Witam.
Dziękuje za stworzenie tak wspaniałej Polskiej strony o wspaniałej serii gier jaką jest Zelda. Dzięki Waszym poradnikom nie miałem żadnych problemów z grą do teraz, gdy rozpocząłem ToZ: Ocarinia of Time.
Wasz poradnik na stronie głównej dotyczący właśnie Ocarinia of Time, posiada w niektórych miejscach błędy co do opisu przejścia danego miejsca. Teraz mam ogromny problem i nie wiem jak ruszyć z grą.
Jestem w Temple of Spirit (Świątyni ducha) jako duży Link. Jetem w tym miejscu poradnika gdzie są dziwne, trzy, latające posągi, które zioną ogniem a same uciekają od postaci. Sala wygląda tak, że z są troje drzwi, dwoje zamkniętych kratami, jeden kluczem. Podłoga w tej sali to wąskie ścieżki z łączące się tak, że są w niej dziury. Na jednej ścieżce jest laser, a w poradniku wygląda to tak:
"...Wróć do drzwi, którymi przyszedłeś i wejdź po schodach. Przejdź przez drzwi. Zniszcz laser i przejdź do kolejnej komnaty. Pokonaj wszystkich wrogów i ruszaj dalej.
Podejdź do zamkniętych drzwi, które są po prawej stronie i strzelaj w posągi, aż któryś z nich wejdzie na przełącznik - wtedy szybko przejdź przez drzwi..."
Tak strzelam w posągi, ale gdy ten już jest na przycisku nic się nie dzieje, a sam wchodząc na przycisk niczego nie otwieram, pojawia się tylko płomień (okrąg płomienia) na środku ścieżki. Co mam robić?
Poradnik do ToZ: Ocarina of Time zawiera błędy
Moderator: Moderatorzy
-
- Kokiri
-
- Kokiri
Należy się OGROMNA POPRAWKA DO PORADNIKA!
Mam swoją odpowiedź, trzeba przywołać kamienny blok pieśnią czasu i tak manewrować postacią by posągi spaliły się w okręgu płomiennym, oto filmik:
http://www.bing.com/videos/search?q=Oca ... ORM=LKVR11
Mam swoją odpowiedź, trzeba przywołać kamienny blok pieśnią czasu i tak manewrować postacią by posągi spaliły się w okręgu płomiennym, oto filmik:
http://www.bing.com/videos/search?q=Oca ... ORM=LKVR11
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”