mi w oko ta aukcja. Co wy o tym sądzicie??? Porządny ten sprzęt czy chińska podróbka???
Całkiem ładnie wygląda ten Nunchuk czyż nie??? Jako że kupie Limitke SS a w niej jest dołączany Wii-Remote to będę miał 4 Wii-Remote i tylko 3 Nunchuki i rozglądam się po necie gdzie można tanio kupić Nunchuka. I wpadła mi w oko ta aukcja. Co wy o tym sądzicie??? Porządny ten sprzęt czy chińska podróbka???
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Znudziła mi się moja biała obudowa do Wii więc poszukuje jakiejś innej(najlepiej czarnej). Jeśli ktoś zauważy na allegro lub gdzieś indziej(sklepy itd) to proszę aby dał znać w tym temacie. Proszę tylko o pełne obudowy. Dzisiaj na allegro znalazłem przepiękną chromowaną obudowę która faktycznie-wygląda zarąbiście. Ale okazało się że brakuje kolesiowi jednej klapki(tej co przykrywa wejście na memorki z GCN). szkoda bo chętnie bym kupił.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto