Legend of Zelda: Skyward Sword

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 16 listopada 11, 17:43

U nas takie anomalie raz na pięć lat.
A tak na serio to już nie zaśmiecajmy tematu.

Zimna woda: http://au.gamespot.com/the-legend-of-ze ... ead-review
Nie to żebym wierzył GameSpot'owi, ale warto zwrócić na to uwagę.
Śmierć zabija.

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 16 listopada 11, 18:06

Aj tam, aj tam. Takie rzeczy jak błędy w sterowaniu czy odgrzewanie starych kotletów można przeboleć, bo mi tam nie przeszkadza, że nie można dalej do woli skakać, i sterować kamerą (w walce), a że Link czasami nie uderzy tak jak my chcemy... no to się mówi trudno (N znowu wypuści coś w stylu motion + x2 żeby się lepiej grało)

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 16 listopada 11, 18:23

starfoch pisze:Jest mail.
oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro oby doszla jutro x 2

Miło ale jaj chłopaki sobie nie róbcie.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 16 listopada 11, 18:29

Mink pisze:(za grę oczywiście zapłaciłem, jest w drodze, więc logicznie praktycznego piractwa nie ma

No oby, bo inaczej skończysz jak kolega z poprzedniej strony.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 16 listopada 11, 18:41

Adix22 pisze:Aj tam, aj tam. Takie rzeczy jak błędy w sterowaniu czy odgrzewanie starych kotletów można przeboleć, bo mi tam nie przeszkadza, że nie można dalej do woli skakać, i sterować kamerą (w walce), a że Link czasami nie uderzy tak jak my chcemy... no to się mówi trudno (N znowu wypuści coś w stylu motion + x2 żeby się lepiej grało)

Mimo wszystko wydaje mi się, że GameSpot wyolbrzymia okrutnie...
Zobaczy się w praniu.
Ostatnio zmieniony 16 listopada 11, 18:49 przez starfoch, łącznie zmieniany 1 raz.
Śmierć zabija.

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 16 listopada 11, 18:51

Ahhh... Miło, że coś się dzieje na forum. :)

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 16 listopada 11, 19:21

Mink-wstydź się. Zapłaciłeś za grę a wolisz ją ściągnąć z internetu. :D JA jednak wytrzymam i poczekam. ;)

A co do maila- zaraz sprawdzę na Menago czy mam potwierdzenie. :D

PS: Zamawiał już ktoś kiedyś pre-order z Menago??? Jak to mniej więcej wygląda. Szybko przychodzi czy nie???
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 16 listopada 11, 19:23

Mary1517 pisze:Ciekawostka dla tych co niewiedzą: wersja PAL SS nie ma dzielonego pudełka na dwie płyty jak wersja NTSC-U (na wzór limitowanego WW lub GC collectors edition) tylko dostajemy papierową kopertę z płytką z muzyką osobno, żeby nikt nie był zdziwiony

O losie...
Ultima wysyła maile, że nadali nr paczkom. Dobrze dobrze dobrze :D. BTW. dlaczego pudełko europejskie jest takie duże 0o?
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 16 listopada 11, 19:26

ganon pisze: PS: Zamawiał już ktoś kiedyś pre-order z Menago??? Jak to mniej więcej wygląda. Szybko przychodzi czy nie???

Sprawdź po prostu status zamówienia lub pocztę czy wysłali maila. Było zamówić w ultimie.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 16 listopada 11, 19:27

Skąd wiesz że takie duże??? Bo chyba to co na tym unboxingu było to było NTSC. A podasz np: filmik aby pokazać jakie jest duże???

A co do koperty z płytą-beznadziejny pomysł. Jak oglądałem unboxing to właśnie mu się podobało że płyta z muzyką jest w jednym pudełku z grą. :(
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Mink
Kokiri
Kokiri

Postautor: Mink » 16 listopada 11, 20:02

MasterLink pisze:
Mink pisze:(za grę oczywiście zapłaciłem, jest w drodze, więc logicznie praktycznego piractwa nie ma

No oby, bo inaczej skończysz jak kolega z poprzedniej strony.

Koledze redaktorowi specjalnie wrzucę fotkę pudełka i jego zawartości na tle monitora z jego postem :D

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 16 listopada 11, 20:07

Mink pisze: Koledze redaktorowi specjalnie wrzucę fotkę pudełka i jego zawartości na tle monitora z jego postem :D

Może być. Trzymam Cię za słowo.
Obrazek

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 16 listopada 11, 21:16

Miałem się kiedyś zapytać. Czy wam głos Ghirahima nie przypomina głosu Freezy z Dragon Balla ??

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 17 listopada 11, 08:07

Adix22 pisze:Miałem się kiedyś zapytać. Czy wam głos Ghirahima nie przypomina głosu Freezy z Dragon Balla ??

Czytałem gdzieś o tym i wygląda na to, że wielu ludzi to zauważyło. :wink:
Sam jeszcze nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, bo nie oglądałem w internecie scenek ze Skywarda.
Wikipedia niby to potwierdza, ale wiadomo jak to czasami jest z Wikipedią ... :roll:
Jedno jest pewne - stuprocentową odpowiedź znajdziemy wraz z obejrzeniem napisów końcowych.
Śmierć zabija.

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 17 listopada 11, 11:35

AHHH... Maniaczenie i ochrzany od rodziny tuż tuż :)

Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”