Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Zamawiał ktoś z Ultimy ale z odbiorem osobistym kiedyś coś? Bo nie wiem czy czekać na jakieś wiadomości od nich czy po prostu iśc jutro do nich i odebrać...? Nie wiadomo czy w Katowicach gry są, jeśli muszą przyjechać z Warszawy... nie wiem... jakieś doświadczenie wasze w tej sprawie? Ja tam mam dwa przystanki tramwajem jak idę z uczelni więc niby mogę skoczyć w każdej chwili ale nie żebym ich nachodzić musiała xD.
GameSpot - zgiń. Wyolbrzymiają tak samo jak z innymi grami od Nintendo, chyba nie było gry na Wii której GameSpot nie zaniżył by oceny.
GameSpot - zgiń. Wyolbrzymiają tak samo jak z innymi grami od Nintendo, chyba nie było gry na Wii której GameSpot nie zaniżył by oceny.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
A propo kopery z płytą...
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 210&type=1
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 210&type=1
- starfoch
- Zora
- Kontaktowanie:
sEbeQ13 pisze:A propo kopery z płytą...
http://www.facebook.com/m...33136210&type=1
To samo miałem pisać. Tylko wersja z pilotem ma muzykę w kopercie. Zresztą nieważne już. Gra przyszła w południe, więc uciekam stąd na dłuuużej.
PS. Muzyka w Skyloft przypomina mi Animal Crossing. o_o
Śmierć zabija.
Ale lamusy z tego Menago. Napisali mi:
Co za k***a syf!!! Już nigdy nic od nich nie zamówię. Mam ich gdzieś. Zamawiam z Ultimy. Najwyżej przyjdzie w przyszłym tygodniu. Normalnie mnie skręca z nerwów!!!
PS: Bardzo przepraszam za mój wybuch złości ale grę zamówiłem od nich 2.10.11 a oni mi dopiero teraz o tym napisali!!!
Ze względu na wzrost kursu walut Funta, koszt gry wzrósł do ceny 279zł plus koszt przesyłki.
Prosze o informację czy są Państwo w dalszym ciągu zainteresowani kupnem.
Co za k***a syf!!! Już nigdy nic od nich nie zamówię. Mam ich gdzieś. Zamawiam z Ultimy. Najwyżej przyjdzie w przyszłym tygodniu. Normalnie mnie skręca z nerwów!!!
PS: Bardzo przepraszam za mój wybuch złości ale grę zamówiłem od nich 2.10.11 a oni mi dopiero teraz o tym napisali!!!
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Było u nich nie zamawiać bo menago to partacze. Paczka z Ultimy przyszła dzisiaj ok. 10 rano.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Mam przynajmniej przestrogę na przyszłość. Napisałem im że jednak kontynuuje zamówienie. Zapewne jutro dopiero wyślą a przyjdzie w poniedziałek. Ja pierdziele!!!
PS: Jak przyszło co do pokazania dowodu na swoją niewinność to Minka ni ma.
PS: Jak przyszło co do pokazania dowodu na swoją niewinność to Minka ni ma.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Adix22 pisze:Wie ktoś jak przejść Edin Volcano?? bo jestem przy takich kościanych mostach i nie wiem co dalej...///////////////////// Już zrobiłem. Rzuciłem bombę na most i biegnąć popychałem ją(co było dość trudne) , a potem rzuciłem do otworu z cieknącą lawą.
Nikt nic nie wie. I nikt Ci nic nie powie. Na pewno nie w tym dziale. Wcześniej mógł byś napisać że spoilujesz. Nikogo nie obchodzi co dalej się robi.
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”