Helo. Odkryłem ostatnio Zeldę na SNESa o tytule The Parallel World. O co chodzi? To chyba żadna przeróbka, ponieważ świat ma całkiem inny.
Wiecie coś na ten temat?
[ Dodano: Nie 20 Sty, 2008 ]
Ogladałem na YouTube.. ma zimowy świat! Extra. Dlaczego tak o niej mało słychać.. nie ma jej w recenzjach na stronie itp?
Zelda The Parallel World
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Hack, jakich wiele ;p
http://uk.youtube.com/watch?v=pNiFyRkE_cE
http://uk.youtube.com/watch?v=pNiFyRkE_cE
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
Hmh, wyglada na to, ze w tej Zeldzie tylko lokacje sie pozmienialy, bo jak zauwarzylam glowne sceny sa takie same (W ALttP Ganon chyba tez jest).
Ale trzeba przyznac, ze bardzo ladnie wyglada.
Dlaczego nie? Mimo, ze to przerobka, to ja bym chetnie zagrala, by poogladac, jak ktos sie nameczyl. Tymbardziej, ze lubie hacki (a nawet chcialam sama cos przerobic, ale sie na tym kompletnie nie znam x'D ) i widzialam juz jak calkiem inna gre mozna z czegos zrobic.
Ale trzeba przyznac, ze bardzo ladnie wyglada.
Skoro mowicie,ze to podróba to ok. Jeśli nie wydało jej Nintendo to znaczy, że w nią grać nei będę.
Dlaczego nie? Mimo, ze to przerobka, to ja bym chetnie zagrala, by poogladac, jak ktos sie nameczyl. Tymbardziej, ze lubie hacki (a nawet chcialam sama cos przerobic, ale sie na tym kompletnie nie znam x'D ) i widzialam juz jak calkiem inna gre mozna z czegos zrobic.
poosting coomments................
O co chodzi? To chyba żadna przeróbka, ponieważ świat ma całkiem inny.
Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”