Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
No tu się zgodzę, bo gra z pewnością zasługuje na więcej, nawet w aspekcie następnej Zeldy Ale zobaczycie ta na Wii U coś czuje, że będzie wymiatać. Zobaczymy coś czego wcześniej jeszcze nie było Ostatnio doszły mnie słuchy, że w środku tegoż urządzonka ma siedzieć IBM Power7 podobno wersja z 4 rdzeniami i 4 wątkami na rdzeń i grafika z serii Radeon 6000. To narazie takie niepewne info, ale będzie mocniejsze ponad 2x w dniu premiery niż było Wii w swoim, tak myślę Ciekawe co z tego będzie, jeśli Xbox 720(3) i PS4 wyjdą w 2014 a Wii U za pół roku, to czekają nas świetne gry
Już myślałem że nigdy nie znajdę w serii czegoś co przebiłoby Ballad of the Wind Fish:
http://www.youtube.com/watch?v=6WU5MvRliPE
Specjalnie nic nie pisałem żeby dojść do momentu kiedy ją usłyszę w grze... Przepiękna to prawda... ale Botwf nie przebija. Do ballady brakuje jej małej setnej Tutaj dla porównania.
http://www.youtube.com/watch?v=FPWEJMGxTBs
Miałem gdzieś na dysku podobną jeszcze ładniejszą. Jak znajdę to podrzucę.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
nokash pisze: Miałem gdzieś na dysku podobną jeszcze ładniejszą. Jak znajdę to podrzucę.
Ciekawe bo nie spotkałem jeszcze ładniejszej wersji Ballad of the Wind Fish niż remake Fox Amoore'a.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Witam,
ciesze sie, że wszyscy posmakowaliście już gry, dla mnie to jeszcze kilka dni. Kupiłem Wii Motion Plus, w sklepie konsolowym, kosztował koło 70 zł i jest to wersja japońska usable in Japan only. I tak się zastanawiam. Gość w sklepie twierdził, że będzie to w pełni kompatybilne z naszym europejskim sprzętem, jednakże w imie zasad, sprzedawcom nie wierzę do końca, więc pytam Was, jeśli macie jakieś dane na ten temat proszę o ich udostępnienie.
Pytam ponieważ nie chciałbym dowiedzieć się w pierwszy dzień świąt, że sobie nie pogramy ^ ^
Z poważaniem
Taro
ciesze sie, że wszyscy posmakowaliście już gry, dla mnie to jeszcze kilka dni. Kupiłem Wii Motion Plus, w sklepie konsolowym, kosztował koło 70 zł i jest to wersja japońska usable in Japan only. I tak się zastanawiam. Gość w sklepie twierdził, że będzie to w pełni kompatybilne z naszym europejskim sprzętem, jednakże w imie zasad, sprzedawcom nie wierzę do końca, więc pytam Was, jeśli macie jakieś dane na ten temat proszę o ich udostępnienie.
Pytam ponieważ nie chciałbym dowiedzieć się w pierwszy dzień świąt, że sobie nie pogramy ^ ^
Z poważaniem
Taro
Widzę, że po kilku(nastu) dniach grania entuzjazm nieco opadł Ja niestety nie grałem (nie mam Wii), ale co nie co widziałem na YouTube i czytałem kilka recenzji, jedną z nich w dość nowym magazynie "PlayBox", który nową Zeldę nie ocenił źle (8.0/10), a podsumował ją słowami: "Skyward Sword to gra ideał. Niestety tylko dla fanów serii"...
Jeśli chodzi o recenzję na gamezilla - jeśli ktoś do tej pory nie trawił Zeldy (co recenzent potwierdza rzucając w połowie OoT w kąt), to Skyward Sword tego nie zmieni, bo zawiera wszystko to, za co Zeldę kochamy my - fani! Na tym polegają serie - mają ten sam wygląd rozgrywki, ale opowiadają inną przygodą, tj. Pokemon - wyszło z 15 części, wszystkie podobne, ale jednak każda inna.
Jeśli chodzi o recenzję na gamezilla - jeśli ktoś do tej pory nie trawił Zeldy (co recenzent potwierdza rzucając w połowie OoT w kąt), to Skyward Sword tego nie zmieni, bo zawiera wszystko to, za co Zeldę kochamy my - fani! Na tym polegają serie - mają ten sam wygląd rozgrywki, ale opowiadają inną przygodą, tj. Pokemon - wyszło z 15 części, wszystkie podobne, ale jednak każda inna.
Soory. Moje gapiostwo!!! Źle przeczytałem posta. Myślałem że masz grę po japońsku. A co do Wii Motion Plus- japońska wersja jest kompatybilna. Więc- możesz zacząć grać!!!
Ja dla przykładu mam japońskiego Wii-Lota i nie ma z nim żadnego problemu.
Hejka. Widzę że atmosfera po premierze troszkę opadła. Ja też ostatnio niestety nie odpalałem Wii i SS. A żałuję bo miałem tyle dni wolnych. A wy co- przeszliście już SS(jesteście w stanie dać grze ocenę)???
Ja dla przykładu mam japońskiego Wii-Lota i nie ma z nim żadnego problemu.
Hejka. Widzę że atmosfera po premierze troszkę opadła. Ja też ostatnio niestety nie odpalałem Wii i SS. A żałuję bo miałem tyle dni wolnych. A wy co- przeszliście już SS(jesteście w stanie dać grze ocenę)???
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Przestraszyłeś mnie... jednakże okazało się, że działa i to całkiem nieźle, dzięki trzem bóstwom. Na początku byłem trochę, zaskoczony. Jednakże gdy doszedłem do pierwszej świątyni było już znacznie ciekawiej, innowacja nowego osprzętu była bardzo zachęcająca. Stwierdzam tylko, że nigdy nie więcej nie będę oglądał materiałów filmowych dot. gry w którą będę grał, żadnych trailerów, zdjęc etc. Gram teraz w zeldę i wiem mniej więcej co robić bo było coś na trailerze... a wolałbym kręcić się godzinę w kółko
Gra jest bardzo ciekawa i podoba mi się. Nie powiem nic więcej bo dużo w niej nie zrobiłem, a już musiałem wracać do "domu". Poza tym jest wcześnie rano, jak dla mnie w dzień wolny i nie bardzo szprecham.
Dobranoc
~Taro
Gra jest bardzo ciekawa i podoba mi się. Nie powiem nic więcej bo dużo w niej nie zrobiłem, a już musiałem wracać do "domu". Poza tym jest wcześnie rano, jak dla mnie w dzień wolny i nie bardzo szprecham.
Dobranoc
~Taro
ha a ja jestem szczęśliwcem który kupił specjal edition razem z wiilotem za jedyne 200zł a co do Skywarda to moim zdaniem gra jest genialna innowacje, praktycznie wszystkie przedmioty w grze są nowe (oprócz łuku i bomb), gra jest bardzo długa i aktualnie jestem przed ostatnim bosem, ale muszę jeszcze połapać troszkę owadów żeby się przygotować do ostatecznej walki
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”