Zagadki
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
miałem akurat czas więc postaowiłem podać odpowiedź to najtrudniejszej zagadki świata którą podałem wcześnie ale niezostała przez nikogo odgadnięta. więc tak:
Hamulcowy mieszka w połowie drogi międzu Chicago a Detroit, w sąsiedztwie pana _____, który zarabia trzy razy więcej od niego. Nie może być to pan Robinson, który mieszka w Detroit. Nie może to być też pan Jones, który zarabia 20 tysięcy dolarów, gdyż 20 tysięcy nie jest podzielne przez 3. Dlatego sąsiadem hamulcowego musi być pan smith.
Pasażer, który ma takie samo nazwisko jak hamulcowy, mieszka w Chicago. Nie może być to pan Robinson, który mieszka w Detroit, ani pan Smith, który jest sąsiadem hamulcowego czyli mieszka w połowie drogi międzu Detroit a Chicago. Musi to być pan Jones.
Hamulcowy nosi więc nazwisko Jones.
Smith wygrywa z palaczem w bilard, czyli palacz nosi nazwisko Robinson
Wynika stąd, że Smith jest maszynistą.
nieprzeszkadzajcie sobie rozwiązujcie zagatke z labityntem.
Hamulcowy mieszka w połowie drogi międzu Chicago a Detroit, w sąsiedztwie pana _____, który zarabia trzy razy więcej od niego. Nie może być to pan Robinson, który mieszka w Detroit. Nie może to być też pan Jones, który zarabia 20 tysięcy dolarów, gdyż 20 tysięcy nie jest podzielne przez 3. Dlatego sąsiadem hamulcowego musi być pan smith.
Pasażer, który ma takie samo nazwisko jak hamulcowy, mieszka w Chicago. Nie może być to pan Robinson, który mieszka w Detroit, ani pan Smith, który jest sąsiadem hamulcowego czyli mieszka w połowie drogi międzu Detroit a Chicago. Musi to być pan Jones.
Hamulcowy nosi więc nazwisko Jones.
Smith wygrywa z palaczem w bilard, czyli palacz nosi nazwisko Robinson
Wynika stąd, że Smith jest maszynistą.
nieprzeszkadzajcie sobie rozwiązujcie zagatke z labityntem.
Legion zrozumiałes??Taa zagadka jest bezsensu nabijam sie tak czasem z ludzi,ktorzy dokładnie nie przemysla tego co im powiedzialem i staraja sie odpowiedziec <lol>
Trzeba byc inteligent,zeby na ia odpowiedziec hehehehehehe
Nie znam innej,jezeli znam to i tak nie beda logiczne takze nie bawie sie w takie cuz
Trzeba byc inteligent,zeby na ia odpowiedziec hehehehehehe
Nie znam innej,jezeli znam to i tak nie beda logiczne takze nie bawie sie w takie cuz
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
filozofia tybetanskich mnichow srodkowej Etiopii opierala sie na problemie egzystencji i glodu na swiecie. mnisi zastanawiali sie po co zyc skoro trzeba jest opierali swoje poglady na Etiopii ktora jest odskonalym przykladem na ukazanie glodu na ziemi
a kto mi odpowie na pytanie ( opracuje mi temat z polskiego na mature ) :"Od Homera do A.Mickiewicza na wybranych przykladach przedstaw ewolucje epopei"
macie czas do konca kwietnia
a kto mi odpowie na pytanie ( opracuje mi temat z polskiego na mature ) :"Od Homera do A.Mickiewicza na wybranych przykladach przedstaw ewolucje epopei"
macie czas do konca kwietnia