Legend of Zelda: Skyward Sword

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 17 września 11, 21:44

ganon, Sprzedam złoty marker.
chrno pisze:(w przypadku Zeldy wraz z kurierem zapłaciłem niecałe 259zł)

Bez upustu zapłaciłem 271. Dużej zniżki nie masz ale fajnie że jakakolwiek jest.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 17 września 11, 22:27

nokash pisze:ganon, Sprzedam złoty marker.

Haha. Bardzo śmieszne. ;) Ale tylko za przeproszeniem "idiota" nie widzi w tym zysku(nie myślę wcale o tobie nokash bo przecież zamówiłeś). Chodzi o to że w zestawie mamy Wiilota z Triforce i z wbudowanym Wii Motion Plus za 60 złotych(dajmy na to że ta płyta kosztuje 20 zł). Na allegro Wiiloty z wbudowanym Wii Motion kosztują ponad stówę. :D
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 18 września 11, 14:13

Czytaj ze zrozumieniem. Chodziło mi o porównanie cen zakupu wersji limited ze zniżką stałego klienta i bez niej. 5 % czyli w przypadku chrno ja płacę 12 zł więcej. Przy cenie ok. 260 zł to upust prawie żaden ale fajnie że jakikolwiek jest.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

MandragGanon
VIP
VIP

Postautor: MandragGanon » 28 września 11, 15:39

Witam...
Może to zabrzmi głupio ale czemu w skyward swordzie nie ma ganondorfa tylko jest jakiś dziwny biały emo z kolczykami [ciekawe jak sie nazywa] xD...

P.S. o skyward swordzie nie wiem za dużo :|... Ale kiedyś kupie ;)

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 28 września 11, 15:50

Ponieważ SS dzieje się 100 lat przed OoT, gdzie i tak Ganondorf na staruszka nie wyglądał.
Obrazek

MandragGanon
VIP
VIP

Postautor: MandragGanon » 28 września 11, 16:18

Czyli mam rozumieć że ganondorf to ten biały emo??? bo się już w tym pogubiłem...
xD Nie nadążam. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak nazywa się ten emo [chyba że jeszcze nie wiadomo] i ciekawe czy on jest głównym oponentem w skyward swordzie???[nie wiem czy dobrze napisałem]

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 28 września 11, 16:21

Zapomnij o Ganondorfie, on nie bierze udziału w tej bajce.
Ten biały to "Demon Lord Ghirahim". Ptaszki cwierkają, że on też ma swojego szefa.
Śmierć zabija.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 28 września 11, 16:23

SS dzieje się na długo przed OoT. Ganondorf mógł się jeszcze nie narodzić/nie powstać w tym czasie.

Ten koleś to Ghirahim nie ma nic wspólnego z Ganondorfem.
Ostatnio zmieniony 28 września 11, 16:38 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

MandragGanon
VIP
VIP

Postautor: MandragGanon » 28 września 11, 16:29

Dziękuję za odpowiedź. I jeszcze jedno... Mam rozumieć że ganondorf w SS został odesłany na dolną półkę a w jego miejsce wstawiono Białego Emo :). I że w SS "Link"
Był prawdziwym bohaterem czasu o którym opowiadano w WW na przykład tak?
Ciekawe jeszcze kto jest głównym mobem do załatwienia w SS?

P.S. Proszę mi wybaczyć ciekawość :)

Aktualizacja

@starfoch dzięki za tego "szefa" spróbuję trochę powęszyć kto jest tu naprawdę grubą rybą.

Ten ganondorf i ten gharhim czy jak mu tam zaczynają tworzyć rodzinkę psychopatów ogarniętych chęcią zawładnięcia nad światem [moja szkoła ;p]. Niedługo będzie drzewo genealogiczne xD. Wcale bym się nie śmiał gdyby okazało się że "szefem" jest babcia linka xD a jak nie babcia to.... zelda xD

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 28 września 11, 16:37

Wydaje mi się, że mianem "Bohatera Czasu" określany jest Link z OoT. Skyward Sword nic tu nie zmieni raczej.
MandragGanon pisze:Mam rozumieć że ganondorf w SS został odesłany na dolną półkę a w jego miejsce wstawiono Białego Emo :) .

Jeszcze nie wiadomo jaką funkcję pełni Ghirahim, jak już wspomniałem - wygląda na to, że będzie ktoś wyżej.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 28 września 11, 16:46

Był jeszcze jeden bohater czasu wspomniany w OoT. Co może to sugerować że Link z SS nim jest.

starfoch pisze: Jeszcze nie wiadomo jaką funkcję pełni Ghirahim, jak już wspomniałem - wygląda na to, że będzie ktoś wyżej.

Tylko jeśli tym kimś wyżej jakimś cudem okaże się wiadomo kto, to ja już im chyba podziękuję. :P
Ostatnio zmieniony 28 września 11, 16:47 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 28 września 11, 16:46

Ten z SS pewnie zostanie okrzyknięty po prostu... Mistrzem.
Obrazek

MandragGanon
VIP
VIP

Postautor: MandragGanon » 28 września 11, 16:47

Czekam z niecierpliwością na to kto może się okazać głównym przeciwnikiem :). Podejrzewam ,że to będzie ta wróżka-miecz dlatego że może się powtórzyć TP z mindą tylko że tym razem po prostu będzie ostra walka a nie filmik :)

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 28 września 11, 16:53

MasterLink pisze:Tylko jeśli tym kimś wyżej jakimś cudem okaże się wiadomo kto, to ja już im chyba podziękuję. :P

Stawiam na "pierwotną siłę", "pradawną złą moc" lub inny duperel, który w późniejszych częściach znalazł swoje miejsce w ciele Ganondorfa.
Śmierć zabija.

MandragGanon
VIP
VIP

Postautor: MandragGanon » 28 września 11, 16:59

No to właśnie mówię że albo wróżka albo...... Jeden z bóstw trifolce np. Din albo wszystkie 3 razem xD to by była dopiero jadka xD i spełnia to wymogi starfocha xD cyt. "pradawna zła moc" lub "pierwotna siła"... Dobrze kombinujesz starfoch :)

Aktualizacja

Fajnie by było gdyby ten emo był w jeszcze jednej części... Zaczynam go lubić [nie to że emo czy coś] ale fajnie zrobiony xD... Mało nie oplułem monitora jak wystawił język na filmiku xD

Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”