Nowy Super Smash Bros
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Obecne Nintendo jest zbyt skąpe żeby bawić się w takie przystawki, nawet konwertera HDMI do Wii nie wydali oficjalnie

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie generuje, ale poprawia ostrość. WiiU też nie podciąga gier z Wii do HD, szkoda..

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ostatnio kupiłem kabel komponentowy do Wii. Ostrość obrazu oraz barw jest niesamowita w porównaniu do starych chinchy/euro. Dzięki temu również widac wszystkie niedociągnięcia graficzne. Wii nie jest specjalnie mocną konsolą, ale tutaj bardziej chodziło o grywalność. Może to i lepiej, że jest jak jest.
Zresztą teraz dostaniesz Brawla w HD
. I to z kilkoma nowymi postaciami...
Zresztą teraz dostaniesz Brawla w HD

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nowe informacje o SSB4.
Super Smash Bros. Direct 4.8.2014
https://www.youtube.com/watch?v=7xUWnQu2Grs
Wersja na 3DS'a wyjdzie latem, a na Wii U pod koniec 2014. Nintendo dba o line-up Wii U nie ma co.
Nie mam jeszcze nawet tej konsoli i jeszcze długo mieć nie będę. Nowa Zelda U pewnie pod koniec 2016 kiedy Wii-U będzie już ledwo zipać, w sumie już jest żywym trupem...
Super Smash Bros. Direct 4.8.2014
https://www.youtube.com/watch?v=7xUWnQu2Grs
Wersja na 3DS'a wyjdzie latem, a na Wii U pod koniec 2014. Nintendo dba o line-up Wii U nie ma co.

Nie mam jeszcze nawet tej konsoli i jeszcze długo mieć nie będę. Nowa Zelda U pewnie pod koniec 2016 kiedy Wii-U będzie już ledwo zipać, w sumie już jest żywym trupem...

- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Fajnie, że zagramy już latem
. Jednakże posiadacze WiiU dostali cios w twarz i nie zazdroszczę im. Czy teraz w ogóle jakiekolwiek gry wychodza na WiiU?
Szkoda mi troche posiadaczy tej konsolki, bo gra jednak nabiera barw i zaczyna wyglądać lepiej. Nie chce mi się wierzyć, że nowy smash nie będzie gotowy już latem. Nintendo specjalnie opóźnia premiery
.
Zastanawiam się czy Zero Suit Samus i Sheik będą tylko "alternatywami" jak w brawlu, czy jednak jako zupełnie oddzielne postaci. I czy mi się wydaje czy ze strony w końcu wyleciał jiglypuff
?

Szkoda mi troche posiadaczy tej konsolki, bo gra jednak nabiera barw i zaczyna wyglądać lepiej. Nie chce mi się wierzyć, że nowy smash nie będzie gotowy już latem. Nintendo specjalnie opóźnia premiery

Zastanawiam się czy Zero Suit Samus i Sheik będą tylko "alternatywami" jak w brawlu, czy jednak jako zupełnie oddzielne postaci. I czy mi się wydaje czy ze strony w końcu wyleciał jiglypuff

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mają być oddzielenie.. Wolałbym żeby Zelda mogła zmieniać się w Sheika w każdej chwili, rozdzielanie nie ma zbytnio sensu i obniża zakres postaci.

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zalew screenów:
https://m.flickr.com/#/photos/25792657@ ... 096275264/
Wersja SSB4 na WiiU ma mało gier, z których mogła by pozyskać areny, figurki i muzykę do nowego Smasha.
Jak oni chcą to pogodzić z wersją na 3DS, która będzie utrzymana w duchu gier przenośnych? Jak wiadomo biblioteka gier nintendo na handhelda jest znacznie bogatsza.
Dla przykładu SSB4 na WiiU ma tylko Skyward Sworda, a SSB4 na 3DS'a ma aż 4 Zeldy do dyspozycji.
W ostateczności mogą walnąć plansze z TP lub WW, ale to będzie już powtórka z rozgrywki...
https://m.flickr.com/#/photos/25792657@ ... 096275264/
Wersja SSB4 na WiiU ma mało gier, z których mogła by pozyskać areny, figurki i muzykę do nowego Smasha.
Jak oni chcą to pogodzić z wersją na 3DS, która będzie utrzymana w duchu gier przenośnych? Jak wiadomo biblioteka gier nintendo na handhelda jest znacznie bogatsza.
Dla przykładu SSB4 na WiiU ma tylko Skyward Sworda, a SSB4 na 3DS'a ma aż 4 Zeldy do dyspozycji.
W ostateczności mogą walnąć plansze z TP lub WW, ale to będzie już powtórka z rozgrywki...

- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:W ostateczności mogą walnąć plansze z TP lub WW, ale to będzie już powtórka z rozgrywki...
Zdziwię się jeśli nie skorzystają z Wind Wakera

MasterLink pisze:Jak oni chcą to pogodzić z wersją na 3DS, która będzie utrzymana w duchu gier przenośnych? Jak wiadomo biblioteka gier nintendo na handhelda jest znacznie bogatsza.
Ze względu na różne areny obie wersje miały "niewspółpracować" ze sobą.
Niedługo E3, może Nintendo w końcu czymś dokopie na WiiU, wszyscy czekają na nowe exy. Metroid plax.

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Na ich miejscu skorzystałbym z okazji i dodał Ganondorfa z WW, który będzie mieć własną listę ataków najlepiej "katanami".
Najnowszy artykulik do kolekcji.
Feminiści spinają dupe o nowy wygląd Samus: http://dispatches.cheatcc.com/855
Podejrzewałem, że prędzej czy później tego typu artykuł może się pojawić. A tak się czułem jak go czytałem:

Najnowszy artykulik do kolekcji.
Feminiści spinają dupe o nowy wygląd Samus: http://dispatches.cheatcc.com/855
Podejrzewałem, że prędzej czy później tego typu artykuł może się pojawić. A tak się czułem jak go czytałem:

- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
borze widzisz i nie grzmish
Jak nie pijesz, całkiem dobrze gadasz. Wczoraj wracając z uczelni właśnie się zastanawiałem czy zmodyfikują jakoś Ganondorfa ;p. Imho do tej pory to jedna z najsłabszych postaci.
MasterLink pisze:Na ich miejscu skorzystałbym z okazji i dodał Ganondorfa z WW, który będzie mieć własną listę ataków najlepiej "katanami".
Jak nie pijesz, całkiem dobrze gadasz. Wczoraj wracając z uczelni właśnie się zastanawiałem czy zmodyfikują jakoś Ganondorfa ;p. Imho do tej pory to jedna z najsłabszych postaci.

MasterLink pisze:Feminiści spinają dupe o nowy wygląd Samus: http://dispatches.cheatcc.com/855
Ach te... ekhm... "lewactwo" xD. Mi się nowa Samus podoba i nie czuję się seksistą

Przyznam szczerze, że jeszcze nie miałem okazji zagrać w Brawl a tu nowy Smash nadchodzi. Pewnie w pierwszej kolejności zainteresuję się wersją na 3DSa tylko muszę w końcu dorwać tego 3DSXL...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ghirahim będzie jako Assist Trophy... następna postać po Waluigim, która mogła być grywalna, a została zmarnowana.

Wróć do „Super Smash Bros. (3DS/Wii U)”